Fazla söze gerek yok arkadaşlar. "Bilkent yazmayın" konusunu gördünüz. Yazmanız gereken üniversiteyi uzakta aramaya gerek yok. Bilkent'in hemen yanındaki Orta Doğu Teknik Üniversitesi üniversitesini Keyfinize bakın. |
ODTÜ Yazın.

-
-
Odtünün ortam nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
X yazın, X'e gelin diye konu açıp neden olduğunu yazmayanlar ne ayak? Devlet sırrı falan mı doğru düzgün açıklasanıza millete
-
Bu adam doğruları tükürüyor
-
ODTÜ
ODTÜ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2003 de girdigimde mükemmel diyebilecegim bir ortam vardı bahar şenliği konserler treasure hunt kampus içerisinde alkol satışına kadar. 2011 de mezun oldugumda ne yazık ki o güzel ortamlar azalmıştı ama yine de hayatınızın EN güzel anlarını geçireceginiz yer. Puanınız yetiyor ve girmezseniz hayatınızın pişmanlıgını yaşarsınız
-
Sosyal medya kullanmıyorum sadece bu forum telegram WhatsApp , duyduğum kadarıyla çok provokatör var diyorlardı hep pankart açanlar falan
Bilkent'te olanlar kadar ağır degildir belki ama ODTÜ de Bilkent gibi hocam o konularda bence.
100 200 kisiler 2 aydir buradayım. Abartilan bir seu yok. Genel ogrenci profili bizim gibi zaten. Odtünün geçmişiyle pek alakası yok şu an. O 100 200 kişilik aşıri solcu gruvun da maddi açıdan sponsorlandigina eminim bilerek sınıfta falan kalanlar var. Genel çizgi atatürkçü.
-
Sözel ve ea nın kötüleri neredeyse tamamı. Ve dedigim gibi sanırim bir medya topluluvu var aralarında. Gerisini takan mi var 30k kisilik okul. Boun bundan çok daha kötü.
odtu harika odtu yazin
-
2012 den sonra yeni gelen öğrenci profili baya değişti Sizin hangi bölüm hocam
-
Odtü de sol demiyelim de hafif kürt milliyetçiği var.
-
Allah korusun
odtüdeyim yazmayın gidin itüye 10 kat iyi
not: ikisinde de okudum
Gezdim, gördüm ve tekrar hazırlanmaya karar verdim. :))
-
Odtü'yü teknik bölümler hariç kesinlikle yazmayın.Makina'yı hele hiç yazmayın puanım filan tutuyor kafası ile.
Odtü'de en tavsiye ettiğim bölüm EE'dir.
En Beğenilen Yanıtlar

X yazın, X'e gelin diye konu açıp neden olduğunu yazmayanlar ne ayak? Devlet sırrı falan mı doğru düzgün açıklasanıza millete |
Benzer içerikler
- eyüp boncuk kaç yaşında
- noktanın doğruya göre simetriği
- tyt kimya kaç günde biter
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X