Ögrenci Evine Bulaşık ve Çamaşır Makinesi alınırmı ? Yoksa gereksizmi ?
Bulaşık makinesi alınmaz. Hem masraflı hemde zaten 5-10 tane tabak için makine çalıştırılmaz. Ama çamaşır makinesi almayıp ne yapacaksın? 40 derecede elinde çamaşır mı yıkayacaksın? Çamaşır makinesi olmadan ev olmaz. Öğrenci evi diye çok yermeyin yahu. Bizde insanız.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCompactDisk
Bulaşık makinesi alınmaz. Hem masraflı hemde zaten 5-10 tane tabak için makine çalıştırılmaz. Ama çamaşır makinesi almayıp ne yapacaksın? 40 derecede elinde çamaşır mı yıkayacaksın? Çamaşır makinesi olmadan ev olmaz. Öğrenci evi diye çok yermeyin yahu. Bizde insanız.
yok hocam yermiyorum,bulaşık makinesi alınması taraftarıyım.Birazda tabak felan alırsan kimseye iş düşmez.
yemekten sonra tabaklarını yıkarsın yada her gün biri hepinizin tabagını yıkar iş bölümü ile mutfakta bulasık kalmamıs olur bölece makinayada ihtiyac duyulmaz.
aslında ikiside gerekli ama bulaşık makinesi biraz lüks kaçar diye düşünüyorum
çamaşır makinesi al sadece.
bulaşık lükse kaçar
media markette 499 tl ye set üstü bulaşık makinası vardı. şu an tam bilmiyorum şartlarını bir araştır istersen.
Bence her ikisini de alın derim.Çünkü makineler elden yıkamaktan daha ekonomiktir.
Çamaşır makinesi lazım. Ama bulaşık makinesi almayın, onun yerine Bi deste kağıt alın ;)
Herkes bulaşık yüzünden kavga ediyor.bence bulaşık makinesi gerekli.
Çamaşır şart zaten, bulaşık da alınabilir. Arkadaşlarım kullanıyor 3 gün de bir falan makineyi çalıştırıyorlar 5dakikada olup bitiyor
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Çamaşır şart zaten, bulaşık da alınabilir. Arkadaşlarım kullanıyor 3 gün de bir falan makineyi çalıştırıyorlar 5dakikada olup bitiyor
Abi zaten amaç o 3 günde bir yıkamak. Hergün tabakları yıkayana kadar o kadar akıttığın su sonunda yüksek fatura çıkması muhtemeldir. O yüzden imkanlarınız el veriyorsa alın derim.
ikisini de alın rahat edin. ucuzları var. altus camasır makina aldık 3 senedir hic bi şey olmadı. fiyatı da 400 500 falandı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme