Şimdi Ara

Köpeğim yerinde durmuyor, sürekli geziniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • köpeğimin sabah midesini üşüttüğünü düşünüyorum. akşama doğru kusmaya başladı. akşam 9'dan beridir de sürekli evin içinde geziniyor. yerinde durmuyor. 30 saniye sonra yattığı yerden kalkıyor. dışarı çıkardım uzun süre gezdirdim kakasını yaptırdım rahatlar diye düşündüm ama olmadı. ishal olmasını beklemiştim ama pek ishal gibi değildi, normal sayılır. şu an hala geziniyor. biraz da inlemeye başladı. bana geliyor yardım istiyor ama bir şey yapamıyorum. karnını, sırtını okşuyorum ama iyi geldiğini sanmıyorum.


    karnı ağırıdığı için canı yandığı için sürekli gezdiğini düşünüyorum fakat çaresini bulamadım. karın ağrısına ne iyi gelir?


    ne yapabilirim?


    tam bunları yazarken yine kustu.


    üstünden 2-3 gün geçmiş unutmuştum burayı. editleyeyim belki başına böyle bir şey gelen kişi arama yaparsa faydası dokunur.


    sabahına veterinere gittim. yüksek ihtimal üşütmüş, dışardan yabancı bir şey de bulmuş olabilir ama ben bu ihtimali az buluyorum. ishal de değildi. yapılan tahlillerde bir şey çıkmadı. mide koruyucu iğne yaptıktan sonra köpeğim biraz rahatladı. ağrısından dolayı 1 gündür uyumuyordu eve geldikten sonra yaklaşık 8-10 saat uyudu. hiç iştahı yoktu ama ara ara uyandığında veterinerin verdiği yüksek enerjili mama ile besledim. zorla verdim. 12-13 saat kadar uyuduktan sonra bu sefer kendisi mama istedi. biraz yedi, tekrar 10 saat kadar uyudu. çok yorgundu. uyandıktan sonra yine aynı mamadan verdim. bu sefer baya yedi. enerjisi düşük olsa da hep yatıyor vaziyette olsa da hafiften toparlamaya başlamıştı. şu an gayet iyi. eskisi gibi sayılır. hiçbir sıkıntısı kalmadı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 395808 -- 8 Mart 2021; 18:7:47 >







  • Sıcak su torbası fayda edebilir. Veterinere danışmak lazım en kısa sürede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.