|
YouTube'da yapay zekâ krizi: Kısa videoların üçte biri artık 'yapay içerik'
-
-
Olacağı buydu, her şey yapay oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Shorts her zaman çöplüktü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
short 5 videodan 3 kesinlikle yapayzeka oldu
-
Shorts izleyenin kendisine saygısı yoktur
_____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i -
Yapay zeka videosunu paylaşıp gevşek gevşek gülen insanlar var. Geçen burda biri yapay zekayla video üretip paylaşacağım demişti herkes teşvik etmişti. Çok büyük bir başarıymış gibi. Şahsen ben de yorumları yapay zekaya yaptırıcam donanımhaberde..
-
diğer platformda da aynı. YZ çok saçma bir hal aldı. Gerçek video göremez hale geldik. Bi de videolar o kadar gerçek ki insan bazen şüphe ediyor. Bu videolara uyarı etiketi eklenmesi yasal zorunluluk olmalı.
_____________________________ DÜŞÜNÜYORUM , ÖYLEYSE VURUN! -
Güzel video olduktan sonra sıkıntı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Cod Warzone: Kabakdolması#4957347 -
keşke yapay zeka olsa. izlediğim 10 videonun 5i hintliler
Denemek için 10 tane shorts izledim; müzik, tarih, bilim, söyleşi vb içerikler geldi, içlerinde ai yoktu.
Algoritma her şeydir, sahibi de sizsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vallahi beni bağlamaz izlerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Valla midemiz bulandı artık. Arada yaratıcı şeyler çıksa da %99’u çöp. Özellikle de röportaj ve ünlüleri bebekleştiren videolar midemi bulandırıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
“konuşuluyor mu?” N.D.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Yine de devam, ozunde her sey guzel. -
Yapay zeka ciddi bir sorun olmaya başlar yakın zamanda...
Komedi ve boş içerik oluşturulması çok saçma zaten. En azından bilgi içerse.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Hint ve Pakistanlı arkadaşlar sağolsun Youtube reelsimin 10'da 8'si yapay zeka videoları ile dolu.
çoğu da saçma sapan hayvan-bebek ağlamasından öteye gitmiyor. Bir de Hint Pakistan kadınlarının dövüşmesi
_____________________________ -
Oğlan bakıyor youtube'a ara sıra akıllı TV'den. Ben de farkediyorum hep yapay zekalı cristiano ronaldo, ps-5 içerikleri, tung tung sahur, bu videoyu beğenmezsen annen ölsün bilmem ne. Hilkat garibesi saçmalıklar. Kanal isimleri lady-rose-123lklkf gibi acaip şeyler. Bir bot makinesinden çıkma robotlar oldukları belli. Bunun gibi belki milyarlarca kanal var. Tiktok'da, Insta'da falan bu kadar denk gelmiyor. Youtube bir yerde ipin ucunu kaçırmış ya da para dağıttığı için burayı hedef almış video üreticileri.
Oğlana da kızdım çektim TV'nin fişini. Yola uzay, gezegenler, sayılar, mevsimler falan diye çıkmıştı Youtube'ın en dip çöplüğünü sıyırmaya başladı. Kestim tüm izinlerini.
_____________________________ Bana sormadan hosting satın almayın. Her türlü hosting talebinize yardımcı olurum. -
short videolar ilk çıktığında 3-5 saat günde izliyordum film izler gibi sağ olsun yapay zekalar beni kendime getirdi şuan izlemiyorum olurda canım sıkılır izlersemde 5 dk yı geçmez birde ai işe yaramaz derler
-
AI videoları eğlenceli bilgili olabilir ama kalitesiz olan içeriklerin yüzdesi daha fazla bu yüzden kadar yayılması platform için sorun
|
Shorts her zaman çöplüktü.
|
|
Denemek için 10 tane shorts izledim; müzik, tarih, bilim, söyleşi vb içerikler geldi, içlerinde ai yoktu.
Algoritma her şeydir, sahibi de sizsiniz. |
|
diğer platformda da aynı. YZ çok saçma bir hal aldı. Gerçek video göremez hale geldik. Bi de videolar o kadar gerçek ki insan bazen şüphe ediyor. Bu videolara uyarı etiketi eklenmesi yasal zorunluluk olmalı. |
|
Olacağı buydu, her şey yapay oldu.
|
Benzer içerikler
- twitter beğeni hilesi
- instagram takip etmeyenleri bulma
- numara sorgulama
- windows 11 etkinleştirme ücretsiz
- instagram keşfete düşme etiketleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt