Şimdi Ara

Obezim Ve Kilo Veremiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keto diyete başla hocam. sabah 3 yumurtadan omlet yapıyorum akşam 2 parça haşlanmış tavuk. ilk 4 gün zor sonra alışıyorsun. günde 1 litre coca cola zero yanında bitter çikolata falan yememe rağmen 2 haftada 114den 100 kiloya düştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Ameliyat düşünmüyorum hocam.

Alıntıları Göster
    O zaman zor verirsin,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

keto diyete başla hocam. sabah 3 yumurtadan omlet yapıyorum akşam 2 parça haşlanmış tavuk. ilk 4 gün zor sonra alışıyorsun. günde 1 litre coca cola zero yanında bitter çikolata falan yememe rağmen 2 haftada 114den 100 kiloya düştüm.
    Hocam biraz ayrıntılı yazabilir misin bir günde yaptıklarını? 14 kilo inanılmaz bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

keto diyete başla hocam. sabah 3 yumurtadan omlet yapıyorum akşam 2 parça haşlanmış tavuk. ilk 4 gün zor sonra alışıyorsun. günde 1 litre coca cola zero yanında bitter çikolata falan yememe rağmen 2 haftada 114den 100 kiloya düştüm.
    Hocam biraz ayrıntılı yazabilir misin bir günde yaptıklarını? 14 kilo inanılmaz bir şey.

• karatay diyetine baktın mı hiç? direkt beslenme alışkanlığını değiştir ekmek vs yeme verirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • foudresyon F kullanıcısına yanıt
    Baktım hocam. Hatta bir süre denedim ancak yararı olmadı.

• Cevabı internette arayarak sorununa çözüm arama ki kilonda yüksek obezitenin getirdiği kolestrol,kalp rahatsızlıkları,diyabet,hormonal bozukluk vs gibi ciddi komplikasyonlarla karşı karşıya kalabilirsin bunun için bir diyetisyenle konuş daha sağlıklı bilgiler verecektir ve derdine derman olacaktır.
  • Bende kilo alamamaktan müzdaribim. Arkadaş aylardır 64 kiloyum 89 kilodan düştüm. Düzensiz beslenme desen var abur cubur dersen oda var. Ama yok alamıyorum kilo. Dahiliye de genel muayne oldum ama yok hiç bişeyim yok. Çözemedim bu işi. Çoğu kişi kilo vermek çok kolay ama almak sıkıntı derdi. Acaba doğru bi görüşmü diye düşünmüyor değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Alıntıları Göster
    yağ kalori umursama yağdan enerji alıyorsun kilo verirken kendini yıpratmıyorsun. diyetin amacı karbonhidrat 0. öğlen metabolizma hızlansın diye 1 fincan türk kahvesi 10 fındık yarım bitter çikolata yiyorum. akşam dediğim gibi balık,tavuk,brokoli,karnıbahar sabahları omlet salatalık domates.

internetten araştır hocam yabancıların en popüler diyeti ketogenic diet diye reddit sub ı var çok aktif.

• Hassas terazi alsın,1500 ü 1000 e indirsin miş miş
    Dalga mı geçiyorsun kardeşim 1500 kaloriyle 130 kilo mu olunur?
    180 boyundaysa o yürüyüşü yapan adamın 1500 kalori ile 60 küsür kilo civarlarında seyretmesi gerekiyor
    Ciddi kalori açığı vücutta büyük hasarlar bırakır zaman içinde.
    Bir problem var ki arkadaş veremiyor.
    küçük aynştayn mış reelde süt kesilen klavyede komando kesiliyor
  • Önce genel bir tahlil yaptırın.
    Lokmaları çok çiğneyin.
    Bol su için.
    Gece yemeyin.
    Hafif egzersiz yapın.
    Postacı yürüyüşü yapın, saniyede 2 adım atın.
    Yeşil çay, funda, rezene ve kiraz sapı için.
    Şerbetli ve hamurlu tatlıları azaltın.
    Ara açlıklarda leblebi yiyin.
    Yemek sırasında sohbet edin. Tokluk yaklaşık 20 dk’da oluşur.
    İlk aylar çok kilo vermeyi beklemeyin. Ödem atılır. Sonra yağ yakılır.
    Sabır, irade ve tebessümle devam edin.

• 1500 kalori aldığına eminsen ve ihtiyacın 1200 kalori daha fazlaysa vermen lazımdı.Bir sıkıntı var gibi.Diyete başladığından beri hiç mi kilo vermedin yoksa önceden verirken şimdi durdu mu ? Şayet durduysa duraklama dönemine girmiş olabilirsin.Onun dışında bir doktora gidip tiroidlerine felan baktır.Ben de 60 kilo verdim.Sakın pes etme.Zayıfladığında acayip mutlu olacaksın.O kadar yemeği nasıl yediğine hayret edeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

1500 kalori aldığına eminsen ve ihtiyacın 1200 kalori daha fazlaysa vermen lazımdı.Bir sıkıntı var gibi.Diyete başladığından beri hiç mi kilo vermedin yoksa önceden verirken şimdi durdu mu ? Şayet durduysa duraklama dönemine girmiş olabilirsin.Onun dışında bir doktora gidip tiroidlerine felan baktır.Ben de 60 kilo verdim.Sakın pes etme.Zayıfladığında acayip mutlu olacaksın.O kadar yemeği nasıl yediğine hayret edeceksin.
    Hocam 60 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin? Zahmet olmazsa biraz bahsedebilir misin?

• 95 den 67 kıloya dusmus bır ınsan olarak ıstersen hıkayemı sana anlatabılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

95 den 67 kıloya dusmus bır ınsan olarak ıstersen hıkayemı sana anlatabılırım...
    hocam anlatırsan çok sevinirim

• Önceleri günlük ne kadar yiyordun şimdi ne kadar yiyorsun ? (kalori bazında)

Boş kaldığın zamanları da yazarsan sana güzel bir program verebilirim.

Önceleri 3000-4000 kalori alıyorsan ve bunu bir anda 1500'e düşürüyorsan olmaz tabi. Çok sabırsız insanlarız çok. Hemen her şey olsun istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero Degrees -- 2 Ekim 2018; 23:14:9 >
  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    6-7 aydır kilom pek değişmedi. Yani 2800 civarı alıyordum muhtemelen. O da yağlı yemeklerden. Şeker kullanmıyorum. Sevmiyorum da zaten. Ekmeği çok yiyordum.

Sabah 11'de evden çıkıyorum. Akşam 7 gibi eve giriyorum. Günde 4-6 km arası yürüyüşüm oluyor.

Programı yollarsan bakmak isterim hocam.

• Sene 2015...

o zamanlar asırı sekılde PC oynar ve tıkınırdım. ve sonunda 95 kıloyu gorduk. aslında kılolu olmamı fazla umursamazdım ama lıseye gecınce herkesın baklavı falan oldugunu gorunce bende ımrendım ve karar verdım dıyet yapmaya. once sekerı yagı kestım. 6 ay dıyet yaptım ve her zaman spor yaptım. spor olarak ıse gunde 6 saate yakın bısıklet bınerdım. hem gezı hem spor. boyle boyle 6 ay sonunda 95 den 72 lere kadar dustum. amacın zayıflamak degıl yag yakmak olmalı. 67 kılo olup obez olanda var. ondan sonra dıyetı bırakarak normal gundelık hayatıma dondum ve suan 70-80 arası gıdıp gelıyorum.

dıyet yaparken haftada en fazla 1 veya 2 kez kacamak yapman gerekır. vucut bunları ozleyecegı ıcın yemedıgın zaman zor oluyor. mesela ben baharatlı craxı cok severdım ve haftada 2 kere yerdım. dıyetımde hıc sıkıntı yaratmadı. her yemekten sonra 1 tane elma yemen de faydalı olur. her gece aglıyordum gobegımı kesıp atasım gelıyodu boyle ama sımdı yok artık. sana bı tavsıye vereyım:

ne kadar zayıfladıgını ogrenmek ıcın banyoya gırdıgınde hazır-ol a gec ve hıc egılıp bukulmeden asagıya bak. malum organını görebılıyorsan göbek azalıyo demektır. goremıyorsan evet zayıflaman lazım. gercekten bu yontemı uygula bence.

• hahaha hocam sondaki yöntem komik gelebilir ama ben de doğru olduğunu düşünüyorum.

• 2015 de ucunu bıle goremezken sımdı tamamı meydanda.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.