|
6 aydır kart almayıp bekleyenler
![]() |
Nvidia = intel 2..
Şimdilik daha önde gittiği için fan kitlesi daha büyük olduğu için falsolarını son kullanıcı odaklı olmayan politikalarını insanlar görmezden geliyor yutuyor halı altına süpürüyor. Yarın 2. Plana düştüğü anda o bahsedilmeyen yutulan bütün eksiklerini hatalarını konuşacak insanlar, insan psikolojisi düşene bir tekmede ben vurayım kafası.. Ama tam tersine bir kere gelipte radeon kartların bir sorununa yardım etmeye çalışan o çok bilge sorsan adil etik kullanıcıların hiç birisini neredeyse göremiyorsun .. Ama 3 kullanıcı ama ssd sinden ama psu dan ama yazılım kurulum teknik bilgi deneyim eksikliğinde veyahut sürücü veya olabilecek oranlar dahilinde üretim hatalı bir senaryodan dolayı radeon kartta sorun yaşasın o belli başlı sayılı karakterdeki tipler radeon zuhaha çöp zuhaha bozuk zuhaha diye dolanırkende gene o bazı bilge eski örnek olması gereken üyelerin radeon kullansın kullanmasın bir kere uyardığını göremiyorum göremiyorsun bilgisiyle bilinçlendirerek yardımcı olmaya çalıştıgını göremiyorsun olmuşta görmediğim varsada beni affetsin. Böyle adalette olmaz donanım severlikte olmaz o insanların yarısından fazlasının çatır çatır ati veya amd radeon kart alıp zevkle kullandığı günler mutlaka olmuştur. Veya ps4 - ps5 , xbox one x veya xbox series x gibi ati amd radeon donanımlı ürünler için gün sayanları vardır.. Ozaman yiğidi öldürüp hakkını vereceksin bu gün konsollarıda işin içine kattığımızda dünya genelinde Radeon gpu kartları oyunculuğun 1. Evet 1. Olmazsa olmaz gpu üreticisidir. Rüca ederim haksız bilinçsiz eleştirilere karşı tarafsız kalmayın. Nvidia bozuk rtx serisi kart satar tık yok.. Nvidia dithering özelliğini oyuncu sürücülere eklemez tık yok. Nvidia doğru düzgün rtx performansı sunamayan kartları rtx özellikli diye satar eleştirirsin ama yutarsın. Nvidia eski kartları ince ince güncellemelerden geri tutarak performansının kendiliğinden ölmesine göz yumar tık yok.. Nvidia siyah ekran verir kesin psu dandır karta toz kondurulmaz.(Genelde siyah ekran psu dandır) Nvidia boy boy şov yapar dlss diye yahu geminin kapısını ışıkları yok daha nolsun.. Ama tık yok.. Partnerlerine rekabet ahlakı dışı baskı yapar ati amd radeon kartları kalitesiz 2. Sınıf üretin diye tık yok.. (Eski mevzularıda açarsak bu liste dahada uzar..) Nvidia her seride 200-300-500$ zam yapar tık yok. Sonra biz adiliz biz objektifiz falan filan inanmıyorum. |
Millet yine sahip olmadığı ürünler yüzünden birbirine girdi
![]() |
çok affedersiniz ama amına koyayım böyle fiyatların ya |
5 eylül: heyyo nvidia tr'de kart satacak fe zaten 10 numara bu seride 2080ti'a 3 bin bile vermem.
6 eylül: 6 bine 3080 alacaz uçup kaçacaz 10 eylül: oha strix 8500 demişler yurt dışından alırım 1 kuruş vermem ühühhü 12 eylül: Kart 5 güne gelir oyunlar akar şimdiden heyecan yaptım 15 eylül: Vayyy siparişim iptal olmuş ühühühüü 18 eylül: Strix'e 8700 demişler kimse almaz o fiyata kartı soyguncu varrrrr 20 eylül: amazon 2. siparişimi iptal etmiş ühühühü şerefsizlerr 24 eylül: Hani strix gelecekti sabahtan beri sayfa yeniliyorum tuf 9 bin olmuş ühühühüühühüh 27 eylül: Strix 10 bin olmuş ühühühüü 28 eylül: Ühühühühühüü Bakın bunun "depresyon" isminde filmini çeken ilk arkadaş Cannes'da yılın film ödülünü koparır söyleyeyim ![]() |
Üst üste bu kadar fazla yüksek egodan mesaj atmanızın size de foruma da faydası yok her sayfada sizin biriyle tartıştığınızı kendi egonuzu tatmin etmek için verdiğiniz cevapları görmekten insanlar sıkıldı madem kartı aldınız keyfini çıkartıyorsunuz ne mutlu size ama şu konunun yakasını salın biraz bence, ayrıca 7600tl den Amazon'da, 8400tl'den Hepsiburada'da TUF 3080 satıldı doğal olarak stokta konusulacak fiyatta, kartı alamayanlar sizin gibi parayı basmayan tayfa olmaktan ziyade bu kartın 11-12bin tl etmeyeceğini düşünüp mantıklı fiyat bekleyenler olabilir onu da göz önünde bulundurun. Son olarak eğer parasını basıp kartı alan kişiler bu konunun gidişatından memnun değilse sadece stok ve fiyat takip için konu açılabilir çözüm basit. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 14 Mayıs 2020; 16:37:22 > |
|♦| Intel Core i7-8700K@4.6 GHz@1.17v |♦| ASUS ROG MAXIMUS X HERO |♦| NV GF GTX 1050 2G |♦| LG 27GL850@2K/144Hz/G-SYNC/Nano IPS |♦| G.SKILL TZ NEO 32GB [2*16] 3600 MHz C16@1.35v |♦|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 14 Mayıs 2020; 14:21:26 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|♦| Intel Core i7-8700K@4.6 GHz@1.17v |♦| ASUS ROG MAXIMUS X HERO |♦| NV GF GTX 1050 2G |♦| LG 27GL850@2K/144Hz/G-SYNC/Nano IPS |♦| G.SKILL TZ NEO 32GB [2*16] 3600 MHz C16@1.35v |♦|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 14 Mayıs 2020; 15:8:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 14 Mayıs 2020; 15:56:39 > |
|
|
|
|