Şimdi Ara

OFFICIAL PROTOTYPE 2 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Oyun bitti "New Game +" seçeneğiyle bir bitirişlik daha gideri var.

Oynanış süresi nedir? Kaç saatte bitti?

Ve easy-normal-hard olarak modlar var mı hocam?

Oyunu oynamadım ama zorluk seçme oldugunu bılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

quote:

Bazı oyunlarda mod seçme yok malesef.

• Yan görevlerle birlikle oyunun süresi oldukca uzun.
    Dünden beri yan görevleri kasiyorum bitmiyor :)

10 saate yakin oynamisimdir simdiye kadar ve %20 de

+ Yan görevleri kesinlikle yapin Eleman mükemmel güclere sahip oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

quote:

Bazı oyunlarda mod seçme yok malesef.

Zorluk modlari var Hocam.

• 950 GS yaptim sadece oyunu Hard modda bitir kaldi,bi ara onuda yapariz artik
  • Bugünü prototype 2 günü ilan ettim, birazdan oyundayım, umarım yorumlar yanıltmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bugünü prototype 2 günü ilan ettim, birazdan oyundayım, umarım yorumlar yanıltmamıştır

Dikkat et oyun bagimlilik yapar kalkamazsin basindan,benim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
    Anlamadim
    Heryere yayiliyor ama ? LS kirmizi yapiyor , sonra heryer renksiz olmaya basliyor ve Öyleceee devam ediyor :)
    Beyler bari biri Bölgenin ismini falan yazsin, Start yaptigimizda haritayi secince geziniyoruz üstünde bakiniyoruz yani.. Orda bölge isimleri cikiyor. Bu doktor hangi bolgede bunu soyleyin bari

Videoyu 06:50'ye gelip izle komple, kilisenin üzerine çıkınca ne tarafa gittiğine dikkat et.

Çözdüm işi, ben tam tersi en son nerede kırmızı oluyorsa oraya gidiyordum

Oyuna dönersek yaşayan bir dünya var etrafta insanlar, araçlar geçiyor şehir atmosferi süper olmuş, open world'e göre grafikler gayet yeterli.

1. oyunun üzerine koymuşlar belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Nisan 2012; 0:21:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: SolidRises

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar
    Anlamadim
    Heryere yayiliyor ama ? LS kirmizi yapiyor , sonra heryer renksiz olmaya basliyor ve Öyleceee devam ediyor :)
    Beyler bari biri Bölgenin ismini falan yazsin, Start yaptigimizda haritayi secince geziniyoruz üstünde bakiniyoruz yani.. Orda bölge isimleri cikiyor. Bu doktor hangi bolgede bunu soyleyin bari

Videoyu 06:50'ye gelip izle komple, kilisenin üzerine çıkınca ne tarafa gittiğine dikkat et.

Çözdüm işi, ben tam tersi en son nerede kırmızı oluyorsa oraya gidiyordum

Oyuna dönersek yaşayan bir dünya var etrafta insanlar, araçlar geçiyor şehir atmosferi süper olmuş, open world'e göre grafikler gayet yeterli.

1. oyunun üzerine koymuşlar belli

biraz daha ilerle başından kalkamayacaksın

• Oyunun daha başlarındayım ve oldukça güzel.

Öncelikle Grafiklerden bahsetmek istiyorum. Grafikler gerçekten çok iyi kaplamalar çok kaliteli olmuş. Evlerin yolların kaplamaları çok iyi ve Tasarımları harika.

Atmosfer'de çok iyi olmuş yani basit bir Open World değil.Şuanki grafikleri ile en iyi Open World grafikli oyun olduğunu rahatça söyleyebilirim. AA sorunu yok. FPS sorunu yok. Saint Row 3 Kesinlikle Prototype 2'ye yaklaşamaz, Düşük FPS ve AA rezilliği var SR3'te. SR3'ü Yazdığım DVD ye acıyorum.

SS'lere Geçelim:

1.Oyunda Gerçekten Yaşayan bir Atmosfer var ve Çok güzel yansıtılmış.Ve Su birikintileri çok var ve Çok iyi edilmiş.
     OFFICIAL PROTOTYPE 2

2.Alttaki Resme bakın, Gerçek bir Ev gibi. Oynadığımız Karakteri ordan çıkarsam Gerçek olmadığını anlayamazsınız.O Kremitler telefon kameramda çok belli olmuyor ama oyunda harika.
     OFFICIAL PROTOTYPE 2

3.Atmosfer ve Tasarım ne kadar iyi olduğunu bu 2 resimden görebilirsiniz.
     OFFICIAL PROTOTYPE 2

OFFICIAL PROTOTYPE 2

4.Oyunda gündüz ve gece var. Gece ışıklandırmasıda çok iyi
     OFFICIAL PROTOTYPE 2

Evlerin tasarımları gerçekten Çok güzel Üzerinde uğraşılmış:
     OFFICIAL PROTOTYPE 2
     OFFICIAL PROTOTYPE 2

Evin Çatısındaki Sarmaşık,Kremitler,Yangın Merdiveni,Tabelalar ve Sokak lambası...
     OFFICIAL PROTOTYPE 2

Kaplamalar çok iyi Tuğlalar her şeyi anlatıyor... Dandik Telefon kameramla bile. Oyunda Hiç AA sorunu olmamasıda harika.
     OFFICIAL PROTOTYPE 2

Oynanış olarak Pek bir şey anlatmayacağım çünkü ilk oyun ile aynı diyebiliriz. Güçlü bir Karakterimiz var, Özellikleri geliştiriliyor. Level sistemi vs.

Ama kesinlikle çok eğlenceli bir oyun sizi sıkmıyor ve sürekli ilerisini merak ediyorsunuz. Aksiyon da var Gizlilikte. Ben Oynayın derim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Oyunu yeni bitirdim ve sıcağı sıcağına yazayım istiyorum.Öncelik olarak ilk oyunun üstüne birçok şey konulmuş.Gerek grafik gerek oynanabilirlik ve ses.Grafikler iyiydi arada nadir sırıtmalar görsemde bu göz ardı edilebilir.Ses olarak önceliğimiz James Heller'ın sesi çok iyi oturmuş.İlk oyuna göre kahramanımız daha çok agresif ve daha çok küfür ediyor.Dolayısıyla bazı konuşmalarında kendimi gülmeden tutamadım.Oyundaki soundtrackler çok iyiydi.Tam insanı gaza getirecek müzikler mevcut bu yönden çok beğendim diyebilirim.Hatta boş bulduğum zamanda tüm listeyi indirmeyi düşünüyorum.Oynanabilirlik olarak birşey dikkatimi çekti.Bu oyun savaş tekniklerinde Castlevania:Lords of Shadow'dan esinlenmiş gibi. Mesela LoS ta bulunan blok sisteminin aynısı Prototype 2 de mevcut.Mesela düşmanımız bize saldırdığında ne çok geç nede çok erken blok yapmayacağız tam bize vuracağı anda blok tuşuna basmalıyız ki düşmanımızı sersemletelim.Daha başka esinlenmeler vardı ama şimdi hatırlayamadım.Eminim LoS oynayanların gözünden kaçmamıştır.Ekstra olarak artık sadece bir silaha odaklanmış değiliz.2 silah seçebiliyoruz ve bunu gönlümüzün istediği gibi kullanabiliyoruz.Bu çok daha pratik olmuş ve oynanabilirliği geliştirmiş.Hikaye olarak başka oyunlarda görmeye alışık olmadığımız bir senaryo mevcut.Spoiler vermek istemiyorum ama bu hikayeyi biraz yadırgadım diyebilirim.James Heller karakter olarak çok agresif bu yönden Kratos'a benzettim diyebilirim.İntikam ateşiyle yanıp tutuşan bir asker.Ayrıca görevlerde bulunan Bonus sistemide oyuna renk katmış.Öyle paldır küldür dalmak yerine bizi biraz düşünmeye kendi taktiğimizi üretmeye itiyor.Oyun dediğim gibi ilk başlar ilk oyun gibi sıkıcı ilerlesede sonralardan kendini açıyor ve başından kalkmanız imkansız halini alıyor.Çok sürükleyici bir hikayesi var.Bu senenin kuşkusuz en iyileri arasında.
    8.3 / 10

• Yaşayan çevre süper olmuş, heryerde insanlar araçlar vıngır vıngır mübarek, herhangi bir panik anında halkın koşuşturmasına bittim, çevre çok çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 28 Nisan 2012; 16:53:25 >
  • -Şehir çok iyi oluşturulmuş.Kaplamalar,binaların modellemeleri gayet iyiler.Yaşayan bir çevre var,ayrıntılar düşünülmüş.
    Hele ki Redzone'daki yıkık dökük,hastalık yayılmış bölüm baya iyiydi.

-Işıklandırma çok iyi olmuş.
    Göle içince sızan bir güneş ışığına baktığınızda gölgeler daha bir karanlık hal alıyor,yoğun ışığın etkisiyle.Hoşuma giden bir ayrıntı.
    Gece yağmur yağdığında şimşek ışığının etkisi çok güzel.Sürekli çaksa dedirtiyor.

-Oyunda ilerledikçe kazanılan özellikler oyundan daha fazla keyif almanızı sağlıyor.Oluşan kaos ortamı iyi olmuş.

-Yer yer eğlenceli diyaloglar var.Beni gülümsettirdiler.

-Klasik bir hikayesi var.İlerde ne olacağını rahatlıkla tahmin edebiliyorsunuz.

-Yan görevlerle birlikte oyunun gayet uzun bir süresi var.3 gün boyunca saatlerce oynadım.

-Görevler birbirlerine benziyorlar.Ama kazandığımız kabiliyetler sayesinde görevler keyifli hale geliyorlar.

-Müzikler ilk oyuna göre zayıf kalmış.Arkada çalan bir fon müziği tarzı,oynayanı gaza getirmesi için konulan müzikler.İlk oyundaki müzikler,oyuncuyu (en azından beni) oyunun atmosferinin içine sokuyordu.

Puanım : 10/8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 28 Nisan 2012; 19:15:49 >

• Grafikleri beğendim,ilk oyunun aksine başarılı olmuş.
    Şimdilik başlardayım,çerezlik oyun.
  • Oyunun %16'sına kadar geldim daha başlarındayım yorum yapmak için erken fakat %16'ya kadar hep aynı şeyleri yaptık hele yan bölümler birbirinin kopyası şu ana kadar 120TL verdim diye oynuyorum umarım ilerleyen bölümlerde oyun tekrara düşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunun %16'sına kadar geldim daha başlarındayım yorum yapmak için erken fakat %16'ya kadar hep aynı şeyleri yaptık hele yan bölümler birbirinin kopyası şu ana kadar 120TL verdim diye oynuyorum umarım ilerleyen bölümlerde oyun tekrara düşmez.

Hocam ben de ilk başlar böyle düşünüyordum.Prototype 2 nin başları ilk oyununki gibi sıkıcı ilerliyor.Fakat sonradan oyun kendini açıyor.
  • Yan görevleri de yapıyorum, oyna oyna bitmiyor oyun
  • güzel eglenceli oyun kaos
  • İlk oyun ile alakası yok bu oyunun ilk oyun güzel ama bunun yanında patates kalır kesinlikle. Grafikleri benim hoşuma gitti 1'i bitirip direk 2'e geçtiğim için bayağı bi farklı geldi resmen oyun.

Kesinlikle oynanması gereken bir oyun gibi gözüküyor henüz daha başlarındayız gerçi..
  • Oyunu 1000'leyecektim 4 upgrade kaldı onları açamıyorum, yan görevler ana görev kolleksiyonlar vs hepsini tamamladım nereden puan kazanacağım şimdi :D

New game+'yı açtım upgrade'ler sıfırlanmış, var mı çözümünü bilen 880G'de kaldım, 3 ach kaldı 2 yaratığı özel yöntemle öldürme ile hard'da bitirmeyi new game+'da yapacaktım ne güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 2 Mayıs 2012; 6:01:24 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.