Bildirim
Nutella savaşları başladı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Migros kombo için daha avantajlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlık çarpıcı kardeşim tebrikler;)
Üçü de aynı kalite mi
quote:
Orijinalden alıntı: erkanrap
Başlık çarpıcı kardeşim tebrikler;)
Teşekkürler -
Nasıl bir kombo yapılabilir? -
Bim italyan diğerleri türk
Nutellanın değişik gramajları arasında fark olduğunu hiç duymadım.Aynıdır heralde -
bim italyan üretimi ama kaliteyi bilmem daha yemedim -
Migros'tan alacaklar için tbg de tanımlı kampanyası olan vardır moneyi olup harcamak isteyen olur yarına özel gdi almak için alışveriş yapacaklar olabilir
en pahalı bim..
bim bitmiş mi.. -
Gramaja gore. Normalde 14 tlydi migrosta bimle esitlediler simdi mecbur
Tamda şekeri tuzu kestiğim döneme geldi indirimler. Faydalanamayacaz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bimdeki made in italy diye biliyorum migros ve a101dekiler manisa . Belki yanlis biliyoda olabilirim.
Arkadaşlar büyük kısmınız bilmiyorsunuzdur. Nutella ve Kinder ortalama 3 senedir Manisa Organize Sanayide üretilmektedir. Firma ismi Ferrero...
Bizzat fabrikasına gittim çok temiz ve güzel bir yer. Bol bol süt dilimi ikram ettiler, hemde kutu kutu :)
Çalışan arkadaşlarımda epey var. Çalışana dolgun ücret verip, buradaki diğer fabrikalara göre sosyallik biraz daha var. 30 ton çikolatayı 1 gün fazla bekledi diye anında çöpe döken bir firmadır.
Standartları çok iyi.
Türkiye üretimi fiyatına yeni yeni yansıyor. -
Bimdeki ispanya uretimi. Tadi manisa uretiminden daha guzel bence. Tabi psikolojik de olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Manisa üretimi olanın tadı yurtdışında satılan Nutella'nın tadını tutmuyor.
Fırsat varken BİM'de satılanlar tercih edilmeli. İtalya üretimiymiş. -
gram üzeri kuruştan migros kazanıyor :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bunların 400 gr lıklarını 5-6 TL den ve 180 gr lıklarını (Polonya üretim diyorlar) görmedikçe eşşek kadar kavanozdan stok cıkkss uymaz :))
Kavanoz açıldıktan sonra tadları,kokusu çok değişiyor ya gerçekten..
Haa fiyat olarak Migros her zaman daha avantajlı yapılabilir..Kişiye özel Nutella indirimi,TBG lerde kahvaltılık grubuna x kadar Money,Ya da sırf Nutella stoklanacaksa Öner Kazan ile 75 TL ve üstü sepet yapılır..15 TL si düşer.Bunu bir de GDİ zamanı yapılır (23 Nisan'da 5 Adet Nestle 1927 Çikolata 3 TL) de eklenir.İşte fiyat sıcaklığı budurBİM i ayıran tek etken 1 KG luk ürünün İtalya Menşeili olmasıdır..
Herkese afiyet olsun..dikkat edin 100 gr mı yaklaşık 580 Kalori
-
konya a101 dekiler de 825 gr 10,95tl.
Benzer içerikler
- bim kokoreç fiyat
- deli2go ne demek
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- bim çiğköfte fiyatı
- beşler nostalji sucuk
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X