< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 23 Ağustos 2014; 22:57:50 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 23 Ağustos 2014; 22:57:50 > |
|
Hayır, enfiye yasal bir uyarıcıdır ve bir uyuşturucu olarak sınıflandırılmaz.
Enfiye Kafa Yapar Mı?
Evet, enfiye nikotin içerir ve bu da uyarıcı bir etkiye neden olabilir. Bununla birlikte, enfiyenin etkisi tipik olarak sigara veya esrardan daha hafiftir.
Enfiye Zararları
Enfiye kullanımı aşağıdakiler de dahil olmak üzere bazı sağlık riskleri ile ilişkilendirilmiştir:
Enfiye Yasal Mı?
Çoğu ülkede enfiye satışı ve kullanımı yasaldır. Ancak, bazı ülkelerde halka açık yerlerde kullanımı kısıtlanmıştır.
Evde Enfiye Nasıl Yapılır?
Evde enfiye yapmak önerilmez, çünkü bu karmaşık ve potansiyel olarak tehlikeli bir süreçtir.
Aztek Kraliyet Enfiyesi
Aztekler, törensel amaçlar için "yopo" olarak bilinen bir enfiye türü kullanırlardı. Bu enfiye, güçlü halüsinojenik etkilere sahiptir.
Enfiye Uyuşturucu Mu?
Hayır, enfiye yasal bir uyarıcıdır, uyuşturucu değildir. Bununla birlikte, bazı enfiye türleri bağımlılık yapabilecek nikotin içerir.
|
|
|
|
|
Did I ever tell you the definition of insanity ?
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkeser2 -- 5 Ocak 2020; 19:51:6 > |
|
|
evet aktarlarda satılıyor ama satılan şeye enfiye diyemeyiz. düz tütün tozunu şişeye koyup enfiye diye kakalıyorlar millete, enfiyenin içerisinde olmazsa olmaz alkalizerler bulunur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hortlatiyorum...bi arkadasim aromali 1. sinif enfiyeler satiyor. Aztek Kraliyet Enfiyesi bu isimle instagram uzerinden rahatlikla ulasabilirsiniz insta kullanmayan/ulasamayan olursa yazsin bana telefonunu atayim. |
|
Aromalı olunca, sade ve organik olmaktan uzaklaşmış olmuyor mu? Bir de tütün içinde kimyasallar bulunuyor mu sigarada olduğu gibi? Telefonunu ve isim soyismini özelime yazabilirseniz, kendisini de arayıp sorabilirim. |
|
Oncelikle bu kesinlikle bi nikotin araci ve sigara birakma alternatifi. Ben normalde sigara kullanmiyor um ve 2 haftadir takviye maksatli enfiye kullaniyorum ve genel etkilerini cok basarili buldum. Aromalar tabii ki isin suslemesi. Ama dikkat toparlayici ve fiziksel direnc anlaminda kaplan gibi yapti diyebilirim. Nefes ve sinus aciyor olmasi bi diger buyuk artisi. Dogrusu birdenbire kendimi antik bi kulturun parcasi buldum :) forum ve sozlukleri arastirdigimda da ozet olarak "tutunun en temiz yolu" seklinde yorumlar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega.108 -- 26 Ekim 2023; 21:55:51 > |
|
ne var bu ürünlerin içinde tütünden başka? |
|