|
Erdoğan ve Musk görüşmesi: Türkiye’de Tesla fabrikası, yapay zeka ve diğer başlıklar

-
-
Olur mu öyle şey? Tesla fabrika açarsa yerli ve milli togg’umuza rakip olur!
-
zaten rakip değil mi
-
Valla araç fabrikası da açsın ama asıl az da olsa uzay ile ilgili bir şekilde bilgi paylaşımına girip bizi bir yükseltse süper olur. Hani ona buna imtiyazlar geçiyoruz, en olmayacak telekom alt yapısını bile özelleştirdik yeri geldi. Bilgi için de imtiyaz geçelim ne olacak. Bizim uyduları gönderiyor ermeni ve yunan lobisine rağmen, takmıyor. Az roket bilgileri falan da paylaşsın :)
-
Fabrika işinin Hindistan'a kayma ihtimali daha yüksek. En azından bizim gibi dengesiz ülke görünümü vermiyorlar. Kalifiye iş gücü desen bizi 20'ye katlar. Almanya'da olan fabrikanın yakınlığı nedeniyle ben burada yatırım yapacaklarını sanmıyorum. Yapacakları yatırım daha çok supercharger ağını genişletmek olur herhalde.
Musk daha önce de TR'ye gelip görüşmüştü ama demek ki kendisinin verilmesini istediği garantileri veya imtiyazları sağlamıyorlar. Bu sefer ne istedi kim bilir...
Bu arada dengesiz ekonomi ve adalet sisteminin çöktüğü ülkede yatırım yapmanın mantığını sorgularsanız, bu ülkeye fabrika açmak ister misiniz? Hindistan bu konuda süper değil ama bu konuda Türkiye ile yarışamaz, bilindiği gibi çok ileri seviye bir adalet anlayışımız var.
-
Erdoğan işini bilir bence siyasi bir engel çıkmaz ise Tesla ülkemize fabrika kurar.
-
Erdoğan; Çocuğun ismi ne
Elon; X AE A-12
Erdoğan; Hmm tamam
-
Bi fabrika kur işte ne naz yaptın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanki Türkiye'de değil Bangladeş'te fabrika açsa Türkiye'de satılmayacak rakip olmayacak mı :))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Eylül 2023; 14:55:24 >
-
Hindistan ve denge derken? Daha üç gün gönce Rusya ve Çin ile yeni bir para birimine geçiyordu bir anda çark etti tuvaletsizler ve adalet derken hala kast sistemi olan Hindistan çok adaletli evet :))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Eylül 2023; 14:58:24 >
-
Elon Musk gibi dünyanın en zengini bir adamı ayağına kadar getirip iş konuşması ve kucağındaki çocuğuna bakıp hanımın nerede diye soracak kadar samimiyet kurması bence asıl başarıdır nokta net.
-
Ekstra vergi dayarlar rekabet olmaz :)
-
fabrika açmamış olmasına rağmen Türkiyede satılıyor. onlar fabrika açsın ama vatandaş olarak biz almayalım. ihraç etsinler. TOGG bize yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 18 Eylül 2023; 16:51:53 >
-
Türkiyede birsürü araba fabrikası var. demek ki adamlar senin bu söyledikleri bilmiyorlar.
-
Elon Musk "geleceğin savaşları gelişmiş SİHA'lar arasında gerçekleşeceğine inanıyorum ve Bayraktar İHA'lara dünyadaki ilginin farkındayım"
Aramızdaki PKK'lılar "onlar insan vuri yasaklanmalı"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşilmişik -- 18 Eylül 2023; 18:26:22 > -
Türkiye'deki araba fabrikalarından hangisinin sermayesi tamamiyle "Türk"? TOFAŞ, Renault, Mercedes, Toyota burada üretiyor ama Türk markası değil. Tata group'u incelemeni tavsiye ederim. Nerede kurulu, kimlerin sahibi ve kaç milyar dolarlık... Beğenmediğin ülkede Jaguar'ı Land Rover'ı almış koca bir yapı var.
Bu Türklere özgü mevzu hiç bitmiyor. Türkiye kendini yüzyıllardır dev aynasında görüyor.
-
Kast olması adamların yatırımlarını mı engelledi? Apple, niye Hindistan'da üretim yapıyor? Niye "çok cazip" olan Türkiye'yi seçmemiş acaba?
Haklısın Türkiye çok daha dengeli.
Anayasayı tanımayanların, para varsa adaleti evirip çevirenlerin, kadınları insan yerine bile koymayanların "üstad" kesildiği ülke bayaaaa dengeli ha. Aynen süper güç olduk. Söz sahibi olduk, olmadığımız masa yok falan filan...
-
herkesin bir gün togg u olacak ülkümüz ne oldu !?
-
Ekonomi, "para"ya bakar.
çin'e bakalım:
demokrasi yok, insan hakları yok, özgürlük yok, devleti, devlet adamlarını eleştirenler direkt hapse yada toprağa girer.
dünyanın fabrikası orası. neden?
"ucuz iş gücü".
bu kadar.
Erdoğan; Çocuğun ismi ne Elon; X AE A-12 Erdoğan; Hmm tamam |
Olur mu öyle şey? Tesla fabrika açarsa yerli ve milli togg’umuza rakip olur!
|
Elon Musk gibi dünyanın en zengini bir adamı ayağına kadar getirip iş konuşması ve kucağındaki çocuğuna bakıp hanımın nerede diye soracak kadar samimiyet kurması bence asıl başarıdır nokta net.
|
Hindistan ve denge derken? Daha üç gün gönce Rusya ve Çin ile yeni bir para birimine geçiyordu bir anda çark etti tuvaletsizler ve adalet derken hala kast sistemi olan Hindistan çok adaletli evet :))))
|
Fabrika işinin Hindistan'a kayma ihtimali daha yüksek. En azından bizim gibi dengesiz ülke görünümü vermiyorlar. Kalifiye iş gücü desen bizi 20'ye katlar. Almanya'da olan fabrikanın yakınlığı nedeniyle ben burada yatırım yapacaklarını sanmıyorum. Yapacakları yatırım daha çok supercharger ağını genişletmek olur herhalde.
Musk daha önce de TR'ye gelip görüşmüştü ama demek ki kendisinin verilmesini istediği garantileri veya imtiyazları sağlamıyorlar. Bu sefer ne istedi kim bilir... Bu arada dengesiz ekonomi ve adalet sisteminin çöktüğü ülkede yatırım yapmanın mantığını sorgularsanız, bu ülkeye fabrika açmak ister misiniz? Hindistan bu konuda süper değil ama bu konuda Türkiye ile yarışamaz, bilindiği gibi çok ileri seviye bir adalet anlayışımız var. |
Türkiyede birsürü araba fabrikası var. demek ki adamlar senin bu söyledikleri bilmiyorlar.
|
Elon Musk "geleceğin savaşları gelişmiş SİHA'lar arasında gerçekleşeceğine inanıyorum ve Bayraktar İHA'lara dünyadaki ilginin farkındayım" Aramızdaki PKK'lılar "onlar insan vuri yasaklanmalı" |
Köle sistemi buraya gelsin diye can atıyorsunuz. Herkes size hizmet etsin. Kimse refah yüzü görmesin. Derdiniz bu. Biat kültürü olsun demi?
Neymiş Almanya yatırım yapmış da sanki ülkeden çekip gidenleri bilmiyoruz biz. Bir gecede 7 milyar doları alıp çıkanları görmedin herhalde? Adalet 100-200 tanesine farklı gerisine farklı bir olgu demek ki? Ha oldu paşam, senin keyfine göre hakim atayalım, sen nasıl istersen öyle olsun. Ben bi tarafımdan uydurmuyorum. Sen a haber izlemeyi bırak önce. Ucuz iş gücü yaratmak için elinden geleni yap, proleterya kesimi boka batır, lanet etsin herkes. Sonra ülke çok gelişti, söz geçiren Türkiye. Hadi oradan be! Bi tweet attılar, ekonomini tehdit ettiler, rahibi uğurladınız. Gelmiş bana hava atmaya çalışıyor. Hadi ya hadi başka argüman kalmadı gelmiş hüloğ diyip duruyorsunuz. |
Benzer içerikler
- facebook mavi tik alma
- twitter video nasıl indirilir
- ses yükseltici program
- tiktok hesap silme
- hepsiburada premium nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X