Şimdi Ara

Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
11.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

Hakikaten herifler 5xxx serisine yazılımla yetişecekler

atide yapabilse geçicekde yapamıyor ama
  • güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

atide yapabilse geçicekde yapamıyor ama

Kartlar zaten yeterli performansı gösteriyorlar,bir de şu dikey çizgileri tam anlamıyla düzeltseler yeter bence.Yeni sürücülerle hala sorun yaşayanlar varmış.

Gerçi bundan daha iyi performans göstermesini herkes ister ama her kartın bir kapasitesi var,her sürücüde artış beklemek bana göre pek doğru değil.Performans sorunları (Bundan kastım mesela ani FPS düşmeleri gibi,microstuttering gibi) ve diğer sorunlar düzeltilse yeter bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 2 Mart 2010; 18:55:50 >

• Hangi kartlarda bu performans artışı ? (model)

Bu gidişle Nvi kartları sürücü güncellemesiyle ilk çıktıklarının 2-3 katı hıza ulaştırır.
    Hatta bir iki sürücü sonra FX5200 le Crysis i FullHD en yüksek ayarda 60FPS oynarız heralde.
    Yalandan kim ölmüş.
  • 8800gt amp! bozuldu nvidia sürücü çıkarttı

Mesut hocam yeni catalyst sürücülerininde incelemelerini bekliyoruzzz
  • Driver konusunda da inanmıyorum diyenlere bittim şimdi,sanki inanlar önünde eğilip secdeye kapanıyorlardı.Driver çıkmış test edin,performans artışı yoksa tamam o zaman eski sürücüye dön,performans artışı varsa da kullan gitsin.İyice duygusallaştınız bu konuda,herif kartı çıkarmadı diye driverlar içinde laf vurma çabasını ilk bu forumda görüyorum.
  • Genelde bu tür performans sürücüleri son seri en güçlü kartlardaki iyileştirme ve kare/sn artışını baz alır.Yani sanıyorum belirtilen artışlar en iyi GTX285'te fark edilir.Ciddi rakamlar.
  • quote:

AYNEN ABİ
  • Testleri alalım. Nvidia kullanan arkadaşlar yeni çıkan ve en son kullandıkları sürücüler ile deneme yapabilir.
    Böylece hangi karta ne oranda artış olduğunu görebiliriz.
  • Bence Fermiden önce piyasadaki nvidia kartları tüketmek için yapılmış bir şeyde olabilir. Kartlar piyasaya sürüldüğünden beri yaklaşık %50 performans kazanmış olacak. İlk sürücüler ile son sürücüler arası performans testi yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Bence Fermiden önce piyasadaki nvidia kartları tüketmek için yapılmış bir şeyde olabilir. Kartlar piyasaya sürüldüğünden beri yaklaşık %50 performans kazanmış olacak. İlk sürücüler ile son sürücüler arası performans testi yapmak lazım.

zaten kart kalmadı piyasada hocam neyini tüketecek nvidia
  • GTX280M ( mobile ) için de çıktı mı acaba ?
  • 1fps artış bile olsa kârdır ama düşüş olmasın.
  • quote:

Bence Fermiden önce piyasadaki nvidia kartları tüketmek için yapılmış bir şeyde olabilir. Kartlar piyasaya sürüldüğünden beri yaklaşık %50 performans kazanmış olacak. İlk sürücüler ile son sürücüler arası performans testi yapmak lazım.

sürücü güncellendi diye millet nvidia kart mı alacak? yapılan testler hep eski sürücülerle teste bakıp alacak adam zaten eski sürücülere göre alıyor.
  • windows 7 64 bit English (UK) driverına ulaşamıyorum, ulaşabilen varsa linki yollayabilri mi foruma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

windows 7 64 bit English (UK) driverına ulaşamıyorum, ulaşabilen varsa linki yollayabilri mi foruma?

http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_196.75_whql.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

windows 7 64 bit English (UK) driverına ulaşamıyorum, ulaşabilen varsa linki yollayabilri mi foruma?

http://uk.download.nvidia.com/Windows/196.75/196.75_desktop_win7_winvista_64bit_international_whql.exe
  • çok teşekkür ederim
  • Hazırda kurulu sadece Crysis Warhead var ama patch yok, onunla test ettim.

Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı

Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı

• quote:

Hazırda kurulu sadece Crysis Warhead var ama patch yok, onunla test ettim.

Şimdi yamalı versiyon ile yamasız versiyon arasındape performans farkı varöı bilmiyorum.

Ama ss lere bakılırsa; Tamam en fazla fps yükselmiş averaj da yükselmiş ama en düşük fps nin 27 den 24 e düşmesi %10 dan fazla düşmüş demek bu nasıl oluyor şimdi.

Performansın artıp azaldığını minimum fps ye göremi maksimum fps ye göremi yaparız şimdi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.