Xbox'taki yeni Edge Tarayıcısı
Biliyorsunuz Xbox'a son güncellemeyle yeni Edge tarayıcısı ile mouse desteği geldi ve konsolu adeta bir PC'ye çevirdi. Yanlış anlamayın dilenci değilim ama şu videoda Edge ile neler yapılıyor şöyle bir baktım. :D
PS3 PSN Ban ile İlgili Bir Soru
Arkadaşlar benim 2013'ten beri orijinal şekilde kullandığım bir PS3'üm var. Bu PS3'ü geçen yıl HEN yükleyip yeğenime verdim ve korsan oyunlar yüklenerek oynandı. Şimdi PS3 geri geldi ve orijinal firmware yükleyip Trophy kovalamak istiyorum ama aklıma bir soru takıldı.
Şimdi durum şu, ben PSN hesabımla bu PS3'e sadece orijinal firmware yüklüyken giriş yaptım. PS3'te HEN yüklüyken benim PSN hesabımla hiç giriş yapılmadı ama başka bir hesap ile giriş yapılmış, oyun updateleri indirilmiş, Youtube Netflix izlenmiş. Şimdi ben bu bu HEN'i kaldırsam, orijinal firmware'i yüklesem ve ana PSN hesabımla giriş yapıp oyun oynasam hesabımı riske atmış olur muyum? Ban riski olur mu? Hesabımda bir sürü PS4 oyunu olduğundan temkinli davranıyorum.
Yapı Kredi World Kart Yurtdışı(Amazon UK) Alışverişi
Merhabalar, ben Yapı Kredi World Kart kredi kartı ile Amazon UK üzerinden 340 Sterlinlik bir alışveriş yapacağım. İlk kez yurt dışından alışveriş yapacağım için aklıma takılan sorular var.
Yapı Kredi Amazon'un para çekmesinde bir sorun çıkarır mı? 3D Secure zorunlu tutar mı? Döviz ile ödeme de komisyon alıyorlar mı? Alıyorlarsa ne kadar alıyorlar? Komisyonsuz ödemenin bir yolu var mı?
Sorularımla ilgili bir konu var ise affedin.
Xbox One S'den gelen BİİP sesi
|
Ağızımıza Tıkılan Remasteredlar
|
PSN'nin Nesi Var?
|
"Konsollarda FPS Oynanmaz"
|
Hepsiburada Sipariş Veremiyorum
Bugün TTNET Beni Aradı
|
Windows Defender Açılmıyor
|
IBM-650 Data Processing Machine | Birinci nesil Lambalı | 2000 Sözcüklük Tambur Bellek |
| Dakikada 78000 Toplama-Çıkartma, 5000 Çarpma, 138.000 Mantıksal karar verebilme | Delikli Kart Bilgi Girişi | Özel kablolalu Kontrol Paneller | | Assembler ve Fortran ‘ın Özel Programlama Dilleri Kullanımı | |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.541
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 10.040 (Bu ay: 111)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.650 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun