|
güncelleme: hız düşürmek için santrali ufak ufak öteleyen tırt.net santrali eski yerine koymuş. Soru: Santral nereye kaçıyor ? aylar önce hızım 30 dan 20 lere düşürüldü ve bunu kılıfına uydurmak için santral ile aramdaki mesaje teknik bilgiler kısmından 1 km artırıldı. ne santral yer değiştirdi nede ben evi taşıdım nede karaların parçalanıp uzaklaşacağı bir yer hareketi oldu. durumu açıklayan bir paragraf yazı yazıyorum ve tek kelime cevap yok. çünkü herşey ortada. sadece mevcut arıza için yazıyor o da ayrı FA-Cİ-A şuan 20 mbit te yok. 5-6 mbit o da sık sık kopmalı, 8 gündür arıza tespiti yapıyor arkadaşlar. bide fal bakın kardeşim belki arıza çıkar ortaya @TurkNetDestek bu arada santrale olan gerçek uzaklığım 1,3 km Turk.net i tanıyın. yetkili zat müşteri memnuniyetini ilk üyelerin yakınlarına önerme oranını baz alarak yüzde 60 olarak açıklamıştı. 1- ONUN ÖNCELİKLİ SEBEBİ BİR AYLIK FATURA İNDİRİMİ 2- İNSANLAR HENÜZ TURK.NET İLE TAM TANIŞMADIĞI İÇİN, BENİM VE DİĞER KİŞİLERİN YAŞADIĞI SORUNLARI YAŞAMADIĞI İÇİN ÖNERİYOR. BENDE YAPTIM O HATAYI. ŞİMDİ 5 FATURA DÖNEMİ ÜCRETSİZ OLSA KİMSENİN HAKKINA GİREMEM 3- FORUMDAKİ ARKADAŞ BU YAZIYI OKUYUNCA ŞÖYLE BİŞEY YAZACAK: arızanızın tespiti için öncelikli olarak çalışıyoruz bende konuyu yakından takip ediyorum. ekiplere ve ekipler amirliğine ulak ulaştırdık. 3 vakte kadar çözücez ![]() güncel santral uzaklığı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 17 Kasım 2020; 22:25:14 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt