AE-7 Ses kartı kullanıyorum bana özellikle bass müzikler için bir kulaklık önerebilir misiniz. Hard rock çok dinliyorum. PC yani kablolu olacak ve 6.35 mm jack giriş çıkışta mevcut. Kablosuz ilgilemiyorum ve 10 bin tl civarı olmalı en fazla.
Arkadaşlar oyunu ön sipariş ile aldım 13 saat kadar sıkıntısız oynadım daha sonra oyuna gelen yamadan mı yoksa Win 11 2H22 yamasında bilmiyorum oyun her bölümde çökmeye başladı. Oyunu silip tekrardan yükledim bir sonuç alamadım. Oyun yarım kaldı gerçekten böyle saçma bir sorunla çok az karşılaştım. Sebebi nedir çözüm önerisi olan var mı? Sistemim aşağıdaki gibi. Ve sonra olarak 2H22 Microsoft 2H22 deki oyunlarda çökme mavi ekran gibi hatalar verdiği kabul etti ama yeni bir yamada geldi yakında ama çözüm olmadı.
Creative AE 7 için kulaklık önerisine ihtiyacım var. Hem oyunda iyi performans verecek hem de müzikte bass kalitesi iyi olacak. Logitech G332 kulaklık aldım bass kalitesi beni hiç tatmin etmedi. Ses kartının bass yüzdesini en fazla %10 yapabiliyorum ondan bass hepten boğuluyor bass yokmuş gibi geliyor.
M2 SSD sorunu
Yeni sistem topladım Gen 12 sorun şu Gen 4 siliconpower m2 ssd windows 11 kuruyorum sistem kararsız çalışıyor. Sistem 1-3 saat arasında çöküyor. Bios ekranına atıyor tüm bileşenleri anakarta görebiliyorum ama m2 ssd yok bilgisayarı aç kapa butonundan kapatıyorum tekrar açıyorum ssd öyle görüyor. Servise testte gönderdim sorun yok dediler bende elindeki sata 3 destekli ssd win 11 kurdum ikinci disk olarakta m2 ssd çektim dün 4 saat çalıştırdım bir sıkıntı yok ne windows çökmesi nede ssd görünmeme sorunu şimdi 4 saat geçti gene bir sıkıntı yok sorun neden kaynaklanıyorum çözemedim. M2 ssd nin kontrolcüsünden mi kaynaklanıyor win 11 uyum sorunu mu oluşturuyor acaba.
Bu güç kaynağı 12700KF güç sağlayabilir mi?
|
CoD Cold War fare takılıyor hareket etmiyor
CoD Cold War fare takılıyor. Fare hareketini bir süre algılamıyor.
PCI Windows Drıver Sorunu
HDD ölüyormu
|
Site Güvenir mi?
|
Meslek: Ford-Otosan'da İşçi
Intel Core i7-12700KF CPU Performans Çekirdekleri 8 Çekirdek 16 İzlek 4.9Ghz Enerji Tasarruflu 4 Çekirdek 3.6 Ghz Toplam 20 Çekirdek - Gigabyte Aorus Z690 PRO Anakart -PowerColor 6700 XT Red Devil 2590 Mhz - Kingston Fury DDR5 4800 Mhz 16X2=32Ram - Creative AE7 Yüksek Performanslı Oyuncu Ses Kart - Silicon Power Gen 4 M2 SSD 1Tb 5000 Mb Okuma 4300 Mb Yazma - - Samsung 870 QVO 500 GB M2 SSD - Thermaltake Toughpower 850w Gold Seagate Barracuda 7200rpm 2x2=4Tb Seagate Green 5400rmp 2Tb (Harici Disk Western Digital 7200rpm 1Tb \ Taşınabilir Harici Disk Toshiba 7200rpm 1Tb - Noctua NH-D15 Yüksek Performanslı İşlemci Soğutucusu - SONY HT-DDWG800 5.1 Ev Sinema Sistemi ve Logitech G332 Oyuncu Kulaklığı - Cooler Master Haf X 942 Oyuncu Kasası - Samsung BX2350 23 İnç LED - Logitech G510 Oyuncu Klavyesi- Logitech G502 Oyuncu Faresi My Pc:https://youtu.be/e9C5kpkEB0M |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.751
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 13.165 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 306 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware