Şimdi Ara

Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
11.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan bir önceki driver yüklü bende.rivatuner yada başka bi oc programı driver ı tanımıyordu.oc yapamıyordum.
    yeni konu açmaktansa burda sorayım dedim.rivatunerla uyuşuyormu bu driver.
  • kullanıcı testlerı ıstıyoruz.
    ozellıklede 8800-9800gt ve 9600gt kullanıcıları

nvıdıa yenı drıver ıle performans artısını nasıl yapıyor anlıyamıyorum.acaba atı fanatıklerının dedıgı gıbı aa-af denmı kısıyor?

hatırlarsanız bır keresınde 8x aa basarımı aynı 4x kadar olmustu.harta ss ıle orneklendırılmmıstı
  • Benim bildiğim RivaTunerla uyuşmasa bile kullanabiliyorsunuz RT'yi,en azından benim ATI'de böyle.

Anlamadığım şey Furmark'ta madem performans artışı sağlanıyor niçin bu durum belirtilmemiş (Araç ETQW motorunu kullanıyor ama ETQW'de de yok perf. artışı)
    Sahiden Enemy Terriority: Quake Wars'ta da perf. artışı olabilir.Denemek lazım aslında.

Bu arada bir arkadaşın dediği gibi, Nvidia'nın zaman zaman bazı sürücülerinde performans artışı için görüntü kalitesinden kıstığı kanıtlanmış durumda.Crysis ve GRID'e dair örnekler gördüm,insanların ATI'de görüntü kalitesi daha iyi demesinin sebebi de bu olsa gerek (Yine bazı elemanlar bana ATI Fanı diyecek, bunu benim söylemediğimi anlayamadıkları için) İnternette araştırın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 3 Mart 2010; 18:27:42 >
  • eskı nvıdıa drıverını sılıp bunu kurarsam bır cakısma falan olmaz dımı?hanı bır program vardı ya drıver temızlıyordu o neydı?
  • silmene gerek yok üstüne kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

- arakadaşlar nvidia sytme information kısmına tıkladığımda hata raporu veriyor kapanıyor panel aynı hatayı alan varmı yoksa bendemi bir sorun var var( xp 32bit kurulu ) ayrıca eski driver a göre bazı ince ayarlar eksilmiş bende

böyle bir sorun alan varmı ? ona göre tekrara kuracam driver ı
  • Ben keinllikle driver güncellemelerinin işe yaradığını düşünüyorum eskiden 9600gt ile crysis in adı aynı yere anılamıyordu artık neredeyse son detay açıyorum oyunu
  • hiçbir fark göremedim.

1. crysis warhead da 1440*900 çöz. herşey full aa kapalı. eski sürücü ile 20 fps, yeni sürücü yine 20 fps(aynı noktaya baktım. üç farklı yerde denedim.)

2.Dead space de 1680*1050 çöz. herşey full aa da full. eski sürücü ile 132 fps, yeni sürücü ile 132 fps (yine aynı noktaya baktım.)

3. Sonuç: denediğim bu iki oyunda fps farkı 0.

kartım 8800GTS
  • Kumandan adlı arkadaş ile benzer testleri yaptım,patch yoktur.
    dx10 ve very high modunda yapılmıştır

196.21
    Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı

196.75
    Nvidia'dan performans dopingi: GeForce 196.75 WHQL ile %30'a varan performans artışı

Crysisde artış var doğru ancak furmark ta biraz değişik oldu.

196.21

196.75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stradosphere -- 3 Mart 2010; 21:27:13 >

• Driverları yükledikten sonra kenar düzeltme ve gürültü azaltma gibi ayarlarda rakamsal değerlerin kaybolduğu başka kimse var mı?
  • far cry 2de yaklaşık yüzde 20 gelişme var 9800gt için

195 küsür bişeydi eski driver

bu da son driver

simage yaptım, büyük çıkarsa dalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 3 Mart 2010; 21:54:09 >

• quote:

quote:

- arakadaşlar nvidia sytme information kısmına tıkladığımda hata raporu veriyor kapanıyor panel aynı hatayı alan varmı yoksa bendemi bir sorun var var( xp 32bit kurulu ) ayrıca eski driver a göre bazı ince ayarlar eksilmiş bende

bu sorun bende de var, tabi sorun olarak görüyorsanız.
  • arkadaşlar bu driver la bad company 2 deki problem çözülmüşmü acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megailker
    far cry 2de yaklaşık yüzde 20 gelişme var 9800gt için

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

quote:

quote:

bu sorun bende de var, tabi sorun olarak görüyorsanız.

evet bir iki kere kurdum değişen bişey yok hiç böyle bişey görmemiştim nvida driverlarda onun için bir hata diyebilirz tabi sorun yaratırmı bilmiyorum

• bad company 2de sanki biraz daha rahatlama oldu gibi yeni driverla tam emin değilim ama avpde baya bir fark var.. ya da bana öyle geldi placebo etkisi yaptı

quote:

quote:

vista 64bit kurulu böyle bir hata yok bende, ama sistem ve ekran kartı bilgilerini göstermiyor boş heryer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 3 Mart 2010; 22:39:47 >

• uzun zamandır böyle driver çıkarmadı nvidia, iyi performans artışı var, helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

bad company 2de sanki biraz daha rahatlama oldu gibi yeni driverla tam emin değilim ama avpde baya bir fark var.. ya da bana öyle geldi placebo etkisi yaptı

quote:

quote:

vista 64bit kurulu böyle bir hata yok bende, ama sistem ve ekran kartı bilgilerini göstermiyor boş heryer..

Windos 7 64 var bende böyle bir sorun olmadı

• nvidia bu kadar niye bekledi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: max975

nvidia bu kadar niye bekledi anlamadım

Ne diyosun arkadaşım gene mi sen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.