Şimdi Ara

Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (465. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.349
Cevap
201
Favori
592.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %50 indirim var diyor , ubisoft paketinde indirim var sadece oda %50 değil. Ultimate e indirim ne zaman gelir acaba. 580 lira çok fazla geldi ya aylık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam ultimate pakete indirim gelene kadar 3 ay takılırım :)

• performance üyeliği sstın aldım bir gün Ultimate üyeliği hediye ettiği. Ultimate ile ilk gün problemsizdi ping sürelerim iyiydi. performance pakette ise ani ping yükselmeleri oluyor(20-50 den 300-500 e ). Ultimate-performance bu kadar farkeder mi yoksa problem bağlantıda mı aranmalı. problem o ise Ultimate almaya razıyım fakat emin olamıyorum.

hep bir yanı eksik gibi bu geforce nowun.

• Yaw arkadaş Warhammer 40K Space Marine 2 aldım geforce nowda rahat rahat oynarım diye. a. oyunu açmak bilmiyor geforce now gerizekalıları gene hddli makine atamış. yep yeni oyuna yapılır mı bu ya oynayamıyorum oyunu aşırı geç yükleniyor yüklendiğinde textureler ve sesler geç geliyor.LANET OLSUN TURKCELL SANA. O.

Evet oyunlar size ait olmalı. Var olan steam, epic, ubisoft, xbox gamepass hesaplarınızı falan bağlıyorsunuz.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Abone olmayanlara veya yeni abonelere ilk ay 1 TL olmuş.

Nvidia GeForce Now [ANA KONU]

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• Daha önce indirimli aldığım Ultimate paketimin bitmesine 3 gün kalmıştı, otomatik uzatmayı iptal edeyim dedim, 3 ay Ultimate’i %30 indirimli aylık 436 liraya verdi.

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Geçen sene 11.11 de 999 tl'ye premium almıştım şimdi ultimate'i yıllık alımda 375tl/aylık teklif ediyor. Mantıklı mı beyler yoksa yine 11/11'i bekleyem mi?

• Samsung Smart tv (2021 cihazı) wifi ile bağlanıyorum ve bazı oyunlar güzel oynanırken çoğu oyunda çok kısa süreli olsa da takılmalar yaşanıyor. Ultimate paketi alsam bu düzelir mi yoksa onunla hiç alakası olmayıp ethernet ile bağlanmadığım için mi takılmalar oluyor sizce deneyimleyen var mı? Edit: Ethernet ile bağlanınca yağ gibi akmaya başladı ben memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamply -- 13 Ağustos 2025; 11:43:12 >

nvidia newsroom
    NVIDIA Blackwell Architecture Comes to GeForce NOW
    https://nvidianews.nvidia.com/news/nvidia-blackwell-architecture-comes-to-geforce-now

• nvidia newsroom
    NVIDIA Blackwell Architecture Comes to GeForce NOW
    https://nvidianews.nvidia.com/news/nvidia-blackwell-architecture-comes-to-geforce-now

#### 🚀 Blackwell Mimarisi ile Güçlenen GeForce NOW
    - **RTX 5080 sınıfı GPU’lar** buluta geliyor; bu, GeForce NOW’un şimdiye kadarki en büyük performans sıçraması.
    - **DLSS 4 Multi-Frame Generation** ile 5K çözünürlükte 120 fps’ye kadar akıcı oyun deneyimi.
    - **360 fps’ye kadar destek** ve 30 ms altı gecikme ile ultra düşük tepki süresi.

#### 🎮 Oyun Kütüphanesi ve Yeni Özellikler
    - **Install-to-Play** özelliği sayesinde Steam koleksiyonundaki oyunlar doğrudan bulutta oynanabiliyor.
    - Oyun sayısı **2.300’den 4.500’e çıkıyor**.
    - Yeni AAA oyunlar: *Borderlands 4*, *Call of Duty: Black Ops 7*, *The Outer Worlds 2*, *Dying Light: The Beast* ve daha fazlası.

#### 🎥 Sinematik Kalite Akış (CQS)
    - **YUV 4:4:4 renk örnekleme** ve **10-bit HDR** ile daha canlı ve gerçekçi görseller.
    - **AV1 kodlayıcılar** sayesinde ağ hızına göre kesintisiz akış.
    - **AI destekli video filtreleri** ile net metinler ve bulanıksız sahneler.

#### 📱 Cihaz ve Donanım Desteği
    - Steam Deck’te 90 fps, LG TV’lerde 4K 120Hz HDR desteği.
    - Logitech yarış direksiyonları gibi çevre birimlerine düşük gecikmeli destek.
    - Mac kullanıcıları da Blackwell mimarisinden faydalanabiliyor.

#### ☁️ Bulut Depolama ve Üyelik Avantajları
    - Ultimate üyeler için 100GB ücretsiz bulut depolama.
    - Ek depolama seçenekleri: 200GB ($2.99), 500GB ($4.99), 1TB ($7.99).
    - Oyunlar bulutta kalıcı olarak saklanabiliyor, her seferinde yeniden yükleme gerekmiyor.

#### 🤝 İş Birlikleri ve Altyapı Geliştirmeleri
    - Discord ve Epic ile entegre sosyal oyun deneyimi.
    - Comcast, Deutsche Telekom ve BT Group ile düşük gecikmeli bağlantılar için yeni ağ teknolojileri (DOCSIS, 5G+, L4S).

---

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mamply M kullanıcısına yanıt
    Wifi 5 kullanırken ayarlara gidip maksimum bit hızını 15 veyahut altına indirmeniz lazım. Çözünürlükde sizi tatmin edecek düzeyde kalmalı. Bu şekilde donma takılma durumu çok nadir oluyor. Ethernet ile zaten sıkıntı olmuyor, mobilite cihaza geçtiğimde bu şekilde kullanıyorum.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Bunları aşmanın bir yolu yok. Kendi uygulaması haricinde klasik browser sürümünü veriyor Nvidia, burada da 1080p 60fps maksimum, düşük gecikme sağlayan L4 bağlantısı HDR veya yüksek FPS çözünürlük bulunmuyor.

Linux üzerinde spesifik uygulama yayınladı Nvidia. TV'ler içinde her TV de bile bazı farklılıklar bulunuyor. Kısaca, Nvidia’nın desteğine bağımlıyız.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.