Şimdi Ara

ÖĞRENCİ İÇİN EN LEZZETLİ EN PRATİK EN UCUZ YEMEK !!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
20.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hovarat

eğmeğ arası köpeğ. (bknz.)

ÖĞRENCİ İÇİN EN LEZZETLİ EN PRATİK EN UCUZ YEMEK !!!!!

bu resimleri hazırda bir yerlerden mi buluyorsunuz yoksa konuya göre resim mi çekiyorsunuz ? misal 10 tl.lezzetli bir yemek tarifi dendiğinde hemen mutfağa koşup bir adet sandviç ekmeğini ortadan kesip arasına odanın bir köşesinde bekleyen köpekçik mi yerleştiriliyor, sadece merak

• cöp ye bedava agzına layık
  • ekmeğin arasına ekmek koy üstünede hafif ekmek dilimleri oyy oyy hele birazda ekmek kırıntısı serpiştirirsen ...canım çekdi bak
  • 2-3 tane havuç
    Bi küçük yoort 3 diş sarımsak
    2.5 lira

Havuçları ince uzun rendele
    Tavada az tuz ve yağ ile kavur
    Yoordu sarımsakla karıştır üstüne dök.
    Güzel mezedir ama öğün olarakda yenebilir.
    Yapması 10 dakka tadı harika.
    Dağılın şimdi
  • MAKARNA
    a.yoğurtlu makarna
    b.ketçaplı makarna
    c.mayonezli makarna
    d.b+c karışık makarna
    e.yumurta kırılmış makarna
    f.peynirli makarna
    g.
    h........... MAKARNA MAKARNA MAKARNA
  • La temiz zengin 350 lira arıyodun,ucuza sigara arıyodun al sana linkleri noldu bi anda piyango mu vurdu?

http://forum.donanimhaber.com/m_44368869/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44368869

http://forum.donanimhaber.com/m_44810494/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44810494
  • Hasta bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellman

quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

7 sosis 2,50-3,00 lira yarısı tavuk fln
    7 tane sandviç ekmeği 2,00-2,50
    açık turşu 2-3 numara 0,50-1,00
    isteğe bağlı ketçap mayonez 1+2,50
    veya garnitür + mayonez 4,50 5,00 lira
    salça ve su eklediğin tencerede sosisleri haşla sonrasında 7 tane hot dog hazır :)

veya tavuk sote

3/4 liralık tavuk göğsü
    3 domates 3 biber hepsini ince ince doğra ilk biberler sonra tavukları kızart ardından domatesleri kızart güzel kolay bi yemek

teşekkürler işte bu olabilir dostum sağol. sen diğer tipitipler gibi kalitesiz pis besinleri yemeye alışkın değilsin bu yüzden kutluyorm seni. bimmiş ıykkkk

bimin pizzasına laf atmışsın ama o sosislerin tavukların nasıl yapıldığını bilmeyecek kadar belgesel izlememişsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kakam bittiii

quote:

aaaa şunlara bak hepsinin sanki bim mağazası var o derece bi koruma potansiyeli oluşturmşlar kendilernde bime karşı. ulan 20kuruşa satılan çikolatadan 3tl ye satılan pizzadan nasl bi kalite bekliyosn nasıl bi lezzet bekliyosn ki ?

LE COLA = DELTA GIDA =ÜLKER

DERYA TON BALIĞI =DARDANEL

YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ

DOST YOĞURT = AK GIDA = ÜLKER

JUCY MEYVE SUYU = TAMEK

KALİTEYİ HALA TARTIŞALIMMI YOKSA ABİ TAMAM ÖLDÜM VURMA MI DERSİN

nerden biliyosn bunları ? bana bi yerinden atıyosn gibi geldi. varmı elinde kaynağn? bildiğin bütün markaları birbirine bağlayarak bimin kalitesini ıspatlamaya çalışıyosn ama yanlş yapıyosn çünkü kendi kaliteninde ne kadar düşük bir seviyeye sahip olduğunuda gösteriyosn ;) hadi şimdi yol al bakalm senin için yatma vakti çoktan geldide geçti bile...

BURADAKİ ARKADAŞLARIN YAZDIKLARI DOĞRU İNANMIYORSAN GİT BAK BİLMEDEN KONUŞMA

AYRICA ETKİN LİMONATADA DELLA GIDA ÜLKER

• bazlama alınır enlemesine 2ye bölünür, üzerine kaşar veya çedar peyniri konur.(marketten istedigin marka en ufak boy alabilirsin).özellikle kırmızı ve yesil biber ince minik dilimler halinde ve cok ince dilimlenmis dometes konur istedigin baharatlarıda ekleyip fırına elektrikli ızgara migrodalga vs. ne varsa artık attınmı al sana ögrenci usulu kendim yaptım diyecegin pizza.geriye içecege bile para kalır:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

bazlama alınır enlemesine 2ye bölünür, üzerine kaşar veya çedar peyniri konur.(marketten istedigin marka en ufak boy alabilirsin).özellikle kırmızı ve yesil biber ince minik dilimler halinde ve cok ince dilimlenmis dometes konur istedigin baharatlarıda ekleyip fırına elektrikli ızgara migrodalga vs. ne varsa artık attınmı al sana ögrenci usulu kendim yaptım diyecegin pizza.geriye içecege bile para kalır:-)

telefonda olduğu kadar yemek bilgisinde de öndesiniz efenim

• quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

bazlama alınır enlemesine 2ye bölünür, üzerine kaşar veya çedar peyniri konur.(marketten istedigin marka en ufak boy alabilirsin).özellikle kırmızı ve yesil biber ince minik dilimler halinde ve cok ince dilimlenmis dometes konur istedigin baharatlarıda ekleyip fırına elektrikli ızgara migrodalga vs. ne varsa artık attınmı al sana ögrenci usulu kendim yaptım diyecegin pizza.geriye içecege bile para kalır:-)

telefonda olduğu kadar yemek bilgisinde de öndesiniz efenim

eyvallah:-) böyle başka başlıklardada karsılasalım arada iyi oluyor yaw:-)

• quote:

quote:

quote:

aaaa şunlara bak hepsinin sanki bim mağazası var o derece bi koruma potansiyeli oluşturmşlar kendilernde bime karşı. ulan 20kuruşa satılan çikolatadan 3tl ye satılan pizzadan nasl bi kalite bekliyosn nasıl bi lezzet bekliyosn ki ?

YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ

JUCY MEYVE SUYU = TAMEK

nerden biliyosn bunları ? bana bi yerinden atıyosn gibi geldi. varmı elinde kaynağn? bildiğin bütün markaları birbirine bağlayarak bimin kalitesini ıspatlamaya çalışıyosn ama yanlş yapıyosn çünkü kendi kaliteninde ne kadar düşük bir seviyeye sahip olduğunuda gösteriyosn ;) hadi şimdi yol al bakalm senin için yatma vakti çoktan geldide geçti bile...

lan çuval git bak üretim yerlerine

• quote:

Orijinalden alıntı: H@B!B
    MAKARNA
    a.yoğurtlu makarna
    b.ketçaplı makarna
    c.mayonezli makarna
    d.b+c karışık makarna
    e.yumurta kırılmış makarna
    f.peynirli makarna
    g.
    h........... MAKARNA MAKARNA MAKARNA

+1 ton balıklı mısırlı makarna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParLock

quote:

quote:

quote:

YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ

JUCY MEYVE SUYU = TAMEK

lan çuval git bak üretim yerlerine

hemen tartışma çıkarmayın :) doğru dediğiniz firmalar üretiyor ancak 2. kalite. Lütfen bunu da kabul edin.
    Ucuz olması çok daha önemli tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

quote:

quote:

YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ

JUCY MEYVE SUYU = TAMEK

Toparlamak gerekirse.

Lé Cola = Della Gıda / Ülker (Cola Turka)
    Derya Ton Balığı = Kerevitaş / SuperFresh
    Yuva Pizza = Kerevitaş / SuperFresh
    Dost Yoğurt, Süt, Ayran, Peynir = Ak Gıda / Ülker
    Jucy Meyve Suyu = Dimes
    Buono Çikolata = Şölen Gıda

ve daha niceleri.

Arkadaş internette her yazana inanıyor heralde. İstersen şu anda dolapta olanların üretim yerlerinin yazdığı bölümün fotoğrafını çekebilirim.

Merak etmeyin uretim firmalari ayni olabilir fakat daha kalitesiz urunleri kullaniyorlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

quote:

quote:

quote:

YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ

JUCY MEYVE SUYU = TAMEK

Toparlamak gerekirse.

Jucy Meyve Suyu = Dimes

ve daha niceleri.

Arkadaş internette her yazana inanıyor heralde. İstersen şu anda dolapta olanların üretim yerlerinin yazdığı bölümün fotoğrafını çekebilirim.

Merak etmeyin uretim firmalari ayni olabilir fakat daha kalitesiz urunleri kullaniyorlar :D

Aynen milet etikette ülker-kerevitaş v.s görünce kalite sanıyor asla ve asla böyle ürünler almayın yakın zamanda değil ilerde mutlaka ağır sağlık sorunları çekersiniz ucuz maldan uzak durun bim v.s. gibi ucuz sağlıksız ürün satan kuruluşlar bunların vebalini diğer tarafta çok ağır ödeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: raver

quote:

Orijinalden alıntı: kaanworld

quote:

quote:

quote:

YUVA PİZZA = KEREVİTAŞ

JUCY MEYVE SUYU = TAMEK

Toparlamak gerekirse.

Jucy Meyve Suyu = Dimes

ve daha niceleri.

Aynen milet etikette ülker-kerevitaş v.s görünce kalite sanıyor asla ve asla böyle ürünler almayın yakın zamanda değil ilerde mutlaka ağır sağlık sorunları çekersiniz ucuz maldan uzak durun bim v.s. gibi ucuz sağlıksız ürün satan kuruluşlar bunların vebalini diğer tarafta çok ağır ödeyecek.

Var mı kanıtın ? Bize kanıt soruyorsun buyur sende kanıtla. Soyut varsayımlarla kimse biryere varamaz. Bizim üretim yerlerini söylediğimiz yerler somut. İstersen şimdi fotoğraf çekebilirim.

Ha ayrıca BİM'i koruma potansiyeli oluşturan falan yok yukarda yazmışsın.
    Sen ileri geri konuştuğunda çamur atma olmuyorda biz savununca mı korumuş oluyoruz.
    Seninde onlarca Migros, CarrefourSA şubelerin var o zaman

• quote:

bim mim öyle kalitesiz ne olduğu belli olmayan yerlerdn hiç bişey almam ben.. başka öneriler gerek

Bilader hayırdır öyle bim hakkında ileri geri konuşmalar?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.