Şimdi Ara

Okullar açılıyor ve sizlerden tavsiye almam gerekiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teslas

    E yuh artık bir de iyi bir şeymiş gibi anlatıyor, akran zorbalığından dolayı bilerek sınıfta kalanı da ilk defa duydum doğrusu..

    Zorla kalmadım ama kalmamak istemedim de değil. Derslere çalışmadım hep oyun oynadım çünkü hocalarımın genelini sevmezdim. ayrıca derslerim için motive de olamıyordum. Siz bir sınıfta olsanız ve sizinle dalga geçen, sizinle alay eden, sizinle fiziksel olarak sürekli kavga eden mahluklarla birlilte mezun mu olmak istersiniz? Derdini anlatamazsın her gün bi iftiradan dolayı benimle kavga ediyorlardı. yoksa kalıp bir alt sınıftaki iyi öğrencilerle birlikte mezun mu olmak istersiniz? Hocalar da değişecekti ve daha kaliteli hocalar gelecekti. Hayatımdan 1 sene mi harcadım ama iyi oldu diye düşünüyorum ama o bahsettiğim sınıftan hiçbirine de hakkımı helal etmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam uğraşmaktan kastınız hakaret aşağılama hafif darpsa bunları ispat edip disiplin kuruluna yazılı dilekçeyle yazın. Dilekçede bu kişilerin cezalandırılmasını isteyin eğer cezalandırılmazsa, bu seferde kamu denetçiliğine veya bakanlığa görevi ihmal etmek suçundan disiplin kurulunu şikayet edeceğinizi söyleyin.


    Öğretmenler normalde bu tür işlerle uğraşmazlar ama işlem yapmazlarsa disiplin kurulu aleyhine şikayet yapacağınızı söylerseniz direkt işlem yapmak zorunda kalırlar çünkü elin çocuğu için ceza alma riskini göze almazlar. Bu eylemler disiplin suçudur ama öğrenciler dilekçe yazıp hakkını arayamadığı için böyle oluyor. Eğer rahatsızsanız bunu resmi yollardan dile getirmeniz lazım.



    Başka bir çözüm yolu yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Bormann -- 4 Eylül 2021; 22:35:5 >
  • şikayet etsen disipline gitseler en fazla uzaklaştırma alırlar döndüklerinde oqlim bizi ne sikayet edin laa diyip seni bi güzel döverler


    kafa tutsan sonraki gün 50 kişi gelip seni hastanelik ederler


    tek çözümün güzel bi semtte ortalama üstü liseye nakil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 4 Eylül 2021; 22:46:42 >
  • Okul değişcen o zaman

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birader kavga falan öğrenmene veya birini dövmene gerek yok biri dalga geçince ağzına patlat bi tane zaten 2 saniyeye ayırırlar önemli olan senle dalga geçtiklerinde olay çıkacak olduğunu bilmeleri

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.