Şimdi Ara

Oha Adama Kaç Kişi Dalıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çekik gözlülerde film yapmayı öğrendi ya vah bize İp man daki bire kaşı 10 kişinin daldığı sahneyi en baba dövüş sahnesi olarak kabul etmiştim kendi nezlimde ama taki bunu görene dekmiş

http://www.imdb.com/video/imdb/vi2782567705/

Dar gelirlilik yapmayın 720p izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Bu çekik gözlülerde film yapmayı öğrendi ya vah bize İp man daki bire kaşı 10 kişinin daldığı sahneyi en baba dövüş sahnesi olarak kabul etmiştim kendi nezlimde ama taki bunu görene dekmiş

• NE BU ŞİMDİ ?
  • matrix izlemedin sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

matrix izlemedin sanırım

• quote:

matrix izlemedin sanırım

İzledim de hacı çok gerçekçi değil o yaw animasyon film gibi Dövüş sahnesi diyince akla ilk önce gerçekçilik gelir yoksa Jan klok van damın kan sporu filmindeki binlerce dövüş sahneside dövüş değil mi ama gerçekçilik sıfır.
  • La bunlarda gafa var mı yav gafa!! 40 derece sıcakta güneşleniyorlar. (Bknz: Survivor Taner)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kadar adam toplanıpta
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orda bi Türk olacak direk üstüne uçarak atlar adamı etkisiz hale getirir.
  • quote:

Bu çekik gözlülerde film yapmayı öğrendi ya vah bize İp man daki bire kaşı 10 kişinin daldığı sahneyi en baba dövüş sahnesi olarak kabul etmiştim kendi nezlimde ama taki bunu görene dekmiş

bizde tv yokken herifler 100 lerce film yapıyordu zaten ve filmleri bizden daha iyi olur genelde kore filmlerini bi yokla istersen hollywood filmi izlemessin

• Cüneyt Abi döver bunu
  • quote:

quote:

matrix izlemedin sanırım

İzledim de hacı çok gerçekçi değil o yaw animasyon film gibi Dövüş sahnesi diyince akla ilk önce gerçekçilik gelir yoksa Jan klok van damın kan sporu filmindeki binlerce dövüş sahneside dövüş değil mi ama gerçekçilik sıfır.

demek animasyon haa demek gerçek değil ha budamı gol değil budamııı hakim bey

• neo gene iş başında...
  • çocuk yaşta ilgi çekiciydi
  • Aynı durum bizde olsa senin ananı avradını diye başlayıp aynen dalarlar hiç sökmez karate siyah kuşak falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

quote:

matrix izlemedin sanırım

ağır matrix hastası detected!

• ipman değil mi döğüşen adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 13 Nisan 2011; 1:37:54 >
  • Bu tür filmler hoşuna gidiyorsa Crows Zero 1 ve 2yi mutlaka izlemelisin. Tamamen gerçekçi dövüş sahneleriyle çekilmiş bir film.
  • izledim bizim cüneytin hallicesi
  • Hocam o sopalar neresinden çıkıyor yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Bu tür filmler hoşuna gidiyorsa Crows Zero 1 ve 2yi mutlaka izlemelisin. Tamamen gerçekçi dövüş sahneleriyle çekilmiş bir film.

Öneri için teşekkürler mutlaka izleycem

@Banzai!
    yes

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

quote:

matrix izlemedin sanırım

Allahtan kork be şu sahneye bak neresi gerçekçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat_ps3 -- 13 Nisan 2011; 2:53:05 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.