Şimdi Ara

Nusret Türkiye şubelerinden günlük 1 milyon TL kazanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bir züğürt olarak bugün sizlere zenginin malını yorumlıycam.

Geçtiğimiz günlerde Elazığda meydana gelen depremden dolayı Nusret kardeşimiz Türkiyedeki tüm Nusret şubelerinin günlük kazancını Elazığya bağışlayacağını söylemişti..Ve dünde instagramında açıkladığına göre 1 milyon 22bin TL bağışlanacağını söyledi..

Bu adam günlük 1 milyon kazanıyorsa eğer senede 365 milyon TL eder oda aşşa yukarı 50 milyon Euroya tekabül ediyor...Bu adamın Dubai Miami olmak üzere yurt dışında bir çok restorantları var ve oralardada günlük 750bin dolar kazandığını duymuştum...Oraları hiç hesaba katmasak bile günlük 1 milyon TL gerçektende muhteşem rakamlar arkadaşlar..Yanlış anlamayın gözümüz yok Allah daha çok versin ama düşünsenize hayallerinin peşinden gitmeseydi,bir çoğumuz gibi aydan aya maaşımı alayım sigortamda yatsın hafta sonu tatilim olsun bana yeter deseydi,risk alıp ticarete girmeseydi belkide şuan Günaydın restorantlarının birinde ustabaşıydı ve en iyi haliyle günlük kazancı 500 TL olacaktı...Ama şuanki kazancı sadece Türkiyedeki şubelerinden 1 milyon Türk lirası...

Benim size diyeceğim yukarıdaki örnektende yola çıkaraktan risk alın ve hayallerinizin peşinden gidin...Milletin işinde çalıştığınız hergün kendi hayallerinizden vazgeçip,başkasının yani patronunuzun hayallerini gerçekleştirmek için uğraşıp didindiğiniz bir gün demektir...Patronunuz hayallerini gerçekleştirecek ama sizede maaş adı altında 3bin 5bin sus payı verip sizden faydalanacak...Bu mesajıda gece vardiyasında işten gelirken yazıyorum Şimdi uyuyacağım ve bol bol cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar uyandığımda tartışalım bu konuyu enine boyuna
    Nusret Türkiye şubelerinden günlük 1 milyon TL kazanıyor!hepinize iyi günler diliyorum işe gidenlerede kolay gelsin diyorum sizleri seviyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onu acun meshur ettı

acunuda fetullah meshur etme ıhtımalı olabılır

fetullahıda bızım eskı hukumetler meshur etmıs olabılır

hepsının arkasında abd olabılır..ıhtımaller boyle yanı
  • hayallerinin pesinden giden herkes basarili olmuyor. nusreti basarili oldugu icin biliyoruz.
    cogu insan milyonda bir ihtimalle bir milyon kazanmak yerine yuzde seksen ihtimalle 100tl kazanmayi tercih ediyor.
  • parayla saadet olmaz, çok mal sahibi olmak çok da hayırlı olmayabilir.

önemli olan afiyette olmak, eskilerin değimiyle ağız tadı..
  • Herkes Nusret gibi olamaz. 1 Milyonda 1 tane çıkar Nusret gibileri. Ama her insan hayatında ticaret yapmayı denemelidir. Maaşla çalışmak bir nevi köleliktir. Kölelere asla zengin olacağı kadar para verilmez.

• Bir şey diyeyim mi, o kadar da fazla değil aslında neden bu adamın Türkiye'de galiba 8 tane şubesi var. Şube başı 125 bin lira yapıyor ki bu sadece gelir kâr bile değil. Yarısından fazlası masraf desek öyle lüks bir restoranın günlük kârı 50-60 bin lira arası demektir ki, Ankara'da işlek bir cadde üstündeki sıradan bir Aspava'nin günlük kârı 5-10 bin iken bence gayet normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 30 Ocak 2020; 9:23:27 >
  • Kemiksiz 1 milyon TL sanırım maliyetler çıktıktan sonra diğer türlü Nusret gibi marka için 1 milyon TL kasa para değil ki. birsürü şube olsa şube başı 100 bin tl çok az mahalle arası pidecileri günlük 5-10 ciro çekiyor anlayamadım. heralde 1 milyon TL net kardır diğer türlüsü saçma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayalin pesi degil birader adamin ortaklarina bakin yahu. Onlar olmasa yine bu noktada olamazdi.

• net kardır o ciro degil

• kortekes kullanıcısına yanıt
    Herkes ticaret yaparsa birbirinden alıp yine birbirine satan bi kısır döngü oluşur o kısır döngüye bi girdi lazım bence o da üretim. Ticaret üretilmiş mal ile olur ancak

• bana pc alsan be nusret nooooolurdu dünya kadar paran var bana bi pc al nusret mesaj at iban verim bir de daire al bir de home gym istiyorum bu kadar hayattan başka bir şey istemiyorum bir de üni harçlarımı yatır adamsın mesaj at lütfen bekliyorum nusret teşekkürler
  • Görseldeki kim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1581

parayla saadet olmaz, çok mal sahibi olmak çok da hayırlı olmayabilir.

önemli olan afiyette olmak, eskilerin değimiyle ağız tadı..
    :D bi bitmediniz hem zengin olup hem afiyette olup hemde ağzının tadı olamazmı neden sürekli eçim yapmak zorunda insanlar sizin gibilerin zihniyet bir bitmedi
  • Parayla saadet olmaz.

Saadet kadın ismidir.
  • kımse nedensız yere sıfırdan zengın olmaz.acunun tum yarısmaları abd den geldı dıye gorunuyor cunku yarısmalar yabancı ulkenın ve lısanslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

:D bi bitmediniz hem zengin olup hem afiyette olup hemde ağzının tadı olamazmı neden sürekli eçim yapmak zorunda insanlar sizin gibilerin zihniyet bir bitmedi

Alıntıları Göster
    tabi ki olur, yanlış anlamışsın hocam, ya para ya saadet demedim , para saadet getirmez, önemli olan zenginliğini afiyet içinde kullanabilmek, kast ettiğim buydu..

Üslubuna dikkat et , laf sokmaya çalışmadan da konuşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan1581 -- 30 Ocak 2020; 15:10:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.