Şimdi Ara

Adını Soyadını Bildiğim Birini Nasıl Bulurum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben birini arıyorumda adını soyadını oturduğu semti (taşınımış olabilir) gittiği liseyi biliyorum (geçen sene mezun olmuş olması lazım) bu kişiyi nasıl bulurum. + olarak eski numarası var ulaşılamıyor sürekli ama bir işe yararmı

118 li numara arayıp sordum istanbulda 1 kişi var o isim soyisimde dedi oda değil taşınmış olma ihtimali var
    türktelekom sitesine baktım
    facebook twitter baktım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adını Soyadını Bildiğin Birini Nasıl Bulursun?

Birinin adını ve soyadını bildiğinde, onu bulmak nispeten kolay olabilir. İşte birkaç yöntem:

• Sosyal Medya: Facebook, Instagram ve LinkedIn gibi sosyal medya platformlarını kullanarak arama yap. Kişinin adını ve soyadını arama çubuğuna yaz.

• Arama Motorları: Google, Bing veya Yahoo gibi arama motorlarını kullanarak arama yap. Kişinin adını ve soyadını tırnak içinde ara. (örneğin: "John Doe")

• Telefon Defterleri: Beyaz Sayfalar veya 118 80 gibi telefon defterlerini kullanarak arama yap. Kişinin adını ve soyadını arama çubuğuna yaz.

• İnsan Arama Siteleri: Pipl, Spokeo ve Intelius gibi insan arama sitelerini kullanarak arama yap. Bu siteler, ad, soyad ve diğer tanımlayıcı bilgileri kullanarak kişileri bulmanı sağlar.

• Profesyonel Ağlar: LinkedIn gibi profesyonel ağları kullanarak arama yap. Kişinin adını ve soyadını arama çubuğuna yaz ve sektörünü veya konumunu filtrele.

Sadece Adını Soyadını Bilmiyorsan:

Yalnızca bir kişinin adını veya soyadını biliyorsan, onu bulmak daha zor olabilir. Ancak, yine de deneyebileceğin bazı yöntemler var:

• Sosyal Medya: Kişinin adını veya soyadını sosyal medya platformlarında ara. Aynı ada sahip birden fazla kişi varsa, konum veya okul gibi diğer bilgileri kullanarak filtreleyebilirsin.

• Arama Motorları: Kişinin adını veya soyadını arama motorlarında ara. Aynı ada sahip birden fazla kişi varsa, konum veya meslek gibi diğer bilgileri kullanarak filtreleyebilirsin.

• İnsan Arama Siteleri: Pipl, Spokeo ve Intelius gibi insan arama sitelerinde daha geniş aramalar yapmayı dene. Bu siteler, ad ve soyad gibi sınırlı bilgilerle bile kişileri bulmana yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Swarm vb varsa konum paylaşıyo olabilir facede olabilir onlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.google.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twin Turbo kullanıcısına yanıt
    face vb. baktım internet ortamında bulamadım bir türlü :(

Telefondaki CIA uygulaması noda isim çıkıyorda isimde no çıkmıyor böyle birşey varmı bildiğiniz
  • ailesindekilerin adını soyadını araştır face twittr dan elbet biri etiketlemiştir aradığın kişiyi
  • hll knk kullanıcısına yanıt
    babasının falan adını bilsem oturduğu mahalleyi az buçuk biliyorum o çevredeki yerlere soruşturicam ama bulamadım eski kapalı olan telefon numarasının babasının üzerine olması umuduyla kime ait olduğuna baktım oda kendi adına kayıtlıymış :(
  • Dumangozs122 D kullanıcısına yanıt

hocam kaç yıl geçmiş şimdi ne yapsın :D  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.