Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just In Time

benim driver kurulu masaüstü sağ tıktan nvidia kontrol panelede giriliyor ama sağ altta simgesi gözükmüyor nen. bu ne iştir.

O kontrol panelde seçeneklerden ayarlanabiliyordu sanırım.

@fleshstorm666

Bu durumu ben de anlayamıyorum. Sürücüler kullanıcıya göre mi çalışıyor nedir... Ben R270'lerden beridir sorun yaşamamıştım hocam. Taa 2012 Eylül ayındaki son güncel sürücüye kadar. O zamandan beri de zaten evde değilim.

Buarada nv4disp.dll'den dolayı BSOD alanlar sistemdeki diğer bileşenlere yaptıkları OC durumuna dikkat etsinler derim, zira E8500'le OC kasarken ekran kartı sorunu görünümlü işlemci ve bellek çakılmalarını sıkça yaşamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 11 Ocak 2013; 20:07:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

Crash ben neden yaşamadım acaba.. Karta göre mi değişiyor veya yaşayanlar Win8 falan mı kullanıyor?

"Şu şu şartlar altında kesin çöküyor" diyeceğiniz bir durum var mı? Varsa ben de o şartlar bi deniyim 670'le.

Ağustos'tan beri, çıkan her sürücüyü yükledim, problem yaşamadım henüz.

Bence crash-bsod alanlar stabiliteyi daha iyi kontrol etmeli veya sistemdeki başka bir donanım-yazılımda sebepleri aramalı.

geforce.com forumlarına bekleriz o zaman.. yüzlerce kişi var.. hepsininde mi sistemi stabil değil ?.. hiç OC yapmayan var mesela.

kendi adıma konuşmam gerekirse, bendeki sistem şu an komple stabil her testi geçmiş bulunmakta.. 20 cycle 64bit maximum intel burn test dahil. 0 hata. zaten sorun yaşadığım oyun far cry 3 tü en çok onuda 306.97 ile bitirmk zorunda kaldım. şuan 310.90 dayım diğer oyunları oynuyorum tek problem yok.

bu crashların nedeni kart markasında bitiyor bence.. benim teorim bu. nvidia öyle bir driver yapmışki bazı oyunda OC a çok hassas olabiliyor, bilemiyorum uyguladıkları bir politikamı ya da başka bşey mi. belliki bir yerden sonra driver karta voltaj yetmiyormuş gibi bişey düşünüp oyunu terminate ediyor olay bu bence.. kaliteli kartlarda olmuyor çoğunlukla asus gigabyte mesela. fakat çözüm en çok driverda bitmekte, ardından oyun.

• karta fazla OC yapınca bu yeni sürümde de atıyor oyundan, o yüzden stabil OC'yi deneme yanılma yoluyla bulmak gerekiyor, ben biraz azalttım OCyi o zaman atmıyor oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

karta fazla OC yapınca bu yeni sürümde de atıyor oyundan, o yüzden stabil OC'yi deneme yanılma yoluyla bulmak gerekiyor, ben biraz azalttım OCyi o zaman atmıyor oyundan

690 a OC yapıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

karta fazla OC yapınca bu yeni sürümde de atıyor oyundan, o yüzden stabil OC'yi deneme yanılma yoluyla bulmak gerekiyor, ben biraz azalttım OCyi o zaman atmıyor oyundan

690 a OC yapıyorsun ?

he ya azıcık ucundan yapıyom :)
    çok yapınca oyundan atıyor, kızıyor bana, yavaş len diyor :D
  • quote:

Crash ben neden yaşamadım acaba.. Karta göre mi değişiyor veya yaşayanlar Win8 falan mı kullanıyor?

"Şu şu şartlar altında kesin çöküyor" diyeceğiniz bir durum var mı? Varsa ben de o şartlar bi deniyim 670'le.

Ağustos'tan beri, çıkan her sürücüyü yükledim, problem yaşamadım henüz.

Bence crash-bsod alanlar stabiliteyi daha iyi kontrol etmeli veya sistemdeki başka bir donanım-yazılımda sebepleri aramalı.

win 8 kullanıyorum zotac 680 var ama aldıgımdan beri hiç sıkıntı yaşamadım güncel oyunların tamamını yüklemişimdir. hiç o.c falan yapmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

690 a OC yapıyorsun ?

he ya azıcık ucundan yapıyom :)
    çok yapınca oyundan atıyor, kızıyor bana, yavaş len diyor :D

• bende crash vermeye devam ediyor Mirror's Edge oynarken biraz ilerliyorum hemen hata veriyor 310.90 da yüklü
  • quote:

Temmuz'dan beri, çıkan her sürücüyü yükledim, problem yaşamadım henüz.

Ömrü hayatımda ilk defa Nvidia driver ile ben de problem yaşadım. 310.70 ile günde bir kere oluyordu BF3'de. Ancak bir kere attıktan aynı oyuna hemen yine girdiğimde bir daha atmıyordu. Bf3 multiyi Win7 sistemle SSD üzerinde oynarım. W8'i caviar black üzerinde kurulu olarak günlük kullanıyorum. Sonra 310.90 gelene kadar 306.97 ile devam ettim.
    4 gün önce 310.90 biraz da detaylı temizlik yaparak aynı sisteme kurdum. 310.70'den 306.97'ye döndüğüm sisteme. Hem Bf3 crash yaklaşık her gün 3 saat üzeri oynadığım varsayılırsa hiç olmadı hem de nihayet şu performans driverının hikmetini gördük.

Nvidia Control Panel Balance yerine elle Quality yapılarak alınmış bir test. GTX670 1250 MHZ. FuLL ULTRA 4X/16X MOTION BLUR ON HBAO ON. Ne varsa hepsi ON.

FPS ölçüm aralığı AfterBurner'da default 2000 MS'dir. Ben 200 MS yani 1/5 saniye olarak alırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 13 Ocak 2013; 14:30:04 >

• şöyle bir sorunum var 310 la lakalı olabilirmi.

http://forum.donanimhaber.com/m_70350623/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70350623
  • şu video izlerkendi BSOD ı çözdüm galiba.. DEP e splayer.exe yi ekledim exclusionlara sorun yok gibi. stackhash hatası alıyordum.. stack yani memory de ekstradan yedek register tutuyor oraya erişim bir şekilde ksııtlı olduğu için bu hatayı veriyor olabilir googleda aratınca DEP le ilgili olduğu ortaya çıktı.
  • Far CrY'da oyundan atıyor bende deli oldum ya. Doğru dürüst bölüm bitiremiyorum. 310.97 driver. Çözüm 306.97'ye dönmek midir?
  • .90 da bf3 oynarken atıyordu mavi ekran yedim 2-3 defa. bende silip .70 yükledim şu an mavi ekran yok kapatma yok gayet güzel. eğer varsa en ufak bir probleminiz dönün bir önceki versiyona kafanızı dinleyin yeni sürücü gelirse ona geçersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

.90 da bf3 oynarken atıyordu mavi ekran yedim 2-3 defa. bende silip .70 yükledim şu an mavi ekran yok kapatma yok gayet güzel. eğer varsa en ufak bir probleminiz dönün bir önceki versiyona kafanızı dinleyin yeni sürücü gelirse ona geçersiniz.

core clock ve memory clock ları 100mhz düşürdüm uzun bir süre atmadı.Şimdilik çözüldü gibi. eğer yine olursa aynen bir önceki drivera dönüp kafamı dinliycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

.90 da bf3 oynarken atıyordu mavi ekran yedim 2-3 defa. bende silip .70 yükledim şu an mavi ekran yok kapatma yok gayet güzel. eğer varsa en ufak bir probleminiz dönün bir önceki versiyona kafanızı dinleyin yeni sürücü gelirse ona geçersiniz.

core clock ve memory clock ları 100mhz düşürdüm uzun bir süre atmadı.Şimdilik çözüldü gibi. eğer yine olursa aynen bir önceki drivera dönüp kafamı dinliycem.

bende ilk başlarda öyle yaptım. ama mavi ekranlar bitti sonrada oyundan atmalar başladı dx getdeviceready hatası vererek. ben de sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Far CrY'da oyundan atıyor bende deli oldum ya. Doğru dürüst bölüm bitiremiyorum. 310.97 driver. Çözüm 306.97'ye dönmek midir?

Zotac gtx680 amp kullaniyorum ne yaptiysam bu farcry 3 te oyunda atma konusundan kurtulamadim, oyuna girdikten 2-3 dk sonra atiyordu istisnasiz. 310.90 yukledim olmadi yine. En son gtx680 in default hizlarina cektim karti yani AMP likten cikardim, simdilik sorun cozuldu gibi ama baska hicbir oyunda basima gekmedi boyle bisey. Buyuk fiyasko gercekten bu oyun, rezil bir optimizasyonu var, pc icin tam hazir olmadan piyasaya cikmis.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problem oyunda değil.. aslında driver+oyun kombinesinde.
  • Baya uzun bir süre oynadım driver değiştirmedim. Dediğim gibi 100mhz clock ve memory düşürdüm. powerda 80'e çektim. Hiçbir sorun çıkmadı. Lightning defaulta çekmiş olduk. Daha iyi optimize edilmeliydi oyun ayrıca.
  • benım sorun devam edıyor (dx hatası)

bir hata verip bir vermiyordu artık hep yapıyor!

mv voltage arttırdım hızları dusurdum, eskı drıver a dondum yıne durum aynı

win 8 in bu duruma ne kadar katkısı var acaba yoksa sırf nvidia alakalı mı?
  • Kurulumda hata verdi tekrar denedim sorunsuz yüklendi gözüküyordu. Pc'yi kapatıp açıyorum driver gözükmüyor aygıt yöneticisinden bakıyorum ''bu aygıt sorun bidirdiğinden dolayı başlatılamadı'' diyor. Devre dışı bırak etkinleştir yapınca düzeliyor sürücüleri komple sildim eski sürücüyü yükledim temiz kurulum falan yaptım düzelmedi, fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.