F

Yarbay
30 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 71 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Iyi aksamlar arkadaslar

Filmi izledimde benim anlamadigim birsey rune king thor dedigimiz sey thorun en guclu evresi degil mi helaya karsi bu kadar nasil zorlandi. thorun baska bi evresi vae midir yada rkt den daha guclu bi evresi bulunuyor mu ?
Arkadaşlar iyi akşamlar

Galaxy s5 kullanıyorum sıfır olarak 2015'in başında aldım o zamandan bu yana hiç batarya değişmedi. Şöyle bir durum var yoğun kullanımda wifi açık chrome youtube facebook ekran parlaklık kısık şarj 4 - 4.5 saat gidiyor. Sizce bu durum normal midir ? Aynı telefonu kullanan arkadaşlar'da cihaz durumunu belirtirse çok memnun olurum.

Teşekkürler
Herkese iyi aksamlar dilerim

Arkadaslar elimde garantisi bitmis galaxy s5 var birde ikinci el 2 aylik bir gm 5 plus buldum. Sizce takas yapmalimiyim sizinde fikirlerinizi almak istedim
Herkese iyi gunler dilerim

Twitch son 1 aydir surekli her kalitede donuyor. Wifi uzerinden denemedigim yontem kalmadi ancak telefonu lte veya 3g moduna alip kendi internetimi kullandigim zaman hicbir sekilde donma yok. Asil sorum bu sorunu yasayan baska arkadaslar var midir ?
Uzun zamandır aktif değildim ve bu nedenle donanım haber'de yardım isteyen kişilerle ilgilenemiyordum. Bundan sonra daha çok aktif olarak elimden geldiğince, bilgimin yettiği kadar insanlara yardımcı olmaya çalışacağım. Herkese iyi günler dilerim.
Arkadaslar herkese iyi gunler dilerim

Sistem uygulamalari listesinde Mesaj Servisi adli bolum hicbir sekilde yok yani gozukmuyor. Durum sizdede ayni mi ? Yoksa sadece sorun bende mi ?
Yanlış açıldı silinebilir
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler dilerim.

G430 kullanan arkadaşlar bana özel mesajdan veya bu konudan ulaşırlarsa çok memnun olurum.
Bügünlerde yeni, güçlü söylentiler gün yüzüne çıkıyor.
AMD, muhtemelen Haziran ayında ilk Polaris tabanlı seriyi çıkaracak. Kartlar büyük bir ihtimalle Computex fuarında sergilenecektir.

Söylentiler Radeon 400 serisinin GDDR5X bellek ile çıkacacağını işaret ediyor.
Micron Technology, Inc. GDDR5X üretiminin başladığını duyurmuştu.
AMD'nin yeni grafik kartları masaüstü pazarının uç segment'i hedefleyen Polaris 10 gpu'su ile donatılmış olacak. Polaris 11 ise alt grafik kartları için kullanılacak

Yol haritası aşağıdaki resimde yer almaktadır

Şunuda unutmamalıyız ki bütün bu bellek türü ve adlandırmalar asılsız AMD hiçbir şekilde özellik paylaşmadı.
Benim görüşümde çıkarılan bu yol haritasının'da çok erken olduğunu düşünüyorum. HBM2 bellekler ise çok büyük bir ihtimalle 2017'de gelecektir

İlk haberim hatam olduysa affola :)
Konunun yanlış yerde olduğunu biliyorum. Kapanmamasını rica ediyorum

Herkese iyi günler dilerim

Uzun süredir g430 kullanıyorum. Son zamanlarda bir şey dikkatimi çekti. LGS son sürüm ancak kulaklığı jak ile bağladığımda usb ye göre daha çok ses alıyorum. Bu bir sorun mudur ? Yoksa yazılımın sunduğu bir özellik midir ?

Teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.654
İkinci El Bölümü Mesajları: 77
Konularının görüntülenme sayısı: 10.927 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.159 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.