Şimdi Ara

kedim yabancı yerde kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size bir konuda danışmak istiyorum. Ev kedim epilepsi hastası ve 27 Mayıs günü Küçükçekmece Garip Dede Türbesi civarında, Avcılar Veteriner Fakültesi’ne giderken çantasından fırlayıp kaçtı. O günden beri kendisinden haber alamadım.

İkamet ettiğim yer Başakşehir. Kayıp olduğu alan ise bizim yaşadığımız yerden oldukça uzak ve kedim orayı hiç tanımıyor. Otluk ve açık arazilerin yoğun olduğu bir bölge. Mama ve eşyalarını bıraktım, ilanlar astım. Ancak 5 gün oldu, henüz geri dönmedi.

Kedim çipli, ev kedisi ve insanlara alışkın ama şu an korkmuş olabileceğini düşünüyorum.

Size sormak istiyorum: Böyle bir durumda ev kedileri genelde ne kadar süre saklanır? Saklandığı yerden çıkma ihtimali nedir? Geri dönme şansı var mıdır? Ben nasıl bir yol izlemeliyim?

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

• Geçmiş olsun, çok zor bir durum. Ben de benzer bir durum yaşadım; kedim evin önündeki bahçeden kaybolmuştu ve günlerce aradım. Bir arkadaşım bana InnovTag diye bir NFC özellikli künye önerdi. Bu künye sayesinde kedinizin boynuna taktığınız etiket, NFC uyumlu telefonlarla okutulduğunda sizin iletişim ve adres bilgilerinizi gösteriyor, ayrıca biri okuttuğunda size e‑posta ile tarih/saat ve konum bildirimi geliyor. Biz kediyi mahallede bulan bir komşu sayesinde künyeyi okutarak hemen bize ulaşmıştı. Ayrıca tasarım tamamen kişiye özel, suya ve darbeye dayanıklı. Şimdi kedimin tasmasını InnovTag ile değiştirdim, içim rahat. Böyle bir kaygı yaşamamak için siz de düşünebilirsiniz. Umarım minik dostunuz en kısa sürede bulunur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.