Şimdi Ara

Obezim Ve Kilo Veremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kilo veremiyorum. Günde en fazla 1500 kalori alıyorum ve 5-6 kilometre yürüyorum ancak bazen tartıldığımda kilo almış bile olabiliyorum. Bu saçmalığı nasıl aşacağım ben? Resmen kilo veremiyorum ya hayat zehir oldu. Kurtulmak istiyorum bu kilolardan. Obez dediysek şaka değil yani 139 kiloyum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hassas terazi edin tartarak ye ne yediğini kaç kalori aldığını kesinlikle tam olarak bil. Şekerden işlenmiş paketli gıdalardan uzak dur. 1500 de veremiyorsan 1000 kaloriye in birde öyle dene. Bol su iç günde 3,4 litre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Hassas terazi edin tartarak ye ne yediğini kaç kalori aldığını kesinlikle tam olarak bil. Şekerden işlenmiş paketli gıdalardan uzak dur. 1500 de veremiyorsan 1000 kaloriye in birde öyle dene. Bol su iç günde 3,4 litre.
    Hocam normal kalori ihtiyacım 1500'den 1200-1300 kalori daha fazla. Ama hiç etki etmiyor. Anlamadım ben bu işi.

• Belki tiroit bezlerinde falan sıkıntı olabilir. Bir doktora git.
  • Mide ameliyatı hocam,
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Hassas terazi edin tartarak ye ne yediğini kaç kalori aldığını kesinlikle tam olarak bil. Şekerden işlenmiş paketli gıdalardan uzak dur. 1500 de veremiyorsan 1000 kaloriye in birde öyle dene. Bol su iç günde 3,4 litre.
    Saçmalamışsın kardeş
    Konu sahibi arkadaşada: doktora görün hormonlarında falan bir sıkıntı vardır.
  • 1500 kalori alım ile kilo veremiyorsan ya kaloriyi yanlış hesaplıyorsun ya da altta yatan başka bir hastalığın vardır
  • @Mr.Anime Kısa süre içinde randevu alıp gideceğim hocam.

@İTÜinş Anne ve baba tarafımda tiroid hastalığı yaygın. Bu yüzden kısa süre icinde

• Dr. Surgery kullanıcısına yanıt
    Doğru hesapladığıma eminim hocam. Hormonlarımda sıkıntı var galiba. Doktora gitmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Mide ameliyatı hocam,
    Ameliyat düşünmüyorum hocam.

• Konunun amaci
    Kiloluyum ama 2k siralama yaptim en iyi unideb birinde okuyorum

Tipsiz asosyal ve malim iqum dusuk gittim 30k yaptim malim ben mal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalık tam olarak nerde açıklada herkes bilsin küçük aynştayn

• Arkadaşların dediği gibi tiroit soeunun olabilir metabolizmanı yavaşlatıyo olabilir.

Ayrıca insülin direncin olabilir kilo vermeni baya zorlar.

Ve 1500 kaloriyi sağlıksız yiyeceklerden almaktansa 2000 kaloriyi sağlıklı yiyeceklerden al metabolizmayı hızlandıran yani diyetisyene git sana güzel bi liste versin.

Ama diyetisyen listesi hergün tıpta tıp aynı olacak diye bişey yok zor olur çünkü hergün öyle hazırlamak

Ve kesinlikle hergün tartılma senin hevesini kırıyor. Sabret ve ayda bir tartıl o saman çok büyük motivasyon kaynağı olur. Kaldır at bi yere

Bu yazdıklarımı bende yapmıyorum sende aynı kilodayım ama çözüm bu malesef

Tlc izlersen görmüşsündür ayda bir tartılma işini

• Ne olur ne olmaz diye doktora tabiki görün ama sen yinede dediğimi yap hocam Ben zamanında 600 kaloriyle beslenerek 4 ayda 41 kilo verdim. Sağlığımdada olumsuz hiçbir etki yapmadı. Yulaf bulgur tavuk yumurta dısında birşey yemiyordum nerdeyse. Sağlıklı şeyler olduktan sonra kurtarır hiç birşey olmaz.

• Kan değerlerini ölçtür insülin direnci çıkacak büyük ihtimalle şekerle tamamen arayı aç yoksa şeker hastası olacaksın doktora git insülin direnci çıkarsa onun için ilaç verecek o ilacı düzenli kullan yemek işine de aynı şekilde kaloriyi hesaplayarak devam et günde 3 litre su iç 1 ayda değişimin gözle görünür olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkererdem -- 2 Ekim 2018; 21:20:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1500 Kaloriyi neye göre yiyorsun ? Örneğin unlu şekerli vs 1500 diye hesaplıyorsan o işi geçiceksin. Protein sebze ağırlıklı beslen. Pilav o bu şu kesiceksin.

Ayrıca bende 124 kg idim ve günde 800 kalori anca alıyordum. Tabi protein ve sebze ağırlıklı yiyordum. Şuan 79 kg dayım. Son 10 kg daha vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-E-K-

Konunun amaci
    Kiloluyum ama 2k siralama yaptim en iyi unideb birinde okuyorum

Tipsiz asosyal ve malim iqum dusuk gittim 30k yaptim malim ben mal
    Serkan bu dediklerin konunun neresinde geçiyor? Ayrıca 2k falan yapmadım. 12k yaptım. Ayrıca konuyla hiç alakası yok.

Ben de çirkinim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Serkan bu dediklerin konunun neresinde geçiyor? Ayrıca 2k falan yapmadım. 12k yaptım. Ayrıca konuyla hiç alakası yok.

Ben de çirkinim bu arada.

Konuya donersek kilo alma sikintim vardi cok yiyince aldim.vermek hakkinda bilgim yokyemezsen verirsin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Kalori hesabı yapma
    2. Yürüyüşe devam et
    3. Ketojenik diyet yap
    4. Su içmeyi unutma
    5. 2 ay sonra bana teşekkür et
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyeman

1. Kalori hesabı yapma
    2. Yürüyüşe devam et
    3. Ketojenik diyet yap
    4. Su içmeyi unutma
    5. 2 ay sonra bana teşekkür et
    Kalori hesabı yapmazsam kilo almaz mıyım?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.