< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 14 Kasım 2022; 19:8:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NVIDIA RTX 3000 Serisi [ANA KONU] (2291. sayfa)

-
-
Biraz araştırdım çok iyi yorumlar yazılmış. Aynı paraya Asus rog’da var çık bir fark yok gibi aralarında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: Amd Ryzen 9800X3D, Anakart: Asus X870E Apex, RAM: GSKILL TRIDENT Z5 Royal Silver RGB 6200MHZ CL28 64GB, Ekran Kartı: MSI RTX 5090 SUPRIM SOC, SSD:
Samsung 990 Pro 4TB Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Cooler Master Haf 700 Evo
Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Corsair HS80 Max, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHADDER V3 -
Ben şahsen rog kullanıyorum esasen onu tavsiye ederim bileşenlerini ya seasonic yada fsp üretiyor anakartta kullanılan pasif soğutucuları var daha etli mümkün olan her yerde japon kapasitör kullanmışlar örgülü kabloyla geliyor modüler kablolar magneti falan da var daha iyidir malzeme olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
çok fark yok galiba aralarında hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: Amd Ryzen 9800X3D, Anakart: Asus X870E Apex, RAM: GSKILL TRIDENT Z5 Royal Silver RGB 6200MHZ CL28 64GB, Ekran Kartı: MSI RTX 5090 SUPRIM SOC, SSD:
Samsung 990 Pro 4TB Kigston Fury Renegade 1TB SAMSUNG 870 EVO 1TB, Güç Kaynağı: CORSAIR HX1200 PLATINUM, Kasa: Cooler Master Haf 700 Evo
Monitör: DELL S2721DGFA 27'' 2K 165HZ , Kulaklık: Corsair HS80 Max, Klavye: Corsair K68 RGB, Fare: RAZER DEATHADDER V3 -
Fiyat farkı yoksa rog al varsa en uygun fiyatlı olanı al derim ben sistemi toplarken seasonic gx bakmıştım stok yoktu fsp hydro g baktım onunda 750w olanı vardı derken rog u buldum rog aldım Corsair falan diyordu millet ama iç parçaları kötü Corsair in tabi modele göre değişiyor kabuğa para veriyorsun yani ama fsp seasonic bu sektörün kralıdır rog un içindeki bileşenleri ya seasonic ya fsp üretiyor diye biliyorum o yüzden tercihimi rogdan yana kullandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hocam hx1200 buldum 2022 4.ay da alınmış onu aldım. İnceleme puanları çok iyi gözüküyordu.
-
onu alacak parayı bulursam güç kaynağını titanyum sertifikalı alırım hocam
-
4090 böyle gider hocam 5000 de düzeltirler artık
merhabalar, bir pcde 2070s diğerinde 3070ti kullanıyorum ikisinde de geforce experience performans sekmesinde yaptığım ayarlar kaydedilmiyor, hatta otomatik ince ayarı açmaya çalıştığımda bile sorumluluk reddini kabul ettikten sonra tekrar sıfırlanıyor. orijinal windows 10 22h2 ile 3 defa formatladım 10 defa ddu ile driver silip yükledim bana mısın demedi. msi afterburner bile işe yaramıyor. windows 10 22h2 ile aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
_____________________________ -
Bozuk o kısım, ben daha düzgün çalıştığını görmedim. Afterburner kullanın.
çözdüm, sıfırdan son sürüm geforce experience kurunca çalışmıyor önce 3.24 sürümünü kurup performans ayarını yaparken sorumluluk reddini kabul edip sonra son sürüm geforce experience yükledim sorunsuz çalışıyor şimdi.
Almanya veya Hollanda'dan ekran kartı getirmenin fiyat olarak bi avantajı var mı?
1 yolcu yanında kaç tane getirirse kesin olarak sorun yaşamaz?
Rtx 3070 düşünüyorum kendim için belki bir tane daha getirebiliyorsak onu da getirip satabiliriz alabiliyorsak en hızlı talep görür dediğiniz satılabilecek ne almalı sizce?
_____________________________ Bir gün değil her gün Beşiktaş! -
4090lar yanıyormuş aman almayın
_____________________________ "Akıl fukara olunca, fikir ukala olur" -
Bunu ben de merak ediyorum. 4080 ya da AMD 7900 XTX düşünüyorum.
_____________________________ Herkes eşit olsun dediklerinde onların derdi beceriksizleri iyileştirmek değil, sizi beceriksiz yapmaktı.
Zekânı test etmek için buraya tıkla. -
Bulabildiğim birkaç siteden baktım öyle çok ahım şahım bir fiyat farkı yok gibi
daha tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa daha iyi olur tabii 12 binlik kartı minimum 8-9'a alamadıktan sonra garanti vs. risklerine girilmez diye düşünüyorum
_____________________________ Bir gün değil her gün Beşiktaş! -
3060Ti kullanan var mı arkadaşlar aranızda ? 2K performansı ne durumda kartın. memnunmusunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Justice For All -
2080 super kullandım 2 sene 2k monitörde. 3060 ti ayarıdır ve idare eder. 2 sene boyunca beni tek üzen Metro Exodus isimli oyun olmuştu. Her şey açık ve sonda o zamanlar DLSS de yoktu 50 küsür fpslere düştüğü sahneler olmuştu ancak şimdi anlıyorum ki o zamanki işlemcim olan 5600x de biraz sorumluymuş bu işten. Oyunun daha sonra DLSS destekli versiyonu çıktı ve işlemciyi değiştirdim ama son çıkan oyunlar en yeni sistemleri bile zorlayabilir o yüzden çok iddialı konuşmamak lazım. İşlemcinize güveniyorsanız ve son ayar merakınız yoksa 3060 ti'den sorun olmaz 2k konusunda diyebiliriz.