Bildirim
ÖĞRENCİ İÇİN EN LEZZETLİ EN PRATİK EN UCUZ YEMEK !!!!! (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: covert
alayına bim ölümüne le cola
tamam arkadaşım bim den alışveriş yapmak istemiyorsan git 1kg tavuk ciğeri(1kg=5TL) al kavur yanınada kola aç ohh mis gibi ye yok ben ciğer sevmem diyorsan al 1 kg tavuk kıyması(1kg=5TL) yap köfteni yok ciğer ve tavuk kıyması neydüğü belirsiz diyorsan örn:BİM gibi al domatez biber peynir ekmek otur ye...
kişisel düşüncem : tamam kardeşim bim sevmiyor ve alış veriş yapmıyor olabilirsin ama rencide etmenede gerek yok tamam bim sahibi değilim hissemde yok
Hocam 12 lira oldu kilosu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tavaya 2 yemek kaşığı yağ at.
3-4 tane çarliston biberi küp şeklinde doğrayip tavaya at.
Biberler hafif sarardiktan sonra, 3 tane domates doğra ve onlarida tavaya at.
Domatesler suyunu saldiktan sonra, 100 Gr kiyma yi tavaya at.
Tavaya 3 yemek kaşığı su at.
Sonrasında tuz karabiber pul biber at. Pişirme süresi sana kalmış. Ben duruma göre 5-8 dk pişiriyorum. ( Arada bir, ekmeği, yemeğin suyuna batırıp, tuzunu biberini kontrol et)
Bu arada, bu malzemeye mantar, sucuk, köfte, salam, vsvs koyabilirsin. Benim favorim körpe nin misket köftesi. Gerçekten efsane oluyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle konuları görüyorum yazanların hepsinin en son 1-2 yıl önce post attığını görüyorum ve hüzünleniyorum hep aynı şey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Acceleration
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
quote:
Orijinalden alıntı: hellman
bim mim öyle kalitesiz ne olduğu belli olmayan yerlerdn hiç bişey almam ben.. başka öneriler gerek
10 Liraya kaliteli yer mi arıyorsun fakir
10 liraya gider Cips kola habur Cubur alırırm ama gene senin gibi gidipte bimden ne olduğu belirsiz pis yiyeceklerle karnımı doyurmam...
Habur cuburlar cok mu saglikli kardes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X