Şimdi Ara

Okullar açılıyor ve sizlerden tavsiye almam gerekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, ben 16 yaşında bu sene lise 3'e gidecek olan bir öğrenciyim. Fakat okullar açıldığı zaman pek çok sorunla karşılaşacağım. Bunlardan bir tanesi mesela okulda benimle uğraşan serseri insanlar. Sürekli bir laf sokmalar, aşağılamalar ve dalga geçmeler ve gerçekten sonu bir türlü gelmiyor. 2 sene önce ki boş muhabbetlerini ısıtıp ısıtıp bu güne getiriyorlar ve gerçekten de bu durumdan çok sıkıldım artık. Ben umursasam da umursamasam da bunu yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler biliyorum. Aynı zamanda hocaya, veliye vs. söylemekle de düzelmeyecekler bunun da farkındayım. Çünkü bu tarz insanlar uyarıldıktan sonra ilk 4-5 gün akıllanıp ertesi gün yine aynı şeyi yapıyorlar. Gerçekten çok rahatsız oluyorum hem sinirimi bozuyor hem de insanların içinde yapıyorlar. Ve bunlar 5-10 kişi değil maalesef ki okuldaki çoğu erkek öğrenci benimle uğraşıyor. Ve tek çözüm kavga bunun da farkındayım ama inanın kavgadan çok korkuyorum. Hayatım boyunca hiçbir zaman kavga etmedim. Laf attığım tartıştığım olmuştur fakat gerçekten de kavga tecrübem yok. Hadi diyelim ki dövdük ama şöyle bir şey var oturduğum semt zaten çok tehlikeli. Ve dayak yediklerinde genelde kavgaya 50 kişi çağırıyorlar. Sizlere soruyorum kavga nereden öğrenilir ve ne yapmam gerekiyor? 3 gün kaldı ve bu aralar hep kafamı bunlar meşgul ediyor gerçekten dayanamıyorum artık.








  • Nakil yaptır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astrian -- 3 Eylül 2021; 21:1:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kavga şart gibi senin yerinde olsam body +boks a giderim ve kavga dan cekinmem ne olursa olsun teke tek olacak ama bicak fqlan varsa hic bulaşma

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk 3 cümleden sonrasını okumadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AĞIZDA DAĞILMAYAN ULVİ kullanıcısına yanıt

    Kavga kick boks ile öğrenilebilir mi ki?

  • Dirseğini birin boyun omurlarına vur akciğerleri çalışmayı bıraktığında zihni kapandığında ve bir daha nefes almadığında senden korkarlar
    Hocam bende orta okulda sizin gibiydim kavga oldumu böyle ben öldürürüm tehlikliyim imajı yapıcak şeyler yap boğazını sık ve kulağına rahatsız edici şeyler fısılda korkarlar o zaman



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 3 Eylül 2021; 21:44:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Başbilen

    Dirseğini birin boyun omurlarına vur akciğerleri çalışmayı bıraktığında zihni kapandığında ve bir daha nefes almadığında senden korkarlar
    Hocam bende orta okulda sizin gibiydim kavga oldumu böyle ben öldürürüm tehlikliyim imajı yapıcak şeyler yap boğazını sık ve kulağına rahatsız edici şeyler fısılda korkarlar o zaman

    hmm teşekkür ederim peki kavga korkusu nasıl yenilir ve kavga edince başıma bir şey gelir mi ?

  • Hocam benim korkum yok kavga edince kendimi kaybediyorum karşımdakini öldürmeye çalışıyorum kafasını duvarlara vurup belirli anatomik noktaları hedefliyorum ve kilit altına alıp boğma işlemine geçiyorum bıçak takıcak tiplerle kavga etme yeter

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belki yanlış ama çare kavga etmek öyle karete kid gibi değil tabii ki ama kendini ezdirme lafın altında kalma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseli arkadaşım, bunlar hep gelip geçici şeyler. Ben de bunların hepsini yaşadım. Her şeye rağmen göğüs gerdim ve 1. sınıfımı geçtim. Benimle dalga geçen çocukların hepsi sınıfta kaldı. 1. sınıfta sorunlu çocuklar vardı, ikinci sınıfta da sorunlu çocuklar vardı. 1. sınıfı atlattım ama 2. sınıfta sabrım taştı, baktım ben de bunlarla 3. sınıfı çekemeyeceğim, sınıfta kaldım çözüm olarak kendi isteğimle tekrar aynı sınıfı okudum ve 1 alt sınıftaki çocuklar daha iyiydi. Hepsiyle kan ciğer olduk. Daha sonra psikolojimi toparlayıp önümde ki 3 sene full takdir belgesi aldım.

  • iş sadece sözle, laf atmayla falan sınırlı kalıyosa takmamaya çalış. ve unutma kavga hiçbişeyin çözümü değil özellikle okulda edeceğin bi kavga daha kötü olur. hocası ayrı dert reviri ayrı dert cezası ayrı dert annesi babası ayrı dert. bende bu sene lise 3 e geçtim ve bikaç sene öncesine kadar bana da yapılıyodu ondan biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterofpeoples -- 3 Eylül 2021; 22:35:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: masterofpeoples

    iş sadece sözle, laf atmayla falan sınırlı kalıyosa takmamaya çalış. ve unutma kavga hiçbişeyin çözümü değil özellikle okulda edeceğin bi kavga daha kötü olur. hocası ayrı dert reviri ayrı dert cezası ayrı dert annesi babası ayrı dert. bende bu sene lise 3 e geçtim ve bikaç sene öncesine kadar bana da yapılıyodu ondan biliyorum.

    teşekkür ederim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

    Liseli arkadaşım, bunlar hep gelip geçici şeyler. Ben de bunların hepsini yaşadım. Her şeye rağmen göğüs gerdim ve 1. sınıfımı geçtim. Benimle dalga geçen çocukların hepsi sınıfta kaldı. 1. sınıfta sorunlu çocuklar vardı, ikinci sınıfta da sorunlu çocuklar vardı. 1. sınıfı atlattım ama 2. sınıfta sabrım taştı, baktım ben de bunlarla 3. sınıfı çekemeyeceğim, sınıfta kaldım çözüm olarak kendi isteğimle tekrar aynı sınıfı okudum ve 1 alt sınıftaki çocuklar daha iyiydi. Hepsiyle kan ciğer olduk. Daha sonra psikolojimi toparlayıp önümde ki 3 sene full takdir belgesi aldım.

    Tebrik ederim keşke benim de karşıma iyi insanlar çıksa

  • quote:

    Orijinalden alıntı: anonim34_

    Tebrik ederim keşke benim de karşıma iyi insanlar çıksa



    Alıntıları Göster

    Çıkar merak etme

  • Daha liselisin toysun. Sana hayatını kurtarıcak bir tavsiye vericem.

    Herhangi bir zorlukta çıkartıp masaya şak diye vuruyorsun bak bakalım ne oluyor. Dediğimi yap sonra abine dua edersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben zamanında yapmadım pişman oldum. okulunu değiştir. olmadı sınıfını değiştir. üniversite öncesi gereksiz hayvanlarla uğraşma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E yuh artık bir de iyi bir şeymiş gibi anlatıyor, akran zorbalığından dolayı bilerek sınıfta kalanı da ilk defa duydum doğrusu..

  • Bende lise 3'e başlıyorum. Eğer durum gerçekten ciddi ve bitmez bir şekildeyse o zaman ailenle bu durumu danışıp çevrende aynı öğretim (anadolu, meslek hangisinde okuyorsan) birine nakil yaptır diyeceğim ama eğer alıştığın bir ortamın veya arkadaşın varsa biraz zor olabilir alışmak. Ya ama bence direk aldırış etme. Bence bu tip durumlar insana hayatında yeni bir şeyler öğretebildiğine inanıyorum. Belkide gerçekten bu durum sayesinde hayatının belli bölümlerinde çıkan zorlukları ya da hakkında konuşup seni indirmeye çalışanları takmayıp yoluna ilerlemek hakkında bir şeyler öğrenebilirsin. Bazen gerçekten böyle insanı zorlayan bir durumda kaçmak yerine o durumdan birşeyler öğrenebilmek insanın davranışlarına ve o ağırlığına ve üslubuna daha iyi geldiğine inanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben senin aksine lise 3 olup 17-18 yaşında olan birisiyim ve kalıplı olduğumdan kimse kolay kolay yaklaşmıyor ve hatta yanımda şaka bile yapamıyorlar. Sende benim gibi onları kıvama getirmen lazım, zamanı gelince de geyiği falan yaparsın o sorun değil. Sana ağırlık+kardiyo lazım bence öncelikle de ağırlık ve omuz kaşlarını biraz büyütme gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 4 Eylül 2021; 18:25:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.