W

Yüzbaşı
31 Ağustos 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Yandex android autoya ne zaman gelecek.?
Arkadaşlar Aile hekimliğine geçeceğim yakında, malum ofis için laptop almam gerekecek, kendi laptopumu hemşireme vereceğim.
Kendimde macbook retina var, maalesef 1366 beni çok rahatsız ediyor bir şey okurken, kullanacağım yazılım, NBYS macbook uyumlu değil, kendime Ekranı yüksek çözünürlükü olan 15 inç laptop arıyorum. Ekran kartı performansı çok aşırı önemli değil, oyun oynamacayğım, sadece yazıları okurken gözüm yorulmasın istiyorum.
Bütçem max 4500 tl
Merhaba arkadaşlar Astra K aracımın üzerinde bridgestone turanza lastikler var idi. Fakat bu lastikler bana çok sert gelmektedir. Şuan kendileri 20 bin km de ve daha konforlu yumuşak bir lastiğe geçiş yapmak istiyorum. Daha önceki aracımda michelin energy saver dan sonra continental premium contact 5 geçmiş olunca araç resmen segment atlamıştı.
225/45/17R boyutunda hangisini almamı tavsiye edersiniz(fiyat önemli değil)
Arkadaşlar hergün geçtiğim yolumun üstünde yol seviyesinden çok düşük 2 logar kapağı var ve yoldan seviyesi çok düşük, defalarca belediyeye söylememe rağmen hiçbir şey olmadı, acaba ben bunun üstünü nasıl kapatabilirim, tahta falan mı atmam gerekiyor ya da nasıl tamir olur? Belediye'den umudumu tamamen kestim de
arkadaşlar daha 1 aylık telefonu düşürüp ekranı çatladı, hiçbir yerde ekranı yok, aliexpresste dahi 160 dolar civarlarında telefonun ekranı ki oda olacağı şüpheli. Eğer bu telefonu alırsanız ekranı kırarsanız sıçtınız.
arkadaşlar 2013 golf 7 1.2 tsi sahibiyim aracım 100.000 km'de fakat eşim kullanmayı beceremediği için çok memnun olduğum aracı dğeiştirmek istiyorum sanırsam 55-60 arası bir gideri var. üstüne 15-20 arası koyup, otomatik bir araç almak istiyorum, dsg lisi güzel ama dsg problemlerinden tırsıyorum. 1.90 adamım içinde daralmayacağım bir araç tavsiyenizi alayım, dizel olursa muhteşem olur
beyler arabayla haftaya araba ile budapeşte-viyana-zagreb - slovenya planım var, yollarda neye dikkat etmem gerekli? daha önceden bulgaristan a ve yunanistana gittim araba ile ama bu denli ilk defa çıkıyorum,
arkadaşlar kaliteli bir araç tutacağı arıyorum , çok araştırdım, samsung orjinal ve nite ize steelie ürünleri tavsiye ediliyor. sizler hangisni kullanıyorsunuz? ve titreme oluyor mu telefonunuzda?
arkadaşlar 2014 sonrası kia picanto lar nasıldır piyasası nasıldr?https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ruhsat-sahibi-hanimdan-3.000-km-432387146/detay
kaça alınır?
arkadaşlar eşime ilk araç olarak 35-39 bandınd araç bakioruz punto 1.4 evo dualogic ler çok mantıklı geldi, dualogicler nasıl şanzımandır? dsg gibi başa bela açar mı? tavsie eder misiniz
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 609
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 83.515 (Bu ay: 1.854)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 99 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.