Şimdi Ara

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.219
Cevap
107
Favori
780.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır onu bekler iken voltayıda bekle bari daha güçlü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • regujohn kullanıcısına yanıt
    Sli köprüsü filan anakart ile gelir diye hatırlıyorum

• Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    aslında nvidia ti lerin fişini çabucak çekiyor o yüzden 1080 alıp, 1080ti yi 2080 ezdikten sonra 2080 e geçmek daha mantıklı azıcık karışık anlattım ama kafam da aynı böyle karışık işte
  • fiyatlar yüksek, biraz daha bekleyeceğim herhalde. yoksa beklemesem mi? ya dolar fırlarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustinLee -- 13 Mayıs 2016; 10:08:54 >
  • Bende 144 hz ve qhd ye 1070in yetecegini sanmiyorum 980ti ile cok benzer performans sergileyeceklerini dusunursek.(bence daha az sergileyecek ama gorecegiz)

• Asus gtx 980ti 1700 tl vatan pc 11 \ 2015 almadım gitti inşallah değer bu 1080

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım da ben 3 neslide bir değişmeyi uygun görüyorum değişimide nm nin değiştiği zamans denk getirince min%40 gibi devasa
    Artışa da denk gelince çok iyi gidiyor.

Yanii her nesilde yeniye geçişin kar-mantık dengesi zarar ağırlıklı. E tabii bu ölçü fikrim, herkese uymayabilir

Ayrıca şunu fark ettimde ekrankartına 2 Nesilden sonra çıkan driverleri kurmak fps kaybını sağlıyor. Bilmem herkes için de öylemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 14 Mayıs 2016; 2:02:01 >
  • Pascal iyidir candir ama bence Tanjuyu bekleyin.

• Verir tabii niye vermesin

%40 atış az mı? He ileriye yönelik ayrı belki 3yıl sonrasında azalır. Ozamanda 3070 alır yine ucuza kaparız. Para bizde kalır

• Robot Doktoru R kullanıcısına yanıt
    Benchmarklari gormeden bisi diyemiyoruz iste 17 mayis gelsede bitse su merak:)

• 980 ti 3 yıl daha fullhd de rahat gider. Alanlar çokta pişman olmasın.

Fullhd üzeri monitörü olmayıpta yeni seriye atlamayın bence.

hem monitör hem ekrankartı almaktansa 980 ti fullhd süper bence...

• 17 Mayıs'a kalmayacak gibi, bu Pazar gelmeye başlayabilir.
  • NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

OC ile 2ghz deki skorlar

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

NVIDIA GTX 1050 & Ti // 1060 & Ti // 1070 & Ti // 1080 & Ti // Titan Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 13 Mayıs 2016; 10:36:11 >

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    pci-ex 2.0 bir sistem acaba eski nesil işlemci mi kullanmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

Yeni sli köprülerini nerden bulcaz acaba bide 9x serisine uyumlu bunlar acaba

yeni sli köprüleri 10xx kartların içinden çıkmaz mı? EVGA serisinde çıkmıyordu çünkü

Bazı kartlardan çıkıyo bazılarından çıkmıyo,ben 970 sli kurcam sanırımda bu yeni sli köprüsü olayı kafamı kurcaladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Orijinalden alıntı: Sealine

Amd polaris tabanlı gpu'ları ertelemiş

şimdi y... yedik işte

nvidia ne kadar merhamet edecek bakalım

amd'den yalanlama gelmiş.http://www.overclock.net/t/1599995/eteknix-amd-debunks-recent-negative-rumours

Teşekkürler içimi rahatlattın
    Dh de haberi görünce doğru bilgi zannetik

• evohan kullanıcısına yanıt
    SLI mı düşünüyorsun dostum 1080 lazım bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 13 Mayıs 2016; 10:45:55 >
  • Fizik skoruna bakarsanız GPU Z nin yanlış okuduğunu anlarsınız
  • Nvida iyice tekellesiyor bu iyiye işaret degil inadina amd ye mi gecsek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Ya ben cw den iade ettim ama hala anlamadigim konu milletin kartini ne yaptigi sizi niye bu kadar ilgilendiriyor? Niye burada insanlari kiskirtmaya calisiyorsunuz anlamsiz yere??

4 tane var bu forumda.. Mezarcı , Jon Snow 37, AğaBaba ve bu Kalemkolik. Milleti gazlayıp gazlayıp duruyorlar. Ortada test yok bir şey yok, atıp atıp tutuyorlar.

Kendi 980 Ti kartlarımı satıyorum diye biri bana laf atmış aklı sıra.. Ben keyiften satıyorum, memnun kalmadığımdan değil. Yine söylüyorum yine söyleyeceğim; 980 Ti çok çok çok yeterli bir kart.

Ha bir de birisi ilan açmış.. Neymiş efendim, 900 TL ye 980 Ti arıyormuş idarelik.. 2 tane Titan X ini satmış mış ta bilmemneymiş. Google'a "2 tane Titan X" yazıp resim bulmuş, "Bakın ben bunları kullandım sattım" yazmış altına da.. Zamane gençliği çok akıllı(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 13 Mayıs 2016; 10:56:43 >

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.