Şimdi Ara

OFFICIAL PROTOTYPE 2 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun başındayım, şu hunt sistemini anlamadim, nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Oyunun başındayım, şu hunt sistemini anlamadim, nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz ?

Etrafın kırmızı olduğu zaman ilk neresi eski haline dönerse yani normal renge dönerse oraya gideceksin, zaten hedefe iyice yaklaştığın zaman heryer normale döner kırmızı olan yerler hemen kaybolur, adamı da görürsün iskeleti parlıyor zaten
  • quote:

Oyunun başındayım, şu hunt sistemini anlamadim, nasıl kullanacağımı anlatabilir misiniz ?

Bak şimdi LS ye bastığın zaman kırmızı ışık gonderıyor eğer hunt edilcek biri varsa ışın gonderdiğin zaman sana dönüşü olan bir beyaz ışık olcak işte o beyaz ışığın geldiği tarafa gitceksin yani diyelim sen gonderdın arkandan geldiğini anlarsın adama yaklaştığın zaman zaten ışığın artık çember şeklinde dağıldığını görceksin.
  • quote:

Ls ye bastiktan sonra biraz bekle gri renkli bolge nerden yayilmaya basliyorsa hedefin orda :) yaklasinca bir daha ls yap hunt in iskeleti parliyacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplar için, anladım sayılır.
  • Görevler sıkıcı hepsi birbirini takip ederek bitti oyun.Grafikleride abartıldığı kadar yok . Ama hikaye güzel olmuş seslendirmeleri çok beğendim oynanış idare eder 1 oyunla çok farkı yok aslında çoğu kişi 1'i bitirmemiş 1-2 özellik eklenmiş farklı olarak . 8 alır hikaye için.Open world oyun ama aslında open world değil sadece isim olarak öyle geçiyor.Bom boş çevre yapacak bir şey yok harcamışlar şehri
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.