Şimdi Ara

odtü işletme, yanlış mı yaptım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
15.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün sene çalışırken ya şehir dışı ya boğaziçi olsun istedim. kısacası boğaziçi veya odtü dedim. hedeflerim büyüktü. tmden girdiğim ve hukuk düşünmediğim için işletme-iktisatta karar kıldım

sonuçlar açıklandı, 1-boun işletme 2-boun iktisat 3-odtü işletme 4-odtü iktisat yazdım. 3'sü geldi. seneye de yurtdışına almanca eğitimi için çıkıyorum 1 senelik. dönünce ingilizce hazırlık okuyacağım.

neyse, kazandık össyi okul belli kafalar rahat, gittim dersaneye hocalar soruyo,

-odtü mü oldu iyiymiş bölüm ne?
    -işletme
    -haa..(ufak bi hayal kırıklığı)

odtü işletme odtünün ea'da en yüksek puanlı bölümü. 2 dilim olacak, bu süre içerisinde de boş duracak bi tip değilim, kulüpten kulübe koşacağımı falan biliyorum. ama genel kanı odtüde işletme mi okunur şeklinde.

bir de dh'ye danışalım dedim, yanlış mı yaptım?

edit:incide olmayınca geniş geniş anlatamıyo bi de insan derdini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 21 Ağustos 2010; 22:32:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ODTÜ İşletme Mezunları İşsiz Kalır mı?

ODTÜ İşletme Bölümü, Türkiye'nin en prestijli işletme okullarından biridir. Mezunları, iş dünyasında yüksek talep görmektedir. Ancak, bazı kişiler ODTÜ İşletme mezunlarının işsiz kalıp kalmayacağını merak etmektedir.

ODTÜ İşletme mezunlarının işsizlik oranı, genel işsizlik oranından önemli ölçüde düşüktür. Bunun nedeni, okulun sağlam akademik eğitim programı ve öğrencilerine sağladığı kapsamlı kariyer destek hizmetleridir.

ODTÜ İşletme mezunları, çeşitli sektörlerde yönetim, finans, danışmanlık ve pazarlama gibi alanlarda kariyer fırsatlarına sahiptir. Ayrıca, kendi işlerini kuran veya girişimcilik alanında faaliyet gösteren birçok ODTÜ İşletme mezunu da bulunmaktadır.

ODTÜ İşletme Bölümü'nü okumayı düşünüyorsanız, işsiz kalma konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Okulun güçlü itibarı ve mezunlarına sağladığı destek, başarılı bir kariyer için sağlam bir temel oluşturacaktır.

Bununla birlikte, herhangi bir işte işsiz kalma riski her zaman vardır. Bu nedenle, sağlam bir özgeçmiş oluşturmak, iş arama becerilerini geliştirmek ve sektördeki trendlerden haberdar olmak her zaman önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sen millete beğendirmeye uğraşırsan işin zor . yoluna bak haa hıı diyenler gidebilmişmi odtüye
  • okunur ama piyasadaki üniversite menzunlarının %60ı işletme diye rivayetler var . .iş bulma şansın zor olabilir
  • eğer boğaziçi işletme gelseydi senin adına sevinirdim ama keşke odtü işletme yerine ankara hukuk yazsaydın.
    Çünkü ODTÜ deyince herkesin aklına mühendislik gelir.
    Ve de temel amacı mühendislik eğitimi olan bir üniversitede işletme okumak pek iyi bir fikir gbi gözükmüyor.

Neyse umarım hakkında hayırlısı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love You My Angel

sen millete beğendirmeye uğraşırsan işin zor . yoluna bak haa hıı diyenler gidebilmişmi odtüye

doğru söylüyosun da, insanın içine kurt düşürüyolar böyle.

geçen bi tanıdıkla konuşuyoruz

''işletmeciler hep işsiz yeaa niye yazdın ki''

acaba gerçekten bilmediğinden mi, yoksa ben mi hata yaptım bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 21 Ağustos 2010; 22:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

okunur ama piyasadaki üniversite menzunlarının %60ı işletme diye rivayetler var . .iş bulma şansın zor olabilir
    Hiç okumayan it-çakaldan iyidir arkadaşım. Bende 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı kazandım, kendi bölümüm (meslek lisesi) mutluyum, Tekirdağ'a gidicem ama olsun, arkadaşlarım ya özel ya başka bölümler, Marmara pazarlama falan.. İstemiyorum o bölümlerde işim ne ? Allah'ın izniyle 4 seneye tamamlar bilgisayar mühendisi olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azula77

okunur ama piyasadaki üniversite menzunlarının %60ı işletme diye rivayetler var . .iş bulma şansın zor olabilir

işte ben de odtü işletmede sıkıntı olmaz dedim. 2 de dil var. biliyorum senede 18 bin mezun veriyor işletme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi iktisat mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Hiç okumayan it-çakaldan iyidir arkadaşım. Bende 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı kazandım, kendi bölümüm (meslek lisesi) mutluyum, Tekirdağ'a gidicem ama olsun, arkadaşlarım ya özel ya başka bölümler, Marmara pazarlama falan.. İstemiyorum o bölümlerde işim ne ? Allah'ın izniyle 4 seneye tamamlar bilgisayar mühendisi olurum..

hiç okumamaktan iyidir derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Odtü işletme mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hayatını kurtarmışsın..
    2 dil yazmışsın zaten, kafan rahat olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Park

Odtü işletme mi?

hee odtü işletme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulpian

Hayatını kurtarmışsın..

Alıntıları Göster
    bende osmangazi işletme ye yerleştim... ilk sene ingilizceyi tamamen halletcem. bir dil daha öğrenmeyi planlıyorum öğretim sırasında. var mı tavsiyeleriniz?
  • quote:

Hayatını kurtarmışsın..

Alıntıları Göster
    işletme diğer üniversiteler olsa neyse derdim sonuçta odtü
  • quote:

Hayatını kurtarmışsın..

Alıntıları Göster
    Takma kimseyi, gayet güzel hem okulun hem bölümün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

Takma kimseyi, gayet güzel hem okulun hem bölümün.

Alıntıları Göster
    Odtünün farkını gidince anlıcaksın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

sen millete beğendirmeye uğraşırsan işin zor . yoluna bak haa hıı diyenler gidebilmişmi odtüye

• quote:

Orijinalden alıntı: kumandan xx

Alıntıları Göster
    Birak sen milleti okulunu bitir çok iyi yerlerden teklif gelir merak etme herkes tutturmus bi hukuk hukuk dinleme sen onlari iktsat i işletmeden once yazsan daha iyiydi ama hem özelde hem devlette iş olanaklari daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumandan xx

Alıntıları Göster
    Güzel bir üniversite güzel bir bölümMillete beğendirmeye çalışırsan çıkamazsın işin içinden onların şaklabanı gibi birşey olursunBu sene sınava giricem umarım psikoloji yada işletmeye girerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case

Güzel bir üniversite güzel bir bölümMillete beğendirmeye çalışırsan çıkamazsın işin içinden onların şaklabanı gibi birşey olursunBu sene sınava giricem umarım psikoloji yada işletmeye girerim

Alıntıları Göster
    Bırak yav aptal mıdır nedir o hocalar. İşletmeciler işsizmiş onların hepsi açık öğretim mezunu çakma işletmeciler; odtü mezunu 2 dil bilen adam işsiz falan kalmaz. Mühendissende bu durum böyledir okul öncesi öğretmenliği okuyorsanda böyle. Gönlünüzü rahat tutun.

• quote:

Hayatını kurtarmışsın..

Alıntıları Göster
    boğaziçi tobb odtü işletmeden çıktığın zaman işsiz kalmazsın bence zaten çoğu büyük firmalar 3.sınıftan itibaren ilgilenmeye başlıyorlar.Okuldan biri girmişti tr de ilk 30da toplamda 1-2bin arası burs alıyordu buralarda çıkan işsiz kalmaz diyordu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.