Şimdi Ara

olaf hakkında taktik ve yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olaf main olanlar olafı çok iyi biliyorum diyeneler jungle ve top lanede olaf nasıl oynanmalıdır buildi nasıl olmalıdır rünler kabiliyetler falan nasıl olmalıdır bahsedermisiniz genelde jungle için yardım lazım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

CPU Ryzen 7 5800X3D — MOTHERBOARD ASUS TUF B450-Pro Gaming — GPU PNY GeForce RTX 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB — RAM GSkill Ripjaws 16 GB 2x8 3200Mhz — COOLING Noctua NH-D15 chromax.Black — CASE Corsair 4000D Airflow Beyaz — SSD Kingston KC3000 512GB — SSD Sandisk 480GB SSD — PSU CORSAIR RM1000x Shift 80+ Gold PCI5 — KEYBOARD NuPhy Halo96 Rose Glacier Switch — MICE Razer Viper V2 Pro
    MONITOR SONY XR-42A90K 4K 120hz OLED TV // SAMSUNG C27HG70 2K 144Hz
  • Aha olaf main benim o
    Şimdi her olaf oynayanın farklı bir buildi vardır.Ben kendi oynayışımdan bahsedeyim.
    Orman için; avcı palası + doldurulabilir iksir. Bak tılsım falan almayın çünkü mana kullanmıyorum orman dönerken ve canımız bile azalmıyor.En hızlı ve kaliteli orman bitiren hero olaftır.Kayacıllardan başlıyorsun.Kimseden yardım almana gerek yok. İlk W açıyorsun.Büyük kayacıla çarpı atıp,W basıp girişiyoruz.Canımız yarıya bile inmiyor.Pot basmadan devam.Kırmızıyı ve oradan kuşları alıyoruz.3 levelde gank atarım dersen kuşa çarp at.Sonra ya gank atarsın yada ormanı bitirir B atarsın.Unutma canın ne kadar azsa o kadar saldırı hızın artar,saldırı hızın arttıkça avcı palasından dolayı daha çok can çekersin.Canın azaldıkça W pasifi güçlenir ve iyileştirme etkileri artar.Bastığın pot,çektiğin can artar.Ormanı hızlı dönmek istiyorsan potsuz az canla döneceksin.Merak etme bir yerden sonra canın azalmıyor.Counter jungle yerim diye korkma.Olası senaryoda;canın yarıdır ve 2 potun vardır.Adam geldi ve bize saldırıyor 2 levelde = 2 potu basıyoruz,adama Q atıyoruz,W basıp düz vuruşlarla devam ediyoruz.Kaçarsa Q'yu atarak düz vuruş yapmaya deva m ediyoruz.Sıçra atarsa hayaleti basıp yardırıyoruz.Mutlaka hayalet alınmalı olafa.Kumandanın kan hırsı özellikle olaf için yapılmış bir kabiliyet.Onsuz girme.Bu sayede erken vslerde üstün çıkıyorsun.Baskına gelen adamı da kesip ilk kanı döküyorsun.
    Q'ya 2 yada 3 puan verip E'yi fullüyorsun.Donduran çarp alıyorsunki takip kabiliyetin artsın.Sürekli zincirleme balta ile gankler güzel zaten.Garanti bir gank varsa(rakip kulesine çok uzak/sıçrası yok) hayaleti basıp yetişiyoruz ve adamın dibine gelince ultiyi patlatıp girişiyoruz.
    -
    İtemlere gelirsek,donduran çarp cengaver,ninja tabi,sterak.Bunlar core item.olmazsa olmazlar.Rakipte 2 ap varsa sihiriçen,3 ap ve fazlası varsa ruh gömleği şart.Zırh için çok gank atarım diyorsan ölü adam,daha tankımsı olayım diyorsan günateşi.Aşırı öndeysen para konusunda üçlü kuvvet çıkabilirsin.Mana,cdr,pırıltı pasifi,can ve hareket hızı harika.
    -
    Top için tp ve hayalet(genel),karşıda iyileşmesi çok fazla birisi varsa tutustur ve hayalet.Kamp yerim kesin diyorsan sıçra hayalet.İtemler;kara balta,ninja tabi,sihiriçen,günateşi,sterak,üçlü duruma göre.İlk Q açıyorsun,şanslıysan ilk kanı dökersin balta+düz vuruş+kumandanın kan hırsı ile.Karşıdaki menzilliyse Q'ya 4 puan sonra E fulle.Yakıncıysa Q'ya 2 puan ver sonra E fulle.

• Postal Dude P kullanıcısına yanıt
    hocam sizin bahsettiginiz şekilde orman denen çok az gördüm profesyoneller genedle can veren orman itemi falan alıyor ve avcı tılsımıyla başlıyorlar hep q skili açaraktan bende onlar gibi yapıyorum tabi genel itibariyle sizin yönteminizi de bi deneyeyim başka ince taktikler varsa paylaşırmsınız :)

Orijinalden alıntı: Cja

hocam sizin bahsettiginiz şekilde orman denen çok az gördüm profesyoneller genedle can veren orman itemi falan alıyor ve avcı tılsımıyla başlıyorlar hep q skili açaraktan bende onlar gibi yapıyorum tabi genel itibariyle sizin yönteminizi de bi deneyeyim başka ince taktikler varsa paylaşırmsınız :)

Proları falan boşver,bundan iyisi yok.Oynayanların geneline bakarsan tılsımı alıyor.Gromptan başlıyor.Maviye gelene kadar manası bitiyor.Benim yazdığım gibi oynarsan hem 3 levelde full can ve manayla gank atabiliyorsun,hem de red buff üstündeyken.Ayrıca counter jungle da yemiyorsun.Özel oyun kur dene,tek başına ormanı dönüyorsun 110 saniyede.Başka taktik falan yok.Geriye kalan taktikler eşleşmelere göre.Dariusa karşı nasıl oynanır ona buna karşı nasıl oynanır şeklinde.

Edit:Yazmayı unutmuşum.Orman dönerken asla balta kullanmıyorsun.Çünkü ha balta atmışsın ha düz vuruş yapmışsın aynı hasarı veriyorsun.Ama balta atarak hem mananı bitiriyorsun,hem de birisi basarsa hazırlıksız yakalanıyorsun çünkü mana yok ve Q bekleme süresinde.Dediğim gibi oynarsan 200 canın bile kalmış olsa 3 levelde herkesi öldürürsün.250 canım varken red buffta kha'zix ten baskın yedim 2 gün önce.Bahsettiğim taktikle öldürdüm adamı.
    -
    Şöyle bir taktikte var.Olaf sonuçta yardım almadan ilk kampını alabiliyor,çarp bile atmasına gerek yok.Ve öyle de devam edebiliyor potsuz bir şekilde.Bu yüzden karşının bufftan başlayabilirsin.Amumu mu var? git 1.40'ta red buffundan başla adamın.Çarp bile atmana gerek yok.Sonra ormanını süpür o gelene kadar ve kendi ormanına geç.Temiz iş.Yakalarsan ormanda da kesersin yada ne kötü sıçrasını alırsın.Gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postal Dude -- 8 Ağustos 2016; 4:12:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

En hızlı ve kaliteli orman bitiren hero olaftır.

Bundan sonrasını okumaya gerek duymadım ama cevap vermek için girdim.

Shyvana net.
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    Nunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aha olaf main benim o
    Şimdi her olaf oynayanın farklı bir buildi vardır.Ben kendi oynayışımdan bahsedeyim.
    Orman için; avcı palası + doldurulabilir iksir. Bak tılsım falan almayın çünkü mana kullanmıyorum orman dönerken ve canımız bile azalmıyor.En hızlı ve kaliteli orman bitiren hero olaftır.Kayacıllardan başlıyorsun.Kimseden yardım almana gerek yok. İlk W açıyorsun.Büyük kayacıla çarpı atıp,W basıp girişiyoruz.Canımız yarıya bile inmiyor.Pot basmadan devam.Kırmızıyı ve oradan kuşları alıyoruz.3 levelde gank atarım dersen kuşa çarp at.Sonra ya gank atarsın yada ormanı bitirir B atarsın.Unutma canın ne kadar azsa o kadar saldırı hızın artar,saldırı hızın arttıkça avcı palasından dolayı daha çok can çekersin.Canın azaldıkça W pasifi güçlenir ve iyileştirme etkileri artar.Bastığın pot,çektiğin can artar.Ormanı hızlı dönmek istiyorsan potsuz az canla döneceksin.Merak etme bir yerden sonra canın azalmıyor.Counter jungle yerim diye korkma.Olası senaryoda;canın yarıdır ve 2 potun vardır.Adam geldi ve bize saldırıyor 2 levelde = 2 potu basıyoruz,adama Q atıyoruz,W basıp düz vuruşlarla devam ediyoruz.Kaçarsa Q'yu atarak düz vuruş yapmaya deva m ediyoruz.Sıçra atarsa hayaleti basıp yardırıyoruz.Mutlaka hayalet alınmalı olafa.Kumandanın kan hırsı özellikle olaf için yapılmış bir kabiliyet.Onsuz girme.Bu sayede erken vslerde üstün çıkıyorsun.Baskına gelen adamı da kesip ilk kanı döküyorsun.
    Q'ya 2 yada 3 puan verip E'yi fullüyorsun.Donduran çarp alıyorsunki takip kabiliyetin artsın.Sürekli zincirleme balta ile gankler güzel zaten.Garanti bir gank varsa(rakip kulesine çok uzak/sıçrası yok) hayaleti basıp yetişiyoruz ve adamın dibine gelince ultiyi patlatıp girişiyoruz.
    -
    İtemlere gelirsek,donduran çarp cengaver,ninja tabi,sterak.Bunlar core item.olmazsa olmazlar.Rakipte 2 ap varsa sihiriçen,3 ap ve fazlası varsa ruh gömleği şart.Zırh için çok gank atarım diyorsan ölü adam,daha tankımsı olayım diyorsan günateşi.Aşırı öndeysen para konusunda üçlü kuvvet çıkabilirsin.Mana,cdr,pırıltı pasifi,can ve hareket hızı harika.
    -
    Top için tp ve hayalet(genel),karşıda iyileşmesi çok fazla birisi varsa tutustur ve hayalet.Kamp yerim kesin diyorsan sıçra hayalet.İtemler;kara balta,ninja tabi,sihiriçen,günateşi,sterak,üçlü duruma göre.İlk Q açıyorsun,şanslıysan ilk kanı dökersin balta+düz vuruş+kumandanın kan hırsı ile.Karşıdaki menzilliyse Q'ya 4 puan sonra E fulle.Yakıncıysa Q'ya 2 puan ver sonra E fulle.

Shyvana'nın olmadığı bir dünyada belki olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 8 Ağustos 2016; 11:36:20 >

• Postal Dude P kullanıcısına yanıt
    hocam orman için ben can veren tank kabiliyetiyle giriyorum bide dürnler as-ad şeklinde ayrıca skilleri hangi sırayla açıp geliştiriyoruz

hocam orman için ben can veren tank kabiliyetiyle giriyorum bide dürnler as-ad şeklinde ayrıca skilleri hangi sırayla açıp geliştiriyoruz

Can veren kabiliyetin gereği yok.Can mı lazım,zaten can veren tankımsı itemler çıkıyorsun sterak gibi.Can yenilemesi mi lazım,can çalman var doğaldan.Saldırı hızı rününe gerek yok pasifimiz yeterli.Klasik ad rün yeterli,15 ad,12 mr,9 zırh.

Orijinalden alıntı: BEYLER :(

quote:

En hızlı ve kaliteli orman bitiren hero olaftır.

Bundan sonrasını okumaya gerek duymadım ama cevap vermek için girdim.

Shyvana net.

Sırf senin için özel oyun kurdum. Dakika 1.40'ta kayacıllardan başladım. Dakika 3.37 geçe grompta bitirdim ormanı. Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum jungle olafı ben beceremedim oyüzden arada sırada solo oynarım. İtem olarak ben can emme ağırlıklı kasıyorum. Hydra , mhk,sonra ruh gömleği falan çıkıyorum. Sonra oyun durumuna göre değişiyor.
    Tabi ilk w fullüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 8 Ağustos 2016; 16:46:15 >

hocam şimdi orman kamplarını keserken hep en küçüklerden baslıyoruz ve sadece w skilini mi kullanıyoruz bide skill sırası w-q-q-e-q-q-e-e-w gibi mi ?

Neyden başladığın önemli değil.W ve E spamlayarak bitiriyorsun ormanı.Skill açma sıralaması W-Q-E.
    r bi işe yaramıyo

kabiliyetler 30/0/0
    rünler full ad
    itemler ad ne varsa doldur

Orijinalden alıntı: HalfKill

q balta atar
    w elleri yakar
    e şimşek çaktırır
    r bi işe yaramıyo

kabiliyetler 30/0/0
    rünler full ad

Rehberini güncelle artık 30 alımıyor

Orijinalden alıntı: HalfKill

q balta atar
    w elleri yakar
    e şimşek çaktırır
    r bi işe yaramıyo

kabiliyetler 30/0/0
    rünler full ad

knk r ye basınca çar domatese dönüyo

-Grell Sutcliff. (≖︿≖✿)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.