Şimdi Ara

OFFICIAL PROTOTYPE 2 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyunu 1000'leyecektim 4 upgrade kaldı onları açamıyorum, yan görevler ana görev kolleksiyonlar vs hepsini tamamladım nereden puan kazanacağım şimdi :D

New game+'yı açtım upgrade'ler sıfırlanmış, var mı çözümünü bilen 880G'de kaldım, 3 ach kaldı 2 yaratığı özel yöntemle öldürme ile hard'da bitirmeyi new game+'da yapacaktım ne güzel

upgrade lerin sıfırlanmaması lazım , aynen devam ediyor üstüne ekleyerek tamamlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oyunu 1000'leyecektim 4 upgrade kaldı onları açamıyorum, yan görevler ana görev kolleksiyonlar vs hepsini tamamladım nereden puan kazanacağım şimdi :D

New game+'yı açtım upgrade'ler sıfırlanmış, var mı çözümünü bilen 880G'de kaldım, 3 ach kaldı 2 yaratığı özel yöntemle öldürme ile hard'da bitirmeyi new game+'da yapacaktım ne güzel

upgrade lerin sıfırlanmaması lazım , aynen devam ediyor üstüne ekleyerek tamamlıyorsun

Valla bir görev tamamladım upgrade ekranı çıktı kutuların hepsi boş.

• Oyun muhtesem olmus ilerledikce oyun dah basindan kalkilamaz bi hal aliyor :)
  • Oyunun yüzde kaçında olduğunu nereden görüyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Oyunun yüzde kaçında olduğunu nereden görüyoruz ?

Save yaparken
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

güzel eglenceli oyun kaos

Memo sen nerelerdesin ya xbox slim aldım
    Pm atıyorum cevap yaz.
  • Tekrardan new game + yaptım bu sefer oldu ve oyunu 1000'ledim tozlu raflara koydum oyunu, kusasım geldi be yeter
  • Yahu bu LS stick ile tarama yaparak adamları arıyoruz ya bunun kolay bi çözümü yok mu ? Adamları bulana kadar çok zaman harcıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Yahu bu LS stick ile tarama yaparak adamları arıyoruz ya bunun kolay bi çözümü yok mu ? Adamları bulana kadar çok zaman harcıyorum..

Aslinda cok kolay yutube dan bak anlarsin olayi.

Bu arada bende %63 de bitirdim oyunu. 580g verdi. Yan gorev kasmadim.Guzel oyunmus allah razi olsun yapanlardan:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dantemike -- 3 Mayıs 2012; 8:50:16 >
  • Oyunda anlamadigim sekilde sol alttaki radar kayboldu nasil acilacagini bilen varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Mayıs 2012; 12:49:29 >
  • Benim oyunda %79 da bitti. Tüm gorevleri hallettim, sadece 2 lvl kaldı. %100 nasıl olacak?
  • Daha önce oyun hep kendini tekrar ediyor falan demiştim ama oyunun %36'sına geldim yeni yetenekler kazandıkça oyun favori oyunlarımdan oldu tüm ekstraları yapıyorum nerede delik var girip temizliyor , ses kayıtlarını topluyor her şeyi yapar hale geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Oyunda anlamadigim sekilde sol alttaki radar kayboldu nasil acilacagini bilen varmi?

bu sorun hakkında fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Mayıs 2012; 12:49:49 >
  • oyun iyi hoşta daha başlayalı 1 saat olmamasına rağmen hiç bir güç beni öldüremiyor oyunda buda biraz insanın sıkılmasına sebep oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

oyun iyi hoşta daha başlayalı 1 saat olmamasına rağmen hiç bir güç beni öldüremiyor oyunda buda biraz insanın sıkılmasına sebep oluyor

Hard'da oynamayı dene
  • Oyuna yeni başladım oyun süper olmuş ama 1.oyundaki alex'in karizma yok bizim elemanda.

Oyunun % kaç oldugu nerde yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Oyuna yeni başladım oyun süper olmuş ama 1.oyundaki alex'in karizma yok bizim elemanda.

Oyunun % kaç oldugu nerde yazıyor?

Save ederken yazıyor.
    İlk oyun gibi Alex'i kontrol etmeliydik.Karizma karakteri harcadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Oyun BOSS fakiri resmen.
    Hep aynı eli bıçaklı henchman'leri öldürüyoruz o kadar.

Kardeş ben sana ne diyim?? Hayır sana göre spoiler değil bana göre spoiler.Lütfen editle şu mesajını başkası görmesin bari.

@PlayerX Sağol save ederken dikkat edeyim,farketmemiştim hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 23 Mayıs 2012; 12:50:17 >
  • Oyun bitti sonunda.

Alex sen ölecek karaktermiydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 23 Mayıs 2012; 17:02:16 >
  • Zaten oyunun başında gösteriyorlar ALEX'i baş düşman olarak.
    Nesi SPOILER olacak ki başka :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.