Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son oyunlarda performans artışı var ama crysis2'de fps düşmeleri oluyor. 60 fps'de sabit oynuyordum şimdi 35-40'lara ani düşüp çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

son oyunlarda performans artışı var ama crysis2'de fps düşmeleri oluyor. 60 fps'de sabit oynuyordum şimdi 35-40'lara ani düşüp çıkıyor.

had, yaa.. bendde 60 fps idi.. ama daha 310.90 da test etmedim.. yarın bakarım.
  • benm gtx550tiyi 1ghz yaptıgımda bf3den bişey demeden atıyor 949a aldıgımda atmıyor
  • bende dx 11 hatasi aliyorum son driverlami alakali yoksa oyun dosyalarimi eksik acaba?

edit: driverdan kaynaklaniyormus onceki surumu yukledim duzeldide whysql driverda nasil boyle sorunlar olabiliyor ilginc!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 7 Ocak 2013; 9:30:07 >
  • doğru bir direver çıkarılması lazım dedik yine yamalı bişeyler çıkarmışlar olmamış
  • Temiz kurulum seçince sorunsuz kuruldu bakalım
  • Hocam BF3'te denedim hala directx hataları falan veriyor veya sorgusuz sualsiz oyundan atıyor oyuna giremiyorum... Yani ilk yöntem pek işe yarıyo gibi gözükmüyor dolayısıyla ikinci yöntemi yani şuanki driverı kaldırıp deneyeceğim bir de gerçi şu an 310.90 yüklü ama bir işe yaramıyor.
  • kurdum sorunsuz bir şekilde 1202 mhz oc li zotacta herhangi bir problem yok

test edilen oyunlar bf3 fc3 ac3
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

kurdum sorunsuz bir şekilde 1202 mhz oc li zotacta herhangi bir problem yok

artış varmı fps
  • zotac 680 amp de dx11 hatasi veriyordu onceki driveri yukledim whysql olani sorun yok suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06

quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

kurdum sorunsuz bir şekilde 1202 mhz oc li zotacta herhangi bir problem yok

artış varmı fps

yok dostum fc3 te sanki biraz düzelme var gibi duruyor
  • Oh be acayip sevindim evgayla downclock yaptım hallettim sorunu... Eğer benim gibi battlefield 3 te hata alan arkadaşlar veya ekran kartı takılması crash yaşayan varsa(310.90 da dahi) ve benim gibi bu işlere biraz acemiyse kendi uyguladığım ayarları uygulamayı deneyebilirler.Ekte...
    Yeni Nvidia güncellemesi çıkasıya kadar downclok en iyi sonuç gibi, zaten benchmark puanı bi 10-80 puan düşüyor bununla o da min fps yi 2-3 fps aşağıya çekiyor tabi...

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum
  • farcry da sıkıntı çözülmüş

ama farcry kendi update yaptı oda çözmüş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmuco26

Oh be acayip sevindim evgayla downclock yaptım hallettim sorunu... Eğer benim gibi battlefield 3 te hata alan arkadaşlar veya ekran kartı takılması crash yaşayan varsa(310.90 da dahi) ve benim gibi bu işlere biraz acemiyse kendi uyguladığım ayarları uygulamayı deneyebilirler.Ekte...
    Yeni Nvidia güncellemesi çıkasıya kadar downclok en iyi sonuç gibi, zaten benchmark puanı bi 10-80 puan düşüyor bununla o da min fps yi 2-3 fps aşağıya çekiyor tabi...

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

evet ilk mesajda yazdım bunu ya da hızları düşürmessin min voltajı artıtrısn 1125 gibi öylede oluyor. ama hızları düşürme ksenin yaptığın gibi biraz daha mantıklı.

• Sanırım bir önemli nokta da voltajı çok yükseltmemek.Şayet bu değerlerin aynısı voltaj +1125 de olmadı(belki de 1100LÜK PSU Olduğu içindir). Benchmarka giremiyordum bile...
    overclock.net'te adamın biri GTX670 e nasıl overclock yapılacağını güzel güzel anlatmış terimlerin tanımı falan yapmış ama ingilizcem çok iyi olmadığı için birazcık zorlanıyorum. Forumdonanim de böyle bir girişim var mı ki ben pek rastlamadım ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmuco26 -- 7 Ocak 2013; 18:00:53 >
  • bende açıkcası 1125 voltaj olayı bişeye etki etmiyor , karttaki voltaj limitinden dolayı saat hızı 1240 üstüne çıkar ver bir süre o hızda ilerlerse oyundan atıyor
  • Nedenini bilmiyorum ama akşama doğru yine crash yaptı ya... Nvidia canlı destekle konuştum. oyun ayarlarını düşttürdü(nVidia denetim masasından) bana GPU kullanımı %99 dan daha stabil olmayan ancak düşük kullanımla sonuçlandı(%20-%60). O zaman da bir sorun çıkmadı.
    Ancak tabi ki bu sefer de kalite yerine performansı seçtiğim için kalitesi azaldı. Tekrar konuştum kalite azaldı tabi dedim o da ayarlamalı optimizasyonunu kapalı durumdan açık konuma getir dedi bu sefer fps düştü. Sınavlarım bi bitsin bir daha uğraşacam. Overclocktan pc den soğuttu beni bu nVidia kartları ya...
  • quote:

Nedenini bilmiyorum ama akşama doğru yine crash yaptı ya... Nvidia canlı destekle konuştum. oyun ayarlarını düşttürdü(nVidia denetim masasından) bana GPU kullanımı %99 dan daha stabil olmayan ancak düşük kullanımla sonuçlandı(%20-%60). O zaman da bir sorun çıkmadı.
    Ancak tabi ki bu sefer de kalite yerine performansı seçtiğim için kalitesi azaldı. Tekrar konuştum kalite azaldı tabi dedim o da ayarlamalı optimizasyonunu kapalı durumdan açık konuma getir dedi bu sefer fps düştü. Sınavlarım bi bitsin bir daha uğraşacam. Overclocktan pc den soğuttu beni bu nVidia kartları ya...

boraxinde ayarları düşürterek çözdüğünü söylemişti ama bence bu çözüm değil ki sonuçta milyarlık kart ile niye ayar düşüreyim ? ac3 ultrada 60 fps kullanım 60% yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Nedenini bilmiyorum ama akşama doğru yine crash yaptı ya... Nvidia canlı destekle konuştum. oyun ayarlarını düşttürdü(nVidia denetim masasından) bana GPU kullanımı %99 dan daha stabil olmayan ancak düşük kullanımla sonuçlandı(%20-%60). O zaman da bir sorun çıkmadı.

boraxinde ayarları düşürterek çözdüğünü söylemişti ama bence bu çözüm değil ki sonuçta milyarlık kart ile niye ayar düşüreyim ? ac3 ultrada 60 fps kullanım 60% yahu

evet ama o önceki sürümdeydi, bu yeni sürümde sorun yok, mis gibi çalışıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoRaXiN -- 8 Ocak 2013; 17:33:07 >

• Atmıyor ama sağol
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.