Şimdi Ara

o bir volvo:(focus-volvo s40 kazasından) saygılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sahibinden de dolaşırken görmüştüm bu ilanı, volvoya saygılarımı sunuyorum
     o bir volvo:(focus-volvo s40 kazasından) saygılar o bir volvo:(focus-volvo s40 kazasından) saygılar

• marka ile alakası yok
    geçen hafta benim s40 a tır arkadan vurdu araç savruldu
    ama ezik bile yoktu tamponda

araçların arkaları daha dirençli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açahefha (arkadan çarpan araba hep en fazla hasarı alır)
  • aynen araçların arka tamponlarının çoğunda şaseye bağlı demirler var iç tarafında o kısma vurduğun zaman direkt şase demirine vurmuş gibi olursun.
    Hatta forumda ssangyong ile böyle bir kaza vardı ssangyongda neredeyse hiçbirşey yoktu ama arkadan vuran araç aynen dağılmıştı.
    Tamam volvo sağlam araba lafımız yok ama bu kadar da abartmanın anlamı yok
  • Benim S40'a A380 vurdu.

Uçak pert.

Ben sadece Autoking'e bıraktım o kadar.
  • Tamponun içine bakmak lazım.kılıfın altından neler çıkar acaba.
    Muhtemelen darbe sönümleyici kısım akordiyon oldu, sonraki kazada arka taraf biraz daha hasar alır

• quote:

Orijinalden alıntı: _Emir

Tamponun içine bakmak lazım.kılıfın altından neler çıkar acaba.
    Muhtemelen darbe sönümleyici kısım akordiyon oldu, sonraki kazada arka taraf biraz daha hasar alır

olabilir
    tır şoförü ne kadar yalvarsada basit bir tampon çiziği elimle silsem geçer tutanak tutmayalım diye tamponun içinde ne olduğunu bilmediğimden zorla tutanak tutturdum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    VOLVO S60 VE S80 FARKI NEDİR..?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadan çarpan hasar alır zaten, ben geçen yaz lada niva kullanıyordum önünde demir koruma var, arkadan eskı mercedes taksıye çarptık ona hıcbırsey olmadı bindi gitti, bızım arabankn o kalın demiri yamulup içine gırmıştı. Neysekı demırı degıstık , ucuz araba malzemeside ucuz

• Arkadaşlar artık şunu öğrenelim lütfen.

NCAP testlerinde yaya güvenliği araçların puanlamasında çok önemlidir. Aracın yayaya çarpması durumunda aracın değil yayanın en az hasar alması gerekir. Bu kapsamda otomobillerin ön bölümünde kullanılan çamurluk, tampon, panjur gibi malzemelerin çabuk dağılmasına ve çarpışma şiddetini sönümlemesine dikkat edilir. Önden çarpmalarda güvenliği şasi ve iç kısımdaki pasif karoser elemanları yapar.

Yeni nesil araçların ön bölümü küçük çarpışmalarda kolayca dağılır. Arka bölümde normal malzeme kullanıldığı için arkadan çarpmalarda çarpan araç her zaman daha fazla hasar alır.

Daha da önemlisi kaza sonrası fotoğraflara bakıp görüyormusun araç mahvolmuş dayanıksızmış demek saçmadır. Üreticiler araç güvenliği malzemelerin hasar almasına göre değil yaşam alanındaki insanların zarar görmesine göre değerlendirir. Ülkemizde araçlar insanlardan değerli görüldüğü için içindeki insanın neresi kırılmış, nasıl zarar görmüş buna bakılmıyor tartışılan mevzu abi araba pert olurmu kaç değişen kaç boya olacak konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Arkadaşlar artık şunu öğrenelim lütfen.

NCAP testlerinde yaya güvenliği araçların puanlamasında çok önemlidir. Aracın yayaya çarpması durumunda aracın değil yayanın en az hasar alması gerekir. Bu kapsamda otomobillerin ön bölümünde kullanılan çamurluk, tampon, panjur gibi malzemelerin çabuk dağılmasına ve çarpışma şiddetini sönümlemesine dikkat edilir. Önden çarpmalarda güvenliği şasi ve iç kısımdaki pasif karoser elemanları yapar.

Yeni nesil araçların ön bölümü küçük çarpışmalarda kolayca dağılır. Arka bölümde normal malzeme kullanıldığı için arkadan çarpmalarda çarpan araç her zaman daha fazla hasar alır.

Daha da önemlisi kaza sonrası fotoğraflara bakıp görüyormusun araç mahvolmuş dayanıksızmış demek saçmadır. Üreticiler araç güvenliği malzemelerin hasar almasına göre değil yaşam alanındaki insanların zarar görmesine göre değerlendirir. Ülkemizde araçlar insanlardan değerli görüldüğü için içindeki insanın neresi kırılmış, nasıl zarar görmüş buna bakılmıyor tartışılan mevzu abi araba pert olurmu kaç değişen kaç boya olacak konusu.

aa hocam bizim icin arac onemli. Icindekini bosver. Yapsalar demirden arac carpinca ic kanamadan olsek ama parca degistirmesek super olur.

• Eskidendi volvonun sağlamlığı, şimdi çoğu aynı ayarda.

• quote:

Buna bir örnekte, Pagani nin bir modelinde(ismini hatirlamiyorum) araç yandan ve arkadan aldigi darbelerde darbeyi emmek icin kokpitten sonrasi arka kisim aractan ayriliyordu. Bizim millete gostersek ona da teneke derler :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün A3'e arkadan çarpan Focus gördüm. A3'ün plakası düşmüş, Focus bayağı bi hasar almıştı.
  • Arka tamponda darbe sönümleyici özellik fazladır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUSTER04

quote:

Buna bir örnekte, Pagani nin bir modelinde(ismini hatirlamiyorum) araç yandan ve arkadan aldigi darbelerde darbeyi emmek icin kokpitten sonrasi arka kisim aractan ayriliyordu. Bizim millete gostersek ona da teneke derler :)))

şahinde o güvenlik önlemi senelerdir var zaten

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152847364047851&id=115966527850&_rdr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.