< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete.777 -- 24 Nisan 2024; 5:29:6 > |
Odamda tüylü birşey yürüdü ve kayboldu

-
-
ben uyku sersemiyken gözümü açmamaya çalısıyom her açmamda silüetler görüyom 1-2 dk sonra kayboluyo gerçekmi halisülasyonmu çözemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses gelmese ben de gözümü açmıyacaktım ama bildiğimiz odada birisi dolaşıyordu onun ayak sesleri gelince yerimden kalktım bağırırkende nefes nefese kaldım çok garipdi gözlerim pörtlemişti kendimi çok garip hissediyorum şuan uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum -
Hocam bence umursama yanlış görmüş olabilirsin arkadaşın dediği gibi uyku sersemi olabilirsin belki sesi rüyanda duydun? -
cindir hocam müslüman olsaydın ayetel kürsi okuyup keyfine bakardın ama değilsin bak başının çaresine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jquair -- 13 Mart 2021; 6:49:51 > -
-
Ben önceden bir anda kalktığımda duvarda yürüyen büyük örümcek görürdüm, önceden panik olurdum tabii ama son birkaç yıldır arada bir ne zaman yine o görüntüyü görsem hiç panik olmuyorum öyle bakıyorum, 5 sn sonra örümcek yok olup gidiyor
Şimdi usta prof bilimcilerimiz gelip REM uykusunda görmek normaldir ama ekran kartı uykusu olsa kasardı diyecek. Ölüm fikri onlara uzak olduğu için rahatlar. Ancak gerçekler...
-
Geçmiş olsun senin yatağına girip ortadan kaybolduysa sıkıntı büyük. Yeni yatak almak ev değiştirmek filan da kolay işe yaramaz. En iyisi işinin ehli biriyle görüşün bu konuda.
Benim de dün gece uykum geldiğinde yastığımın altına böcek girdi gibi oldu hızlı hızlı böyle. Kalktım 1 saat böcek aradım ama koca yatakta tek yatıyorum gerçek olsa görürdüm, hayal gördüm heralde.
belki gerçekten böcek falandır hocam, hemen rüyaya vurmak dogru olmaz dicem de, yorgana girip nasıl kayboldu bir an büyük bir şeyse, belki de kabus gördünüz.
-
Kedidir kedi -
Bu sorunu çözse çözse mercan dede çözer hocam.
-
Gördüğünüz "Halisünasyon" hocam, belki de benim gibi kafayı yiyorsunuz :D
zira bazen sabahları uyandığımda yatağımda yılan, Çekirge, eşek arısı benzeri şeyler görürüm.
-
Buradan bir atlı geçmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen yüzüstü yatarken biri 2 parmağıyla omzuma dokundu ve bir daha dokundu birden uyandım sanki gerçek gibiydi belki de gerçekti
Cadı Evindeki Düşler hikayesini okumalısın acil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciclista40 ayak ıyy
-
2 gece önce bende gördüm, baktım bir şey odada koşuyor, simsiyah, karanlıkta dikkatlice baktım, o da bana baktı, bu bakışma 30 saniye sürdü, sonra baktım hiç iskifini bozmuyor, ayağa kalkar gibi yaptım, saldıracağımı düşünüp pencereden kaçtı kedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

cindir hocam müslüman olsaydın ayetel kürsi okuyup keyfine bakardın ama değilsin bak başının çaresine |
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X