Şimdi Ara

Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
11.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

ulan me 2 için aa desteği gelmiş bizde oyunu bitirdik be neyse finali bidaha oynayacam nasılsa aa ile oynarız birazda

ne kadar dandik bi finaldi o öyle ya, nerde okusam "oyunun epik finali" "abartı ötesi muazzam barsak bozucu terminatör final" filan deniyordu. Bittiğinde gözlerime inanamadım çok saçmaydı çünkü.

dandik türk dizilerinin sezon finalleri gibi.
  • Arkadaşlar w7 64bit de önerdiğiniz MSİ after burner ı denedim fakat rivatuner kadar ayrıntı yok.. Riva tunerde kademeli bir hız artışı vardı her derece biraz daha artıyordu..Bu w7 64 bit de rivatuner i kullanamıoyur muyuz? ayarlarını bilen var mı ?
  • Furmark teste göre artış mükemmel.AVG.FSP 75 iken 92 oldu.

Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı
  • Kumandan

işin eğlencesiyle ne alakası var? benim pc de iş makinesi şimdi ben iş yaparken eğlenmiş mi oluyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadtneverdie -- 3 Mart 2010; 9:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Türkben

Furmark teste göre artış mükemmel.AVG.FSP 75 iken 92 oldu.

Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı

Çok abartılı bir artış? Asıl önemli olan min:64 iken, 79 olmuş?_??? %23 üzeri bir artış demektir ki, Eğer öyle ise sürücüler işini fazlasıyla yapmış, biraz daha kasarlarsa fermi serisi çıkmadan bile söz sahibi olacaklar piyasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 3 Mart 2010; 11:02:42 >

• 2.PC mde 8800GT kullanıyorum. Yeni sürücüler ile gelen performans artışı işe yarayacak mı bakalım, deneyip göreceğiz.
  • En azından bir sürücü işini altı aydır beceremeyen firmalardan daha iyi iş çıkarıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ulan me 2 için aa desteği gelmiş bizde oyunu bitirdik be neyse finali bidaha oynayacam nasılsa aa ile oynarız birazda

ne kadar dandik bi finaldi o öyle ya, nerde okusam "oyunun epik finali" "abartı ötesi muazzam barsak bozucu terminatör final" filan deniyordu. Bittiğinde gözlerime inanamadım çok saçmaydı çünkü.

dandik türk dizilerinin sezon finalleri gibi.

benimki tam öyle oldu çünki finalde baya dramatik kayıplar verdim :) ama tekrara oynayacam kayıpsız bitirmek için işte

yannız final boss u çok iyiydi bende hafif godzilla&terminator kırması gibi dursada, fizik +grafik yönündende çok harika bir savaş oldu tam bir görsel şölendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Türkben

Furmark teste göre artış mükemmel.AVG.FSP 75 iken 92 oldu.

maşallah performans artışı gayet iyi birde oyun testi yayınlayabilenler olursa daha iyi olur...

• Bence gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Left for death zaten ortalama kartlarla bile iyi oynanabilen bir oyun. 3 oyunun ikisi bir nebze önemli ise tek kart kullanan biri için %13 maksimum çok iyi bir rakam değil. Tabi hiç yoktan iyidir ama eti butu iki oyun.
  • Karta sırf sürücü ile gelen %15'e yakın performans farkı (ki yeni çıkan, sürücüleri yerine oturmamış kartlar değil bunlar) bence oldukça önemli bir artış. Sonuçta güncel benchmarklara baktığımızda, aynı üreticiye ait bir kart ile onun bir üst modeli arasında %10-15'lik fark olabiliyor ve insanlar bu fark için daha fazla para vererek üst modeli alabiliyorlar. Sadece sürücü güncellemesi ile böyle bir performans artışı sağlamak, bedavadan üst model performansına erişmektir. Bu yüzden oldukça önemli bir artış olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Karta sırf sürücü ile gelen %15'e yakın performans farkı (ki yeni çıkan, sürücüleri yerine oturmamış kartlar değil bunlar) bence oldukça önemli bir artış. Sonuçta güncel benchmarklara baktığımızda, aynı üreticiye ait bir kart ile onun bir üst modeli arasında %10-15'lik fark olabiliyor ve insanlar bu fark için daha fazla para vererek üst modeli alabiliyorlar. Sadece sürücü güncellemesi ile böyle bir performans artışı sağlamak, bedavadan üst model performansına erişmektir. Bu yüzden oldukça önemli bir artış olduğunu düşünüyorum.

İşte bu şekilde özetlediğiniz üzere, adı geçen artışlar çok ciddi oranlarda, arkadaşlar; "%15 nedir ki?" derken rekabette adı geçen rakamlar ve oranların farkında olmadan konuşuyorlar herhalde? Yeni nesil gtx480 nin 5870 %20-25 oranında geçeceği var sayılırken, ve bunun üzerine fiyat performanstan bahsedilirken, farz-ı mishal ,varolan bir gtx285 in bu son sürücülerle %15 lere varan bir artış gösterdiği durumda üstünde olan rakip marka ATI kartla ne kadar performans farkı kapanabileceğini kimse göz önüne almıyor anlaşılan? Birde deniyor ki, 2-3 oyun için bu sürücüler, komik olmayın arkadaşlar? At gözlüklerini çıkarıp, fanatiklikten bir sıyrılabilsek, her şey daha güzel olucak

• Kimbilir nerelerden kıstı yine Nvidia.
  • - arakadaşlar nvidia sytme information kısmına tıkladığımda hata raporu veriyor kapanıyor panel aynı hatayı alan varmı yoksa bendemi bir sorun var var( xp 32bit kurulu ) ayrıca eski driver a göre bazı ince ayarlar eksilmiş bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Mart 2010; 13:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Kimbilir nerelerden kıstı yine Nvidia.

bu da aticilerin kendini avutmasi
  • Arkadaşlar Mobility 9600M GT için nvidia nın sitesinde hala çıkmamış bu driver.Eski 196.62 mevcut. laptoplar için çıkartmadılar herhalde bunu
  • cokta inandırıcı deyerler yok ama ben bi size yorum ypayım bakın fps düşmesi bir cok nedene bağlı o yüzden pcye 0 windows 7 kurupta denersen crysis warheadı birde pach atıpta göreceksin en az 5 fps artacak deyerlerin birde remin az kalıyor oyun için 3 yada 4 gb olsa daha iyi olurdu
  • Ben 3D Mark 06 300 puan artış gözledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Sisilli

Kimbilir nerelerden kıstı yine Nvidia.

bu da aticilerin kendini avutmasi

GT200 mimarisi çıkalı 1 buçuk sene oldu. Bu kadar zaman sonra tek sürücüyle laakk diye bu kadar performans artışı olmasından şüphelenmek haksızlık olmaz bence. Naaptı Nvidia kullanılmayan transistörler mi buldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 3 Mart 2010; 18:09:06 >

• Furmak testinde acayip fark oldu gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 3 Mart 2010; 18:19:22 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.