Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
781.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canskru

1080 bence ciddi fark atamaz titanx ve 980ti ' a. Oc li modellerde bekledigim performans artisi en fazla yuzde 20. 1080 ti belki farki acabilir. 1080 alacaklar icin diyorum cok aceleleri yoksa ti modelleri bekleyebilirler. Ti nin ayri bir karizmasi oluyo bu arada
    980 ti ve titan x sahiplerine niye bu kadar laf atliyor onu da anlamis degilim. Ben elimdeki karti hic bisi yapamazsam cerceveleyip duvara asarim o derece guzel bir kart
    bu iş apple muhabbetine döndü iyice 28nm'den 14-16nm'ye geçişte 250W'lık kartın 180w'ta düşmesine ve arada %20 max %30 fark olmasına deli gibi sevinenler tezahurat yapan fanboylar var gerçekten tuhaf bir durum. ben şahsen minumum 150w 2x980 performansında kartlar bekliyordum yani bu şekilde olsaydı şaşırmazdım.

• Yeni sli köprülerini nerden bulcaz acaba bide 9x serisine uyumlu bunlar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M@U kullanıcısına yanıt
    Titan X in base cloxk u duşuk olmasına rağmen 1177 mhz de çalışıyor aynı şekilde GTX 980 Ti 1202 mhz de çalışıyor stock olarak yani aslında eski serinin de OC kabiliyeti oyle değil

• Gigabyte resmi facebook sayfasında yeni kartını göstermiş. 16 milyon özelleştirilebilir renk seçeneği mevcut. Fanlar aşağı bakıyor zaten ne gereği vardı

https://m.youtube.com/watch?v=CtXAo9Ml8J0&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1200 tl msı gtx 980 yurt dışı için nasıl fiyat 2016 fatura, yoksa 1070 beklerim sıkıntı yok ne dersiniz arkadaşlar,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tur1st kullanıcısına yanıt
    İyi güldürdün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Yeni sli köprülerini nerden bulcaz acaba bide 9x serisine uyumlu bunlar acaba

yeni sli köprüleri 10xx kartların içinden çıkmaz mı? EVGA serisinde çıkmıyordu çünkü
  • 980Ti mi daha performanslı yoksa 1070 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

1200 tl msı gtx 980 yurt dışı için nasıl fiyat 2016 fatura, yoksa 1070 beklerim sıkıntı yok ne dersiniz arkadaşlar,

950 TL civarlarında sıfırını(yurt dışı) satıyorlardı daha geçen haftalarda. 1070 bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Orijinalden alıntı: Sealine

Amd polaris tabanlı gpu'ları ertelemiş

şimdi y... yedik işte

nvidia ne kadar merhamet edecek bakalım

amd'den yalanlama gelmiş.http://www.overclock.net/t/1599995/eteknix-amd-debunks-recent-negative-rumours

• tanerss kullanıcısına yanıt
    950 çok iyimiş hocam, pascal nouma yı bekleyelim o zaman eyvallah :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biggest Star kullanıcısına yanıt
    eğer FHD için düşünüyorsanız 970 yeterli olur 1 sene daha tabi neyi hedeflediğinizde önemli ben her ayarı açarım en sona dayar oynarım diyorsan en aşağı 980 almak gerek ki buda saçma olur 1070 daha mantıklı duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Yeni sli köprülerini nerden bulcaz acaba bide 9x serisine uyumlu bunlar acaba
    1080ti beklenmeli mi ya kafayı yedim düşünmekten
  • Elinizde ekran karti var mi? Yoksa beklemeyin bence, ben 1080 alip gecicem simdilik.Belki 2 tane alirim sli performansi dedikleri kadar iyi olursa:)

• amd cikartdiginda nvidiayi tokat manyagi yapar

• 780 var satılığa çıkardım ama alıcı çıkmadı

full hd de yetiyor ama artık yeni oyunlarda onun da boynunu keser nvidia
  • O zaman isterseniz bekleyebilirsiniz.Ben beklemeyi hic sevmem o yuzden 1.5 ay once falan 980ti almistim.Cw varmis kartta iade ettim, bu kadar az zaman kalmisken 1080 i bekliyim artik dedim:)

• 1080p için gtx1070 fazla bir kart hocam..

gtx 1070, QHD için biçilmiş kaftan olucak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

950 çok iyimiş hocam, pascal nouma yı bekleyelim o zaman eyvallah :)

Kusura bakmayın 980 yazmışınız ben 970 olarak okumuşum. 1200 aslında kötü fiyat değil. Ama kesinlike noumayı bekleyin zaten gelecek salı-çarşamba günü test sonuçları dolacak ortalık kesin belli olacak yeni kartların gücü.
  • agnestico kullanıcısına yanıt
    1070 QHD için yeterli olacağını sanmıyorum eğer öyle bir şey olursa AMD kapatıp gitsin dükkanı bence 1080 QHD için anca yeter. Bence 1070 980ti den biraz daha fazla performans alıcak 1080p de
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.