Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42 Selam dostum önceki oyunda puanlarla yeni kombolar açardık yeni hareketler açardık bunda %32deyim level atladıkça hareket kabiliyeti,enerji barı falan yükseliyor nereden kombo satın alıyoruz?
Start'a basınca map'in yanında yan görevleri gösteren bir harita var, bulunduğun bölgeye yerleştirilmişler, o görevleri tek tek tamamlıyorsun, sonunda yeni özellikler açılıyor. Bunlar ile -mesela hydra ile yakalayıp, pençeler ile parçalama- Combo yapmak mümkün.
Oyun inanilmaz ilerliyor. Yaklasik 4-5 saat kadar oynadim oyunu daha yeni kalktim basindan. Ilk yorumumda Grafiklerin cok kötü oldugundan bahsetmistim ama benim hatam. Tv ayari Film modunda kalmis bu yüzden cok kötü görünüyordu.' Oyunun grafikleri kesinlikli bu tarz oyunlar icin IYI. Inanilmaz zevkli bir oyun ,serbetstlik mükemmel ,kisitlama yok denecek akdar az.. Kesinlikle yan görevleri yapin. Mükemmel özellikler veriyor ve Elemanlari genelde emin :=)daha cok puan veriyor.. Daha acilmayan bir sürü özellik olmasina ragmen bu hali bile felaket güzel..
Kisacasi Oynayin ve Oynattirin diyorum...
Oyun 1. oyun gibi çok sağlam olmuş,görevler benzer olsada acayip eğlenceli,grafikler İnfamous 2ye çok yakın,onun kadar olmasada yinede 1. oyunun üzerine çok şey eklemişler.Yaw özellikle gece olduğunda yağmurun yerde yarattığı yansımaları hiçbir oyunda görmedim ki böyle bi yansımayı open-world bi oyunda yapmışlar.İlginç bir durum
PC' ye çıkıyor mu beyler?
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Temmuz ortası sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Temmuz ortası sanırım.
Evet 24 temmuz yazıyor.
Konsolu mu sattın
quote:
quote:
quote:
Temmuz ortası sanırım.
Evet 24 temmuz yazıyor.
Yok ya, öyle bir askerlik yapıyorum ki anlatsam inanmazsınız. Bilsem konsolumu getirirdim, o derece. Neyseki iyi bir notebook varda oyunları takip edebiliyorum. Onun için sordum.
Oyunu bitirdim an itibariyle,ben cok begendim oyunu kesinlikle tavsiye ederim.. Simdi de su cilgin delikanliyi biraz gelistireyim 3-5 Ach. daha acayim
quote:
Orijinalden alıntı: EdoLaS_
Oyunu bitirdim an itibariyle,ben cok begendim oyunu kesinlikle tavsiye ederim.. Simdi de su cilgin delikanliyi biraz gelistireyim 3-5 Ach. daha acayim
Bitirince toplam kaç ach oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: biohard35
quote:
Orijinalden alıntı: EdoLaS_
Bitirince toplam kaç ach oldu?
430 G actim ben,oyunu bitirince 100 G veriyor zaten direk.Su 3-4 Ach'i otomatik oyun esnasinda vermiyor kendim ugrastim göreve giderken;
-10 saniye icinde 5 kisinin gücünp emin -Helikoptere tekme atin() -Oyundaki en yüksek binaya cikin(Kirmizi bölgeye geldiginiz anda görürsünüz zaten) -25 saniye boyunca havada süzülün(Helikopter sayilmiyor karakter ile yapacaksiniz)
Oyunun grafikleri böyle bir oyuna göre yeterli.Senaryo diye bir şey yok.Bu kadar kötü senaryolu oyun görmedim diyebilirim.Sıkıcı cutsceneler, sıkıcı oynayış ve bi süre sonra kendisini tekrar etmesi oyundan soğutuyor adamı.Ancak bina üzerinden adamın üzerine atlayıp parçalamak gibi olaylar oyuna bağlıyor insanı.Aksiyon tavan yapsa da beklediğim gibi bi oyun olmadı.Her görev sürekli aynı.Karargaha gir, parçala ve kaç olayı üzerine kurulu tüm oyun.
benim puanım: 6.5
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Marston Oyunun grafikleri böyle bir oyuna göre yeterli.Senaryo diye bir şey yok.Bu kadar kötü senaryolu oyun görmedim diyebilirim.Sıkıcı cutsceneler, sıkıcı oynayış ve bi süre sonra kendisini tekrar etmesi oyundan soğutuyor adamı.Ancak bina üzerinden adamın üzerine atlayıp parçalamak gibi olaylar oyuna bağlıyor insanı.Aksiyon tavan yapsa da beklediğim gibi bi oyun olmadı.Her görev sürekli aynı.Karargaha gir, parçala ve kaç olayı üzerine kurulu tüm oyun.
Oynayışa sıkıcı diyip, bina üzerinden adamın üzerine atlayıp parçalamak gibi olaylar oyuna bağlıyor insanı. Demek nasıl bir çelişki? Ki bahsettiğin oyun open world'de bulunması gereken bütün eğlenceye sahip, özgürlük desen var, bolca combo mevcut, görevleri salla şehir içinde katliam oluşturayım diyorsan zaten oyunun temeli buna dayalı. Monotonluk konusunda söylediklerin doğru ama çelişkiye düştüğün eğlence konusunda yanılıyorsun bence, son derece zevkli bir oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: SolidRises
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Marston Oyunun grafikleri böyle bir oyuna göre yeterli.Senaryo diye bir şey yok.Bu kadar kötü senaryolu oyun görmedim diyebilirim.Sıkıcı cutsceneler, sıkıcı oynayış ve bi süre sonra kendisini tekrar etmesi oyundan soğutuyor adamı.Ancak bina üzerinden adamın üzerine atlayıp parçalamak gibi olaylar oyuna bağlıyor insanı.Aksiyon tavan yapsa da beklediğim gibi bi oyun olmadı.Her görev sürekli aynı.Karargaha gir, parçala ve kaç olayı üzerine kurulu tüm oyun.
Oynayışa sıkıcı diyip, bina üzerinden adamın üzerine atlayıp parçalamak gibi olaylar oyuna bağlıyor insanı. Demek nasıl bir çelişki? Ki bahsettiğin oyun open world'de bulunması gereken bütün eğlenceye sahip, özgürlük desen var, bolca combo mevcut, görevleri salla şehir içinde katliam oluşturayım diyorsan zaten oyunun temeli buna dayalı. Monotonluk konusunda söylediklerin doğru ama çelişkiye düştüğün eğlence konusunda yanılıyorsun bence, son derece zevkli bir oyun.
oyunun monotonluğunu aksiyon dolu hareketler götürüyor biraz ancak yine de çok eksiği var.Aynı olay hep.farklı kombo da göremedim pek.
Oyun bitti "New Game +" seçeneğiyle bir bitirişlik daha gideri var.
quote:
Oyun bitti "New Game +" seçeneğiyle bir bitirişlik daha gideri var.
Oynanış süresi nedir? Kaç saatte bitti?
Ve easy-normal-hard olarak modlar var mı hocam?
Oynayış süresini gösteren birşey aradım ama gözüme çarpmadı.Tatmin edici bir süre diyelim(sadece anasenaryo oynadım yan görevler oyunu bir hayli uzatacaktır ki bu haliyle de uzun).Modlar var + oyun bitince insane modu açılıyordu sanırım.
Su an toplanabilir herseyi toplamaya calisiyorum az kaldi baya,oyunun süresi gayet iyi..