Şimdi Ara

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
547
Cevap
8
Favori
29.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 306.97ye döndüm yeni sürücü ile frame düşüşleri oluyor + SLI'da gpu kullanımı düşürüyor... düzgün bir driver çıkarırlar
  • bf3 oynıyamıyorum ya atı ye laf soyluyorduk berbat drıver yapıyor dıyorduk basımıza geldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepenergy

bf3 oynıyamıyorum ya atı ye laf soyluyorduk berbat drıver yapıyor dıyorduk basımıza geldı

Emre bu driver taş gibi. Kaç tane driver görmüş hatta başka kart takıp çıkardığım 3 ay öncekurduğum sistemde 310.90 ile çıktığı günden bu yana ben bir kere çakılmadım BF3'de. Bir önceki 310.70 desen anlarım. 310.90'da sorun yok....
    Edit: Win7 ile oynuyorum W8'de denemedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 23 Ocak 2013; 16:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

bf3 oynıyamıyorum ya atı ye laf soyluyorduk berbat drıver yapıyor dıyorduk basımıza geldı

Emre bu driver taş gibi. Kaç tane driver görmüş hatta başka kart takıp çıkardığım 3 ay öncekurduğum sistemde 310.90 ile çıktığı günden bu yana ben bir kere çakılmadım BF3'de. Bir önceki 310.70 desen anlarım. 310.90'da sorun yok....

abi win 8 den galıba driverla işletim sistemi arasında dirext x surumu catısması mı vardır nedır böyle oluyor iste win 7 yemi dönsem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

abi win 8 den galıba driverla işletim sistemi arasında dirext x surumu catısması mı vardır nedır böyle oluyor iste win 7 yemi dönsem

Onu da denerim ama Göksel abine de sor; GTX680+Win8 ve 310.90 ile gayet mutlu. Üstelik 2500K ile kullanıyor GTX680'i...

• assagida benimle ayni sorunu yasayan biri daha olmuş battlelog da ama cozum bulunamamis anladigim kadariyla

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348174814090/2/
  • nVidia ForceWare 310.90 WHQL - GeForce GTX 680 Gaming Performance
    http://www.ocaholic.ch/xoops/html/modules/smartsection/item.php?itemid=941&sel_lang=english
  • arkadaşlar nvidia'da böyle driver sorunları oluyor mu sık sık ? yoksa nadir mi ? bir dahaki kart seçimim nvidia tarafından olacak o bakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

arkadaşlar nvidia'da böyle driver sorunları oluyor mu sık sık ? yoksa nadir mi ? bir dahaki kart seçimim nvidia tarafından olacak o bakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın .

yok ya ilk kez oluyor bu.. oda driver+oyun ile alakalı.. ben ac3 ve fc3 te yaşıyordum bu problemi ama 310.90 ile giderildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

arkadaşlar nvidia'da böyle driver sorunları oluyor mu sık sık ? yoksa nadir mi ? bir dahaki kart seçimim nvidia tarafından olacak o bakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın .

yok ya ilk kez oluyor bu.. oda driver+oyun ile alakalı.. ben ac3 ve fc3 te yaşıyordum bu problemi ama 310.90 ile giderildi.

anladım teşekkürler X-FI , peki 1080, 720p mkv dosyaları oynatma performansı nasıl ? video kalitesinden memnun musunuz ? çoğunlukla bu tür kalitede filmler izliyorum , amd video performansı olarak epey iyi , özelleştirmelere de izin veriyor . nvidiada durum nedir ?

karşılaştırma yapabileceğim bir inceleme ya da video hiç bulamadım nette

• quote:

quote:

quote:

anladım teşekkürler X-FI , peki 1080, 720p mkv dosyaları oynatma performansı nasıl ? video kalitesinden memnun musunuz ? çoğunlukla bu tür kalitede filmler izliyorum , amd video performansı olarak epey iyi , özelleştirmelere de izin veriyor . nvidiada durum nedir ?

benim GT330m ekran kartlı laptopta bile 1080pler sorun olmazken bir dahaki ekran kartınız 7xx serisinden olacak sanırım onlarda sorun yaşama ihtimali 0 a yakın(bu da kartın sorunlu çıkma olasılığı)

• quote:

quote:

quote:

en üst seviyede.. bazı ayarlarda nvidia panelde mevcut..

• Benim Zotac Gtx 660 ti AMP'de 310.90 sürücüleriyle The Witcher 2, Crysis 2 ve Batman Arkham City oyunlarında dx 11 modlarında sürekli kilitlenme problemiyle karşılaşıyorum. Sadece voltaj artırmayla sorun çözülmüyor, kartı default GTX 660ti hızına çektiğimde kilitlenme olmuyor.
  • 310.90 ile hiç sorun yaşamadım.(win7 670mx)
  • quote:

Crysis 3 Open Beta optimizeli yeni driver !!
    http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-313-95-beta-drivers-released

teşekkürler **** bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Ocak 2013; 19:00:44 >
  • 560GTX de bi perf artışı olurmu
  • beta yi kullananlar goruslerini yazsa daha aydinlatici olucakta
  • yen igelen beta ile diğer oyunlardada 310.90 a göre baya performasn artış ıvar yani nvidia yine bir performance driver çıkardı diyebilirz.

NVIDIA Drivers | 391.35 WHQL | Gerekli temiz kurulum

sadece GTX 690 dğeil. .680,670 ve 660ti içinde SS ler var linkte. bu arada GTX 400/500 serisi kartlar içinde aynı şey söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 28 Ocak 2013; 20:40:06 >
  • bende yukledim yarim saat denedim oc duyarliligi yine ayni directx hatasi veriyor cok oc yapinca nvidia kurnazligi sanirim

diger turlu sorun yok bencede fps artmis bf3 te
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.