Ozaman direk adrese bakarak uyarı veriyor o halde. Avrupa'da serverleri açıldı mı luna'nın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nvidia GeForce Now [ANA KONU] (464. sayfa)

-
-
AVS diye bir oluşum var heriflerde heryerde serverları var. Bir kenera bunları da eklemeleri mesele değil onlar için.
- United States
- United Kingdom
- Canada
- Germany
- France
- Italy
- Spain
- Austria
- Poland
- Netherlands
- Belgium
- Sweden
- Portugal
- Luxembourg
bunlar resmi destekleyen ülkeler forumda bir arkadaş paylaşmış.
-
-
Geforce now üzerinden ne zaman stem oyunu açsam hep kullanıcı verileri yükleniyor ekranında takılı kalıyor dklarca bekliyorum oyuna girmiyor. bu sorunu yaşayan ve çözümünü bilen varmı GFN Ultimate kullanıyorum hem west hem central sunucusunda durum aynı
-
Bende de aynı sorun var sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düzelmiyor da ya. KLingdom come deliverance 2 oynucam giriom kalıo bu salak ekranda
-
Düzelmiş hocam bende.
-
ne güzel valla benim hala aynı hocam ya :(
çözümü bilen biri yok mu???
-
Microsoft Flight Simulator 2024 eklendi servise bekleyenlerine duyurulur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar geforce now (ultimate) hiç bir steam oyunuma giremiyorum hep "kullanıcı verileri yükleniyor" ekranında kalıyor. yarım saat de beklesem düzelmiyor. bu sorunu yaşayan bilen çözen biri var mı aranızda. bin tlye yakın para verdik hala saçma salak sorunlar yaşıyoruz olacak şey değil son 4 günüm kaldı bi oyun zevkimiz var .iç ediyolar.
bu sorunun çözümünü bilen varmı????
buldum çözümü
ÇÖZÜM: Tam donduğu sırada pcden steami açıp kütüphaneye beleş oyun ekleyince düzeliyor. (çok saçma bi şekilde)
bu sorunu yaşayan varsa çözüm budur
ve bunu her açışta yapmak gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 16 Mayıs 2025; 14:23:22 > -
Huawei tablette sorunsuz şekilde gfn yükleyip açabilen var mı? Apk olarak kurduğunda ilk açılıştaki kuralları gösteren o metni geçemiyorum. Bir yere tıklanmıyor. Veya başka bir yöntem bilen var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar 4k 144 hz 4k 165 hz veriyor mu görüntüyğ acaba?
iPad’de de flight simülatör keyfi güzel oluyor İstanbul semalarından herkese selam olsun 🙂↕️
BUSTERR.TRyoutube
Microsoft Flight Simulator 2024 on iPad with Geforce Now Ultimate RTX 4080https://www.youtube.com/watch?si=kEVxfpqUEDzB-Ygf&v=OeE6SJi_Ueo&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar Samsung tv kullanmak için geforce now ultimete almayı düşğnüyorum klavye mouse kullanabiliyormuyuz yoksa sadece kontrolcü ile mi kullanılıyor?
Ultimate alacak param olmadığı için gfn standart performans paketi aldım, şerefsiz herifler hdd kullandıkları için ac shadowsun dokuları ve sesleri yüklenmiyor rezalet çalışıyor halbuki rtx 2080 yeterli bu oyun için. sırf hdd yüzünden oynanamaz halde. rezillik resmen ya.
dokular yüklenmiyor sesler hiç yok. adam yani yardımcı çağırıyorum donuyor, düşlmanların ve etrafın textureleri + sesleri hiç yüklenmiyor. ultra ayarda da durum böyle lowda da durum böyle. şerefsizin evlatları hdd kullandıkları için oynayamıyorum. buna nası çare bulcaz ya ultimate alamam çok pahalı. bilen biri yardım etsin lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 4 Haziran 2025; 13:17:51 >
-
hdd ise gerçekten ciddi sıkıntıymış ..ben de yeni tv de denemeyi planliyordum ...ilk ay 100 tl kampanyalari var onu da denerim diyordum :(
bu arada vpn ile amerika 6 aylık 30 dolar ***, aylık 200 tl gibi bir miktara geliyor (1440p ,rtx on, 6 saatlik oturum süresi ) kampanyasi var ..
** almanya icin 6 ay 32.99 euro imis .. (aylik 250 tl civarina geliyor bu da )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 11 Haziran 2025; 12:3:38 >
-
merhaba arkadaşlar. Crysis 3 ve 2 oynamak için geforce now üye olmayı düşünüyorum (zamanında ps3ümde başlamıştım ama bitirememiştim dersler yüzünden). aslında konsol alıp bu oyunları oynarım diyordum ama bir iki oyun için konsolla uğraşmayım dedim.
orta halli bir laptopum ve 9. nesil ipad'im var. ipad'de oyun oynamak keyifli aslında ve güçlü bir alet ama yeterli oyun yok, store'daki oyunlar hep küçüklere yönelik. Geforce now ile crysis 3 - 2 oynayabilirmiyim laptop veya ipad'de ? Araştirdiğim kadarıyla ipad'de GFN oynamak için bluetooth gamepad lazım, geriye laptop kalıyor. Fazla lag olmadan laptopta oynayabilirmiyim ? Hangi GFN pakedini tavsiye edersiniz ? Veya başka bir cloud hizmeti daha hızlı olur mu ?
Güçlü internetin varsa GeForce Now ile oynayabilirsin. Paket olarak laptopta performance yeterli olur diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@sirtayfun teşekkurler.
@sonsadrazam yapmak istediğim tam olarak bu, bunu ipad ile yapmak istiyorum. siz memnun musunuz ? oyunlarda lag var mı ? bir de merak ettiğim, üyeliğe ayrı, oyun satın almaya ayrı mı para veriyoruz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X