bu resimleri hazırda bir yerlerden mi buluyorsunuz yoksa konuya göre resim mi çekiyorsunuz ? misal 10 tl.lezzetli bir yemek tarifi dendiğinde hemen mutfağa koşup bir adet sandviç ekmeğini ortadan kesip arasına odanın bir köşesinde bekleyen köpekçik mi yerleştiriliyor, sadece merak
cöp ye bedava agzına layık
ekmeğin arasına ekmek koy üstünede hafif ekmek dilimleri oyy oyy hele birazda ekmek kırıntısı serpiştirirsen ...canım çekdi bak
2-3 tane havuç Bi küçük yoort 3 diş sarımsak 2.5 lira
Havuçları ince uzun rendele Tavada az tuz ve yağ ile kavur Yoordu sarımsakla karıştır üstüne dök. Güzel mezedir ama öğün olarakda yenebilir. Yapması 10 dakka tadı harika. Dağılın şimdi
7 sosis 2,50-3,00 lira yarısı tavuk fln 7 tane sandviç ekmeği 2,00-2,50 açık turşu 2-3 numara 0,50-1,00 isteğe bağlı ketçap mayonez 1+2,50 veya garnitür + mayonez 4,50 5,00 lira salça ve su eklediğin tencerede sosisleri haşla sonrasında 7 tane hot dog hazır :)
veya tavuk sote
3/4 liralık tavuk göğsü 3 domates 3 biber hepsini ince ince doğra ilk biberler sonra tavukları kızart ardından domatesleri kızart güzel kolay bi yemek
teşekkürler işte bu olabilir dostum sağol. sen diğer tipitipler gibi kalitesiz pis besinleri yemeye alışkın değilsin bu yüzden kutluyorm seni. bimmiş ıykkkk
bimin pizzasına laf atmışsın ama o sosislerin tavukların nasıl yapıldığını bilmeyecek kadar belgesel izlememişsin
quote:
Orijinalden alıntı: hellman
quote:
Orijinalden alıntı: kakam bittiii
quote:
aaaa şunlara bak hepsinin sanki bim mağazası var o derece bi koruma potansiyeli oluşturmşlar kendilernde bime karşı. ulan 20kuruşa satılan çikolatadan 3tl ye satılan pizzadan nasl bi kalite bekliyosn nasıl bi lezzet bekliyosn ki ?
LE COLA = DELTA GIDA =ÜLKER
DERYA TON BALIĞI =DARDANEL
YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ
DOST YOĞURT = AK GIDA = ÜLKER
JUCY MEYVE SUYU = TAMEK
KALİTEYİ HALA TARTIŞALIMMI YOKSA ABİ TAMAM ÖLDÜM VURMA MI DERSİN
nerden biliyosn bunları ? bana bi yerinden atıyosn gibi geldi. varmı elinde kaynağn? bildiğin bütün markaları birbirine bağlayarak bimin kalitesini ıspatlamaya çalışıyosn ama yanlş yapıyosn çünkü kendi kaliteninde ne kadar düşük bir seviyeye sahip olduğunuda gösteriyosn ;) hadi şimdi yol al bakalm senin için yatma vakti çoktan geldide geçti bile...
BURADAKİ ARKADAŞLARIN YAZDIKLARI DOĞRU İNANMIYORSAN GİT BAK BİLMEDEN KONUŞMA
AYRICA ETKİN LİMONATADA DELLA GIDA ÜLKER
bazlama alınır enlemesine 2ye bölünür, üzerine kaşar veya çedar peyniri konur.(marketten istedigin marka en ufak boy alabilirsin).özellikle kırmızı ve yesil biber ince minik dilimler halinde ve cok ince dilimlenmis dometes konur istedigin baharatlarıda ekleyip fırına elektrikli ızgara migrodalga vs. ne varsa artık attınmı al sana ögrenci usulu kendim yaptım diyecegin pizza.geriye içecege bile para kalır:-)
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
bazlama alınır enlemesine 2ye bölünür, üzerine kaşar veya çedar peyniri konur.(marketten istedigin marka en ufak boy alabilirsin).özellikle kırmızı ve yesil biber ince minik dilimler halinde ve cok ince dilimlenmis dometes konur istedigin baharatlarıda ekleyip fırına elektrikli ızgara migrodalga vs. ne varsa artık attınmı al sana ögrenci usulu kendim yaptım diyecegin pizza.geriye içecege bile para kalır:-)
telefonda olduğu kadar yemek bilgisinde de öndesiniz efenim
quote:
Orijinalden alıntı: Oggie Boogie
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
telefonda olduğu kadar yemek bilgisinde de öndesiniz efenim
eyvallah:-) böyle başka başlıklardada karsılasalım arada iyi oluyor yaw:-)
quote:
quote:
quote:
aaaa şunlara bak hepsinin sanki bim mağazası var o derece bi koruma potansiyeli oluşturmşlar kendilernde bime karşı. ulan 20kuruşa satılan çikolatadan 3tl ye satılan pizzadan nasl bi kalite bekliyosn nasıl bi lezzet bekliyosn ki ?
YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ
JUCY MEYVE SUYU = TAMEK
nerden biliyosn bunları ? bana bi yerinden atıyosn gibi geldi. varmı elinde kaynağn? bildiğin bütün markaları birbirine bağlayarak bimin kalitesini ıspatlamaya çalışıyosn ama yanlş yapıyosn çünkü kendi kaliteninde ne kadar düşük bir seviyeye sahip olduğunuda gösteriyosn ;) hadi şimdi yol al bakalm senin için yatma vakti çoktan geldide geçti bile...
YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ
JUCY MEYVE SUYU = TAMEK
lan çuval git bak üretim yerlerine
hemen tartışma çıkarmayın :) doğru dediğiniz firmalar üretiyor ancak 2. kalite. Lütfen bunu da kabul edin. Ucuz olması çok daha önemli tabi.
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
quote:
quote:
YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ
JUCY MEYVE SUYU = TAMEK
Toparlamak gerekirse.
Lé Cola = Della Gıda / Ülker (Cola Turka) Derya Ton Balığı = Kerevitaş / SuperFresh Yuva Pizza = Kerevitaş / SuperFresh Dost Yoğurt, Süt, Ayran, Peynir = Ak Gıda / Ülker Jucy Meyve Suyu = Dimes Buono Çikolata = Şölen Gıda
ve daha niceleri.
Arkadaş internette her yazana inanıyor heralde. İstersen şu anda dolapta olanların üretim yerlerinin yazdığı bölümün fotoğrafını çekebilirim.
Merak etmeyin uretim firmalari ayni olabilir fakat daha kalitesiz urunleri kullaniyorlar :D
quote:
Orijinalden alıntı: kaanworld
quote:
quote:
quote:
YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ
JUCY MEYVE SUYU = TAMEK
Toparlamak gerekirse.
Lé Cola = Della Gıda / Ülker (Cola Turka) Derya Ton Balığı = Kerevitaş / SuperFresh Yuva Pizza = Kerevitaş / SuperFresh Dost Yoğurt, Süt, Ayran, Peynir = Ak Gıda / Ülker Jucy Meyve Suyu = Dimes Buono Çikolata = Şölen Gıda
ve daha niceleri.
Arkadaş internette her yazana inanıyor heralde. İstersen şu anda dolapta olanların üretim yerlerinin yazdığı bölümün fotoğrafını çekebilirim.
Merak etmeyin uretim firmalari ayni olabilir fakat daha kalitesiz urunleri kullaniyorlar :D
Aynen milet etikette ülker-kerevitaş v.s görünce kalite sanıyor asla ve asla böyle ürünler almayın yakın zamanda değil ilerde mutlaka ağır sağlık sorunları çekersiniz ucuz maldan uzak durun bim v.s. gibi ucuz sağlıksız ürün satan kuruluşlar bunların vebalini diğer tarafta çok ağır ödeyecek.
quote:
Orijinalden alıntı: raver
quote:
Orijinalden alıntı: kaanworld
quote:
quote:
quote:
YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ
JUCY MEYVE SUYU = TAMEK
Toparlamak gerekirse.
ve daha niceleri.
Aynen milet etikette ülker-kerevitaş v.s görünce kalite sanıyor asla ve asla böyle ürünler almayın yakın zamanda değil ilerde mutlaka ağır sağlık sorunları çekersiniz ucuz maldan uzak durun bim v.s. gibi ucuz sağlıksız ürün satan kuruluşlar bunların vebalini diğer tarafta çok ağır ödeyecek.
Var mı kanıtın ? Bize kanıt soruyorsun buyur sende kanıtla. Soyut varsayımlarla kimse biryere varamaz. Bizim üretim yerlerini söylediğimiz yerler somut. İstersen şimdi fotoğraf çekebilirim.
Ha ayrıca BİM'i koruma potansiyeli oluşturan falan yok yukarda yazmışsın. Sen ileri geri konuştuğunda çamur atma olmuyorda biz savununca mı korumuş oluyoruz. Seninde onlarca Migros, CarrefourSA şubelerin var o zaman
quote:
bim mim öyle kalitesiz ne olduğu belli olmayan yerlerdn hiç bişey almam ben.. başka öneriler gerek
Bilader hayırdır öyle bim hakkında ileri geri konuşmalar?