Şimdi Ara

odtü işletme, yanlış mı yaptım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
15.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemde çok yanlış yaptın ben olsam okumam bile seneye bi daha hazırlanırım rezilik yani
  • Ya zaten bi yere iş başvurusunda Odtü + 2 dil dediğinde büyük bi + sağlayacakdır sana oda yeterli sanırım takma kafana dilinide dediğin gibi geliştirirsen mükemmel olur.
  • Odtü'de okuyup işletme bitirmiş olmaz demek iş olanağı olarak Türkiye'deki en iyi yerdesin demektir. Odtü'de işletme okunur mu da ne demek? Odtü'de sadece bilgisayar mühendisliği yok ki? Günümüz şartlarında odtü işletme odtü bilgisayara göre daha iyi durumda zaten.
  • evet ben de aynı şeyleri savunuyorum. olay 2 cümle aslında

''teknik ünide işletme okunur mu''

''ben de işletme mezunuyum yeaa iş yok''

neyse bu cümlelerin kuran güzel insanlarla uğraşmamaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApAtHe89
    evet ben de aynı şeyleri savunuyorum. olay 2 cümle aslında

''teknik ünide işletme okunur mu''

''ben de işletme mezunuyum yeaa iş yok''

neyse bu cümlelerin kuran güzel insanlarla uğraşmamaya karar verdim

İşletme için en aranılan 2-3 üniversiteden biridir odtü.. Ayrıca o işsiz kalan işletmeciler odtü'yü mü bitirmiş yoksa sütçü imam üniversitesini mi? Sen takma kafana. Türkiye'nin en iyi birkaç bölümünden biri + en iyi birkaç ünisinden birindesin keyfini çıkar. Odtü'de hayat başkadır gidince anlayacaksın. Biraz zor ama zevklidir aynı zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bankalarda işin hazır
  • Takma etrafındakileri sen doğru bildiğin yoldan git. Ben de bu sene bölüme başlayacağım ODTÜ işletme, O teknik üniversitede işletme mi okunur diyenlere sadece gül geç.
  • Odtü işletme Türkiyenin en iyi işletmelerinden biri, takılma onlara ayrıca odtü bence türkiye nin en iyi okulu, her açıdan. Kesinlikle çok iyi olmuş bence, ayrıca odtüden çıkıp hertrülü kral bir işin olur.
  • odtü işletme, 2 dil ve bilgisayar bilgin olsun tamamdir.Benim şahsi fikrime göre psikoloji yazsaydın daha iyiydi.
  • psikoloji istemiyorum, daha ziyade özel sektörde yöneticilik uzun vadede.
  • bu bölümden mezun var mı acaba tanıdığınız veya forumda olan?
  • Bi tanıdığımızda odtü işletme kazandı.
    İlk başta bende şaşırmıştım ama iyi bi yer olduğunu biliyorum.
  • Ankara Siyasal- İşletme yide ben kazandım bu sene.Tabi Odü kadar olmasada benim bölüm hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim doğrusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ana18 -- 21 Ağustos 2010; 22:59:54 >
  • Çok iyi bir tercih. Geleceğin "Genel Müdür"ü veya "CFO"susun.
    (Çok ciddiyim)
    Başarılar dilerim.
  • Tanıdığım var ODTU İngilizce işletmede.Bitirdi şimdi.

4 yıl boyunca özel burs aldı.Son 2 sene de ETİ'de staj yaptı.İşi hazırdı yani.

Ailesinin ve çevresinin desteği ile kendi işini kurdu.Şunu söyliyeyim, Anadolu İşletme ile ODTU işletme arasında ciddi fark var.Hele ki ingilizce olursan.Puanları da zaten öyle kolay kazanılacak cinsten değil.
  • teşekkürler dh hakaten düzeldi moralim, neyse 5-6 yıl sonra görecem alayını haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ana18

Ankara Siyasal- İşletme yide ben kazandım bu sene.Tabi Odü kadar olmasada benim bölüm hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim doğrusu?
  • Hiç kafanı yorma ben Türkiyenin en iyi hastaneler grubunda yönetici statüsündeyim ve emin ol odtü mezunu çok tanıdığım var. Eğer bitirmeyi başarabilirsen Siemens dahil birçok yer sana hayır demez...
  • ODTÜ işletme okuduğun süre içerisinde çok güzel ingilizce öğreneceksin. Ayrıca almanca eğitimi alıcaksın. 2 yabancı dil ile tercih sebebi olucaksın işverenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

Orijinalden alıntı: South Park

Odtü işletme mi?

hee odtü işletme.

hıı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.