Şimdi Ara

Nvidia GeForce GTX 670 video inceleme (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
24.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mss1905

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Kartın asus direct cu 2 modelini aldım gayet memnunum hız aşırtma gereği duymadım anca suana kadar performansı iyi pcb si asusun modelinde normale dönmüş küçük istemeyenler referans tasaraım almak zorunda değiller,kartı çıkarıp çıkarıp bakarsınız uzunmuş diye

Ben de gtx670 asus direct cu 2 modelini almak istiyorum.bu kartın uzunluğu kaç cm midtower kasaya sığar mı benim kasa 27-28 cm 'ye kadar alır.bir de hangi işlemciyle kullanıyorsun.ben de amd phenom ıı x6 1090t 3.2ghz işlemci var darboğaz yarp mı?

27.2 cm miş şanslısın benim kasa olsa sığmazdı 25.2 cm alıyor sadece o yüzden alacağım evga gtx 670 olacak (24.1 cm)..

Bu arada daha büyük kart takmak istersen hdd bölmesini kesebilirsin ya da çıkartabilirsen sökersin.. ben şahsen ileride öyle yapacağım birde içini siyaha boyadımmı oh

edit: darboğaz yapmaz büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 18 Kasım 2012; 23:47:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: mss1905

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Kartın asus direct cu 2 modelini aldım gayet memnunum hız aşırtma gereği duymadım anca suana kadar performansı iyi pcb si asusun modelinde normale dönmüş küçük istemeyenler referans tasaraım almak zorunda değiller,kartı çıkarıp çıkarıp bakarsınız uzunmuş diye

Ben de gtx670 asus direct cu 2 modelini almak istiyorum.bu kartın uzunluğu kaç cm midtower kasaya sığar mı benim kasa 27-28 cm 'ye kadar alır.bir de hangi işlemciyle kullanıyorsun.ben de amd phenom ıı x6 1090t 3.2ghz işlemci var darboğaz yarp mı?

27.2 cm miş şanslısın benim kasa olsa sığmazdı 25.2 cm alıyor sadece o yüzden alacağım evga gtx 670 olacak (24.1 cm)..

Bu arada daha büyük kart takmak istersen hdd bölmesini kesebilirsin ya da çıkartabilirsen sökersin.. ben şahsen ileride öyle yapacağım birde içini siyaha boyadımmı oh

edit: darboğaz yapmaz büyük ihtimal.

Sığmazsa hdd bölümünü çıkarmayı ben de düşündüm ama.sanki kaynak yapmışlar.kesmek gerek.O nasıl oalcak bilmiyorum.aldığım yer servis bölümü halleder heralde sığmazssa.

• Merhaba Arkadaşlar

GTX 670 Brand olmadan Direct Geforce serisini nerde bulabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.