Şimdi Ara

OFFICIAL PROTOTYPE 2 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Yok yapamiyorum beyler. 1 saat oldu hala doktoru bulamadim.
    Bari birisi yönünü tarif etsin beyler.. Dogu bati ,kuzey güney nerde kaliyor tam olarak ? WAllahi cok pis gicik oldum.
    Yillardir bu kadar takildgim oyun olmadi

Hocam kafayi yicem bende bi turlu bulamiyorum su doktoru biri tam anlatsa super olucak
  • Bu arada görevler ve yeteneklerimiz ileride öyle bi hal alıyor ki sabaha kadar bırakamadım oyunu,harika!Ne yapın ne edin red zone a gelene kadar yardırın.:D
    ÇOK ÖNEMLİ NOT:Bu radar işinin mantığını anlatayım arkadaşlar bende çok uğraştım hatta oyundan soğutacaktı beni o derece,şimdi o tarz bi görev aldığınızda şehirde bulabildiğiniz en yüksek yere çıkın ve radarı orda açın,yarasaların sonar atması gibi düşünün,biz kırmızı dalgayı gönderiyoruz dalga hedefe çarpıp geri geliyor,ne taraftan renksizlşerek dalga bize geri dönüyorsa hedefimiz o taraftadır.Herhalde herkes kullanabilir artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 22 Nisan 2012; 11:47:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

Bu arada görevler ve yeteneklerimiz ileride öyle bi hal alıyor ki sabaha kadar bırakamadım oyunu,harika!Ne yapın ne edin red zone a gelene kadar yardırın.:D
    ÇOK ÖNEMLİ NOT:Bu radar işinin mantığını anlatayım arkadaşlar bende çok uğraştım hatta oyundan soğutacaktı beni o derece,şimdi o tarz bi görev aldığınızda şehirde bulabildiğiniz en yüksek yere çıkın ve radarı orda açın,yarasaların sonar atması gibi düşünün,biz kırmızı dalgayı gönderiyoruz dalga hedefe çarpıp geri geliyor,ne taraftan renksizlşerek dalga bize geri dönüyorsa hedefimiz o taraftadır.Herhalde herkes kullanabilir artık .

Hocam cok sagol valla super anlatim olmus

• quote:

Bu arada görevler ve yeteneklerimiz ileride öyle bi hal alıyor ki sabaha kadar bırakamadım oyunu,harika!Ne yapın ne edin red zone a gelene kadar yardırın.:D

Ben geçeyim dedim ama geçilmiyormuş öyle uçarak kaçarak geçecek yön yokSanırım hikaye ilerledikçe açılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Ben geçeyim dedim ama geçilmiyormuş öyle uçarak kaçarak geçecek yön yokSanırım hikaye ilerledikçe açılacak.

Ben de denemiştim ama adam kedi gibi sudan zıplaya zıplaya geri döndü,ileride Helikopter ile geçiliyor bu arada :D.Helikopter kullanma yeteneğimiz açıldığında özgürce gidin her yere.

• quote:

tesekkurler iyi anlatım.

• İlk oyun grafik olarak benden 0 puan almıştı ama yinede oyun eğlenceliydi
  • Beyler FW ile ilgili konusmayin konu kapanmasin durduk yere,zaten ana konusu yok nereye yazacaz baska

Bu arada oyun bitmiyor yahu,oyna oyna anca yüzde 40'i bitti ama cok keyifli zamanla öyle özellikler aciliyor ki of off.. Biraz ucuzlasin orjinalini alacagim,hak eden bir yapim olmus..
  • quote:

Cok fena soguttu beni oyun su salak radar sistemi yüzünden..
    Bende en yüksek binaya tirmaniyorum orda LS yapiyorum ama yok nafilee.

BIrde simdi renksiz tarafi bulduk diyelim , Tekrar LS yaptigimizda Sol alttaki haritada beliriyor dimi Hedef ? Yani cok yakinindayken mi beliriyor yoksa belli bir mesafede ise yariyor mu ?

@42_SeNTeZ_42
    Hocam senin dedigin yöntem hic ise yaramiyorr :) Cemberin merkezinde oluyorum hep ama ise yaramiyor.

• Yok yine bulamiyorum..
    BU arada hocam LS ye bastigimiz anda Kirmizi yayiliyor ve sonra Cember düsünelim onun tam ortasindann yayilarak renksizlesmeye basliyor..
    Tabi cok kisa sürede oluyor bu durum..
    LS ye bastigimiz anda mi bellio bir nokta Renksiz kaliyor ?
  • quote:

Yok yine bulamiyorum..
    BU arada hocam LS ye bastigimiz anda Kirmizi yayiliyor ve sonra Cember düsünelim onun tam ortasindann yayilarak renksizlesmeye basliyor..

Yayılmaya başladığı yere gidecen işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

quote:

Yok yine bulamiyorum..

Yayılmaya başladığı yere gidecen işte.

Anlamadim
    Heryere yayiliyor ama ? LS kirmizi yapiyor , sonra heryer renksiz olmaya basliyor ve Öyleceee devam ediyor :)
    Beyler bari biri Bölgenin ismini falan yazsin, Start yaptigimizda haritayi secince geziniyoruz üstünde bakiniyoruz yani.. Orda bölge isimleri cikiyor. Bu doktor hangi bolgede bunu soyleyin bari

Oyunu ilk oynadigimda hic begenmemistim grafikler cöptü (Benim yüzümden TVnin en onemli ayari kapayilmis:) simdi cok begendim ama soguttu beni adi doktor

• quote:

Anlamadim
    Heryere yayiliyor ama ? LS kirmizi yapiyor , sonra heryer renksiz olmaya basliyor ve Öyleceee devam ediyor :)
    Beyler bari biri Bölgenin ismini falan yazsin, Start yaptigimizda haritayi secince geziniyoruz üstünde bakiniyoruz yani.. Orda bölge isimleri cikiyor. Bu doktor hangi bolgede bunu soyleyin bari

Videoyu 06:50'ye gelip izle komple, kilisenin üzerine çıkınca ne tarafa gittiğine dikkat et.

• Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

@42_SeNTeZ_42
    Hocam senin dedigin yöntem hic ise yaramiyorr :) Cemberin merkezinde oluyorum hep ama ise yaramiyor.

Hocam bak yay o kırmızı şeyi sonra 4 tarafına da bak.Biryerde hedefe çarpıp diğerlerinden önce renksiz oluyor.Yanında 1 kere göstersem anlayacaksın da burada olmuyor işteKarışık bir sistem değil.

Edit:Bak videoda da çemberin merkezine doğru gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 22 Nisan 2012; 19:02:12 >
  • quote:

quote:

Anlamadim

Videoyu 06:50'ye gelip izle komple, kilisenin üzerine çıkınca ne tarafa gittiğine dikkat et.

Tüm videolari aramistim aslinda ben :)
    Cok tsk ederm hocam.. Benim gözüm hem sol alttaki haritada oldugu icin bulamamisim :) Ben sol da görünür diye düsünüyordum :)
    Doktorun oldugu yerden en az 50 kere gectim ama dedigim gibi ben sol alta bakiyordum :)

@42_SeNTeZ_42

Hocam aynen dedigin gibi. Cemberin merkezinde eleman. Sanki o yayi eleman cikartiyor gibi, direk elemandan süzülüyor isinlar :)
    Yukardada belirttim , ben merkezede gittim aslinda bir cok kere ama iste gözüm hep sol altta oldugu icin göremedim

Amma denyoymusum ha

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidRises -- 22 Nisan 2012; 23:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogush815

Unsupported Disc Hatası alıyorum nedir bu ya ilk defa başıma geldi ne yapmam gerekiyor

bilen biri cevap verebilir mi ne yapmam gerekiyor ?
  • Bu yılın ilk sürprizi Prototype 2 oldu, orijinal olarak temin ederseniz pişman olunmayacağı garanti ki, PS3 için haftaya almaya karar verdim. Ben özellikle ilk oyundan sonra yaptıkları değişimleri beğendim, ilk oyunu yarım bıraktım demiştim hatırlarsanız, fakat bu sefer minimum 2-3 defa bitirilecek bir oyun yapmış adamlar. Birde lvl atlayıp özellik açıktıkça, combo'ları saydırırken zevkten dört köşe oldum, buna rağmen açmam gereken bir kaç özellik daha var...

İki günde %44'e yeni ulaşıyorum, sürek olarak da bayağı uzun görünüyor. Bol aksiyon, combo ve sınırsız eğlence isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Notum ise 80...

• quote:

Bu yılın ilk sürprizi Prototype 2 oldu, orijinal olarak temin ederseniz pişman olunmayacağı garanti ki, PS3 için haftaya almaya karar verdim. Ben özellikle ilk oyundan sonra yaptıkları değişimleri beğendim, ilk oyunu yarım bıraktım demiştim hatırlarsanız, fakat bu sefer minimum 2-3 defa bitirilecek bir oyun yapmış adamlar. Birde lvl atlayıp özellik açıktıkça, combo'ları saydırırken zevkten dört köşe oldum, buna rağmen açmam gereken bir kaç özellik daha var...

İki günde %44'e yeni ulaşıyorum, sürek olarak da bayağı uzun görünüyor. Bol aksiyon, combo ve sınırsız eğlence isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Notum ise 80...

Resimler harika, Gece çok süper olmuş arabaların farları sokak lambaları fln. Şuan indiriyorum ama TTNET sağolsun 1mbps övgüler yağdırıyorum TTNET'e

• quote:

Selam dostum önceki oyunda puanlarla yeni kombolar açardık yeni hareketler açardık bunda %32deyim level atladıkça hareket kabiliyeti,enerji barı falan yükseliyor nereden kombo satın alıyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.