Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 670 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
24.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

HD seçemiyoruz ki, izlenmiyor. düzeltme : HD açılıyor

nasıl açıyorsun hd yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

HD seçemiyoruz ki, izlenmiyor. düzeltme : HD açılıyor

nasıl açıyorsun hd yi

http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/videolari/hd/Nvidia-Geforce-GTX-670-video-inceleme-.htm

Sunucudaki problem giderildi. Hem SD hem de HD videoları izleyebilirsiniz.

İyi seyirler,
    Mesut Çevik

Orijinalden alıntı: menem

680 nin beklenen 680 olmadığı yani planlanan g110 gpu yongasını bir sonraki nesil kartlara bıraktığı 670 ile ortaya çıktı. 680 de 670 gibi boyut olarak ufak çıkarılabilirdi fakat bu şekilde yani kısa boyutlarda çıksaydı tepki çekeceğinden pcb uzun tutuldu. şimdi gel görelim 670 ortalama 680 nin oyunlar bazında maximum 5-8 fps fark oynadığı hatta çoğu oyunda 5 fps üzerine çıkmadığı görülüyor bu da zaten gpu hızının normal 680 gpu hızına getirtildiğinde eşitlendiği görülüyor...
    peki son kullanıcı olarak 680 499$ dan 670 ise 399$ dolardan satışa sunuldu neden 100$ daha fazla verelim 5 fps farka değermi 100$ tabiki hayır...
    eğer türkiyede güzel bir fiyat ile gelirse 680 ler ikinci plana itilecektir...
    bakalım nvidia g110 yongasıyla neler yapacak...

NVIDIA kendi satışlarını baltaladı gibi görünebilir bir bakıma doğrudur, olaya başka açıdan bakılırsa aslında hedef olan GTX 680 değil 150$ daha pahalı olan 7970'dir. Kepler ile maliyet önemli ölçüde azaltıldı, istense GTX 680 de 400$ olabilirdi NVIDIA bunun farkında, ederi de aslında odur.

Üst seviye kart alacak olsam 2. el iyi bir kart ile idare edip, GTX 680 veya 670 almak yerine GK110'u beklerdim, bu arada GTX 670 100$ daha ucuz tercih edilebilir. Yeni seriler çıkınca GTX 670'in fiyatları 300$ seviyesine inecektir ve G92'nin başarısını katlayacaktır, GK104 hepsinden başarılıdır benim gözümde.

Ben GK100'un neler yapcağında düşünmekden ziyade AMD'nin ne yapacağını merak ediyorum, mimari değişikliğine gitmesi şart veya elindeki GCN mimarisini sonuna kadar kullanmak zorunda. G80 ve R600'den sonrasındaki gelişimin tekrar yaşanması kullanıcıya birşey kazandırmaz, aynı şeyleri önümüze koyarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 12 Mayıs 2012; 12:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Free User

quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411
    quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid HD seçemiyoruz ki, izlenmiyor. düzeltme : HD açılıyor
    nasıl açıyorsun hd yi
    http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/videolari/hd/Nvidia-Geforce-GTX-670-video-inceleme-.htm

eyvallah kardeşim izledim sayende video gayet başarılı kart ondanda başarılı olmuş helal olsun nvidia ya

• Bu kartın çıkmasıyla tabiki sorular sorulmaya başlancaktır.

1.Kart gtx680 performansına çok yakın bu yüzden kullanıcı için 670 daha iyi bi seçim olucaktır.Peki nvidia niye bu kadar yakın bi kart yaparak 680 i zor duruma düşürmüştür ?

Kartın tdp si çok düşük olduğu için normal kullanımda sessiz olması doğaldır.Soğutucusuda küçük olabilirdi bana göre.Kompakt kart her zaman tercih edilmelidir.

Açıkçası 680 i beğenmemiştim.Çünkü aynı saat hızlarında 7970 ile aynı kart oluyorlar.Fakat bu kartı beğendim tavsiye ediyorum.
  • Nvidia iyi iş çıkarmış. Amd'nin tek gpu'da 7980, çift gpuda 7990'nu acilen çıkarması gerekiyor. Yoksa ider olma şansını kaybedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Bu kartın çıkmasıyla tabiki sorular sorulmaya başlancaktır.1.Kart gtx680 performansına çok yakın bu yüzden kullanıcı için 670 daha iyi bi seçim olucaktır.Peki nvidia niye bu kadar yakın bi kart yaparak 680 i zor duruma düşürmüştür ?Kartın tdp si çok düşük olduğu için normal kullanımda sessiz olması doğaldır.Soğutucusuda küçük olabilirdi bana göre.Kompakt kart her zaman tercih edilmelidir.Açıkçası 680 i beğenmemiştim.Çünkü aynı saat hızlarında 7970 ile aynı kart oluyorlar.Fakat bu kartı beğendim tavsiye ediyorum.

senin mantık toptan yanlış. iki farklı karttan bahsediyoruz. gtx680 1100 ve 7970 100 mhz oc yapılmışsa bu adil mi oluyor? dünyada gtx680 i beğenmeyen nadir insanlardan olduğunu düşünüyorum. ayrıca gtx680 bir prestij modeli. zaten az bulunmasının nedeni gtx670 in esas kart olması.

• Gtx 670 bir geldi,pir geldi.
  • gtx 680 nin aslında gtx 670 ti olduğu şimdi daha kesinleştiğini düşünüyorum.Bir gtx 680 kullanıcısı olarak kendimi kötü hissediyorum . x70 le x80 arasında bukadar az fark olduğu görülmemiştir..Nvidia başarılısın evet ama kullanıcıyıda iyi kazıklamayı biliyorsun.
  • Keşke GTX 680'in OC'li test sonuçlarını da ekleseydiniz teste. GTX 670 OC oluyor da GTX 680 olmuyor mu? En azından bizim için bir teselli olurdu
  • Bu kart böyleyse gtx 660 tek güç girişli ve 7870 e kök söktüren düşük tüketimli bir kart olabilir. Ben de 7850 aldığıma muhtemelen pişman olacağım. Şu an zorlayacak oyun yok diye nvidia büyük gpu yapmamış. İyi de yapmış aslında. Ama bir sonraki nesilde muhtemelen gpu ları büyütecektir. O zaman Amd nin işi gerçekten zor görünüyor. Çünkü oyundan oyuna değişmekle beraber, watt/performans ve gpu alanı/performans anlamında AMD nin %30-40 önünde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 12 Mayıs 2012; 11:03:03 >
  • Kart 7970 ve 680 'i inceden tokatlamış - bu 670'in başarısı değil diğer ikisinin başarısızlığı olması lazım ...

Fiyatları indirir diye ümit ediyorum üst seviyede
  • Büyük PCB li kartlara gözüm o kadar alışmış ki! 670 i görünce bu ne lan dedim Önemli olanın büyük değil de işlev olduğunun bir başka isbatı Yaşasın yeni kral GTX670
  • Fanın altına da delikli bir kısım yapsalarda alttan da hava alsaydı belki bir tık daha iyi bir soğutma yapılabilirdi. Yine de güzel kart olmuş tek problem ufak olduğu için kaslı soğutucuları mühendislik örneği gibi komik gösterecek olması. Tüm üreticiler kendi pcblerini yapacak demektir bu.
  • Anlaşılan o ki, bu karta tek slot soğutma bile yapılabilirmiş Edit: tabi bu seferde HDMI DVI çıkışları az olacaktı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezes -- 12 Mayıs 2012; 11:12:17 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.