Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nvidiadan uzun zamandır bu sürücüyü bekliyordum. 310.70 çok kötüydü ömrüde kısa sürdü zaten.
  • mrb Ben far cry 3 oynarken 10 dk sonra görüntü gidiyor masa üstüne atıyor oyun kapanıyor bu crash dediğiniz olay bu mu? Sadece Bu Oyunda Yapıyor Oyun Orjinal Korsan Farketmiyor Son sürücü Yüklü 310.90 ac 3 de sorun yok ama bu oyunda yapıyor bunu
  • 310.90 sağlam mı şimdi 310.70 deki hatalar çözülmüş ise yükleyelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

mrb Ben far cry 3 oynarken 10 dk sonra görüntü gidiyor masa üstüne atıyor oyun kapanıyor bu crash dediğiniz olay bu mu? Sadece Bu Oyunda Yapıyor Oyun Orjinal Korsan Farketmiyor Son sürücü Yüklü 310.90 ac 3 de sorun yok ama bu oyunda yapıyor bunu

hata veriyor mu ?

310.90 yükleyin. 310.70 den pek farkı yok zaten.
  • GeForce 310.90'daki yenilikler:

NVIDIA Ekran Sürücü hizmeti (nvvsvc.exe) için bir güvenlik güncellemesi ekler.
    GeForce GTX 690'ın performansını artırır:
    Autodesk 3ds Max'ta, büyük modellerle etkileşim sırasında GeForce GTX 480 ile kıyaslandığında %19'a varan oranda daha hızlı performans.
    NVIDIA iray ve Chaos V-Ray gibi ışın izleme uygulamalarında (sahnenin grafik belleğe uydurulmasına bağlı olarak), GeForce GTX 480 ile kıyaslandığında %60'a varan oranda daha hızlı performans.
    Adobe After Effects'te 3D çıkartılmış ışın izleme kapasitesinde, GeForce GTX 480 ile kıyaslandığında %76'ya varan oranda daha hızlı performans.

gtx 480 le neden kıyaslama yapmışlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

GeForce 310.90'daki yenilikler:

NVIDIA Ekran Sürücü hizmeti (nvvsvc.exe) için bir güvenlik güncellemesi ekler.
    GeForce GTX 690'ın performansını artırır:
    Autodesk 3ds Max'ta, büyük modellerle etkileşim sırasında GeForce GTX 480 ile kıyaslandığında %19'a varan oranda daha hızlı performans.
    NVIDIA iray ve Chaos V-Ray gibi ışın izleme uygulamalarında (sahnenin grafik belleğe uydurulmasına bağlı olarak), GeForce GTX 480 ile kıyaslandığında %60'a varan oranda daha hızlı performans.
    Adobe After Effects'te 3D çıkartılmış ışın izleme kapasitesinde, GeForce GTX 480 ile kıyaslandığında %76'ya varan oranda daha hızlı performans.

gtx 480 le neden kıyaslama yapmışlar ?

Çünkü 3d uygulamalarda GTX480 6xx serisine göre bariz hızlıydı. Hatta 3d için hep gtx480 - 580 önerilir. Mağlum CUDA performansları çok yüksek. GTX6xx serisi geri kaldığı için NVIDIA o konuda çalışma yapmış. Yapması da lazımdı.

• Msi 680 Lightning ile yeni driver 310,90'ı 310,70'in üzerine direk kurdum. Halen 310,70 görünüyor idi. Tüm nvidia bileşenlerini kaldırdım 310,90 kurdum. Kurulmuyor hata veriyor. Daha doğrusu hatasız kuruluyor fakat nvidia denetim masası açılmıyor ve grafik sürücüsünü tanımıyor. Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor. Denetim masasında kuruldu görünüyor Neden kaynaklanmış olabilir acaba?

EDIT : 310,70 ile de sorun düzelmedi. Son 2 sürücüyü kurarken görüntüyü kesiyor görüntü bir daha gelmiyor.

306,97 sürümüne döndüm. İlk sayfada denilen 1nci ayarı yaptım fakat yine de kurulmadı.

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

Bunun dışında voltaj ile ilgili ben ne verirsem kendi otomatik ayarlamıyor mu? 1125v nasıl cekeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetsJoker -- 10 Ocak 2013; 16:03:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Msi 680 Lightning ile yeni driver 310,90'ı 310,70'in üzerine direk kurdum. Halen 310,70 görünüyor idi. Tüm nvidia bileşenlerini kaldırdım 310,90 kurdum. Kurulmuyor hata veriyor. Daha doğrusu hatasız kuruluyor fakat nvidia denetim masası açılmıyor ve grafik sürücüsünü tanımıyor. Nvidia GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor. Denetim masasında kuruldu görünüyor Neden kaynaklanmış olabilir acaba?

EDIT : 310,70 ile de sorun düzelmedi. Son 2 sürücüyü kurarken görüntüyü kesiyor görüntü bir daha gelmiyor.

306,97 sürümüne döndüm. İlk sayfada denilen 1nci ayarı yaptım fakat yine de kurulmadı.

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

Bunun dışında voltaj ile ilgili ben ne verirsem kendi otomatik ayarlamıyor mu? 1125v nasıl cekeceğiz?

önce nvidia bileşenlerini sonra nvidia graphcis driverı uninstall et kaldır sonra driver fusion ile nvidia olan herçeyi temizle daha sonra 310.90 kur ya da 306.97 ama 310.90 öneririm son oyunlar için ve o kadar.

sabit voltaj verilmiyor kepler da sadece min voltaj ayarlıyorsun .. fakat evga precision x te sabit volt ayarı var onu deneyebilirsin ben denemdim bilmiyorum.. afterburner değilde kart kepler ise ki senin 680 var kepler PRECISION X 3.0.4 öneriyorum herkese

• amd driver lere laf atanlara gelsin ama zaman zaman böyle hatalar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

amd driver lere laf atanlara gelsin ama zaman zaman böyle hatalar olur

olur tabi AMD az çekmedi bunlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

amd driver lere laf atanlara gelsin ama zaman zaman böyle hatalar olur

olur tabi AMD az çekmedi bunlardan.

2 gün sonra bi ayar daha çekerler olur biter
  • bende nolduysa crash falan kalmadı kart a voltaj vermedim hızını azaltmadım.. sorun yok artık.. 310.90 iyi gibi.
  • quote:

bende nolduysa crash falan kalmadı kart a voltaj vermedim hızını azaltmadım.. sorun yok artık.. 310.90 iyi gibi.

yaw müdür senin bu crash dedin vaka tam olarak nedir bende bir olay var oyun oynarken ekrandan görüntü gidiyor masaüstüne atıyor o mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

quote:

bende nolduysa crash falan kalmadı kart a voltaj vermedim hızını azaltmadım.. sorun yok artık.. 310.90 iyi gibi.

yaw müdür senin bu crash dedin vaka tam olarak nedir bende bir olay var oyun oynarken ekrandan görüntü gidiyor masaüstüne atıyor o mu acaba?

evet.. hatada verecek ama. crash to desktop (CTD)
  • 310.90 ile son durum nedir?
  • lanet amd hala drıver cıkaracak..nvıdıa zart zurt cıkarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

310.90 ile son durum nedir?

oyunlarda problem yok fakat video playback lerde BSOD veriyor.. mesela 1080p filmlerde.. 310.70 vermiyordu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

310.90 ile son durum nedir?

oyunlarda problem yok fakat video playback lerde BSOD veriyor.. mesela 1080p filmlerde.. 310.70 vermiyordu.

O daha da ilginçmiş.
  • benim driver kurulu masaüstü sağ tıktan nvidia kontrol panelede giriliyor ama sağ altta simgesi gözükmüyor nen. bu ne iştir.
  • Crash ben neden yaşamadım acaba.. Karta göre mi değişiyor veya yaşayanlar Win8 falan mı kullanıyor?

"Şu şu şartlar altında kesin çöküyor" diyeceğiniz bir durum var mı? Varsa ben de o şartlar bi deniyim 670'le.

Temmuz'dan beri, çıkan her sürücüyü yükledim, problem yaşamadım henüz.

Bence crash-bsod alanlar stabiliteyi daha iyi kontrol etmeli veya sistemdeki başka bir donanım-yazılımda sebepleri aramalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 11 Ocak 2013; 22:27:46 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.