< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İşletme/iktisat için YTÜ mü Marmara mı ?

-
-
Bence hukuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölüm önerisi sormadım ki 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ytü Davutpaşa da kötü Marmara’nın yeni kampüsü de kötü. Kısaca kampüsleri kötü.
marmaranın yeni kampüsüne geçişine bi 2 sene var ama o yüzden belki göze alınabilir
-
Davutpaşa nasıl kötü ? Youtube'de birisi video çekmiş miss gibi her yer yeşillik ve tertemiz.
İstanbul değilde dağın tepesinde gibi hocam. Dehşet soğuk oluyor nisanda bile. Bide dazlak bir arazi fakat geliştiriyorlar. Yine de cins bir konumda -
Marmara'nın da Göztepe kampüsünün oraya gittim ama etraf hiç güzel değildi ki. En azından YTÜ dağın tepesinde olsa bile içi güzel ve etrafı da yeşillik. Ama tabii dağın tepesinde gibi olması çok kötü mü bilemiyorum.
İşletme ve İktisat için kesinlikle Marmara. Eğitim kalitesi açısından konunun pek tartışılacak yönü de yok.
Kampüsleri felan takmayın. 1.5 yıldır hangimiz kampüste :)
-
Ytü ' nün kampüsünün çevresi çok iyi değil ama çevreyle de pek bir temasın olmuyor zaten . Metro kampüsün girişine kadar getiriyor veya metrobüsle gelip ringe binersen direkt fakültenin önünde inebiliyorsun. Ulaşım açısından çok rahat diyebilirim. Okulun ring servisiyle 30-40 dakikada beşiktaşa gidebiliyorsun. Ancak Marmara ve Ytü işletme arasında bir karşılaştırmayı eğitim açısından yapmak için direkt okuyan insanları bulup iletişime geç. Hatta Marmara ' dan Ytü ' ye veya tam tersi şekilde geçiş yapmış birini bulursan daha rahat karşılaştırma fırsatın olur.
-
Ikisi de pek haz etmedigim universiteler ama egitim bakimindan teknik bolumler disinda marmara daha iyi olur diye dusunuyorum.
Tamam da 40-50 k da başka devlet üniversitesi yok ki işletme/iktisat için.🙂
Hacettepeye bak derim.
İstanbul'da olması lazım 🙂
Turk-Alman cok daha iyi bir tercih olur Istanbul icin fakat Almanca ogrenemem diyorsan Marmara'dan baska pek bir secenegin yok gibi gozukuyor.
Ben Ytü iktisatta okuyom kampüsü çok kötü zaten egitiminide begenmedim cok pismanim keske tekrar hazirlansaydim
40-50 k için hangi üniye gitmek isterdin ?
Almancayı sevmiyorum ya 🙂 Fransızca olsa tamam ama Almanca olmaz 🙂 dediğin gibi Marmara iyi sanırım. Hem de İstanbul'un içi.
Sayısal ol
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ytü ' nün kampüsünün çevresi çok iyi değil ama çevreyle de pek bir temasın olmuyor zaten . Metro kampüsün girişine kadar getiriyor veya metrobüsle gelip ringe binersen direkt fakültenin önünde inebiliyorsun. Ulaşım açısından çok rahat diyebilirim. Okulun ring servisiyle 30-40 dakikada beşiktaşa gidebiliyorsun. Ancak Marmara ve Ytü işletme arasında bir karşılaştırmayı eğitim açısından yapmak için direkt okuyan insanları bulup iletişime geç. Hatta Marmara ' dan Ytü ' ye veya tam tersi şekilde geçiş yapmış birini bulursan daha rahat karşılaştırma fırsatın olur. |
Benzer içerikler
- doping hafıza yorumlar
- limit tyt türkçe deneme cevap anahtarı 15x40
- türevin geometrik yorumu
- baykar staj ücreti
- meslek seçemiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X