Yazıya başlamadan önce belirteyim Fenerbahçeliyim...
Bu ntvspor taraflı yayın yapıyor arkadaş.
Rijkaard'ı eleştiriyorlar Aykut Kocaman'a gelince,Rıdvan Dilmen ''Tabi kendisi benim arkadaşımdır nasıl eleştireceğim''diyor.
Ardından Mehmet Demirkol da eleştirecek gibi oluyor ama Rıdvan dilmen faktörüyle vazgeçiyor.
Young boys maçından sonra Sergen Yalçın da ''Fenerbahçe'yle ilgi söyleyecek çok şey var (biraz duraksıyor ardından) neyse söylemiyim.
Bunu gören seyirci de Aykut Kocaman iyi olduğu için eleştirilmiyor sanıyor ama palavra onu sadece Rıdvan Dilmen ayakta tutuyor diğerleri de mecburen susuyor.
Düşünsenize takımın başında DAUM olsaydı ve elenseydi acaba onun için şimdi neler derlerdi.
Zaten Aykut Kocaman'a güvenim yok.Kendisi bundan 5 ay önce ''Fenerbahçe teknik direktörlüğüyle ilgilenmiyorum''dedi DAUM ise ''Aykut'un yerimde gözü var'' sözüne kimse inanmadı ama DAUM haklı çıktı...
dogru
Ntv Spor genel yayın yönetmeni bjklidir neden böyle bi kanıya vardın bilemiyorum,zaten futbol programı göremiyorum hep tenis basketbol atletizm falan olabilir tabi lig tv kadar olamaz,bjknin resmi televizyonu
Kanalda GS'li tek adam var o da GS muhabiri.
konuyu açan arkadaşın dediklerine sonuna kadar katılıyorum...rıdvanın yüzünden bariz taraflı yorumlar yapılıyor...
Mert Aydının hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama rıdvan gibi fanatik değil ben anlayamadım hangi takımlı olduğunu.
Yine aynı şekilde mehmmet demirkol da tarafını pek belli etmiyor ama ondan yanlış hatırlamıyorsam Galatasay lisesindeydim ama Fenerbahçeye sempatim vardı diye bir söz duymuştum.Galasaraylı değil diye biliyorum onu.
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
Mehmet Demirkol ve Mert Aydın da GS'li
Ama Fenerbahçe ağırlıklı bir kanal olduğu doğru
Demirkol FB'li,Mert Aydın zaten futbol yorumcusu değil.
quote:
quote:
quote:
Demirkol FB'li,Mert Aydın zaten futbol yorumcusu değil.
Hayır kesinlikle eminim Mehmet Demirkol GS'lidir.Galatasaray Lisesi'nden mezundur.Ama objektiftir
Mert Aydın futbolu da yorumluyor
maç günü banlıydık yazamadım. belgrad maçı öncesinde bakkala girdim, "aklı başında kanal" açıktı, ntv spor. oktay derelioğlu diye bir... neyse adam diyelim, çıkmış konuşuyordu. yorumcu diye koydukları adama bakın!
"galatasaray çok kötü oynuyor, deplasmanda o turu geçmesini zor görüyorum. elenmesi muhtemel" gibi bir konuşma yaptı. sonra dışkının üzerine de tüyü dikti, "belgrad'ın önceki maçını izlemedim, ama galatasaray çok zorlanacak, büyük ihtimal elenir galatasaray"
işte size ntvspor. galatasaray düşmanı, tek olumlu söz söylemeyen ntvspor.
atletico madrid ile berabere kalınca, sergenin sıfatındaki o bozukluğu görmek bile yetti. böyle insanların bulunduğu bir kanal işte.
quote:
quote:
mehmet demirkol galatasaray liselidir, galatasaraylı değil. hatta fenerbahçelidir yani bunu bilmeyenle pek karşılaşmadım ben.
arada hıncal konuşuyordu değil mi, pardon galatasaray, ortalık malı ediliyor o kanalda, hiç hoşlanmıyorum.
Aykutun kankası olan Rıdvan nasıl eleştirsin.
Tarihin en kötü sezon başını geçiren Fenerbahçeyi sırf Aykut için eleştirmedi. Neymiş sorunların farkındaymış Aykut. Farkındaysa niye önlem almadı, çare bulamadı 2 aydır.
Özellikle Bülent Uygun-Sivas başarısından sonra medyada artık Türk rüzgarı esiyor. Önceden yabancıılar korunurdu şimdi herkes yabancı düşmanı oldu.
Bende Türk hocaların ve futbolcuların başarısını istiyorum ama yabancı düşmanı olarak destek vermem. Herkese aynı mesafede olmak lazım.
Ntvspor artık çığrından çıkmıştır ama tekel olduğu için mecburen seyrediliyor.
Gs maçlarını Fb ve Bjk li adamların yorumlamasıda ayrı bir gariplik. Bi dünya Gs li adam var ama Ntvsporda yer almıyor.
Gs lisesinden mezun diye Gsli mi olmak zorunda? Bende Fb'li diye biliyorum.
Frienze Şekip Mosturoğlu'na bağlandıklarında söylemişti.Ben bir Fenerliyim ve bu teyyid edilme olayı kafamı karıştırıyor demişti.
Mehmet Demirkol tarafsızdır diyelim kapayalım tamam
Fenerin maçını Rıdvam,Beşiktaşın maçını Sergen,GS'nin maçını Prekazi yorumluyor.Zaten burda belli herşey.
Mehmet Demirkol'un GS liseli olmasına rağmen GS'li olmadığı defalarca hem kendi ağzından hem de Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluç tarafından söylendiği tarafımdan duyulmuştur. Her Galatasaray Liseli, Galatasaray'lı olmuyor.
NTV spor'a gelince. Geçen sene Galatasaray 5 puan farkla liderlikte otururken, umarım Galatasaray veya Fenerbahçe yerine Bursaspor şampiyon olur demişti. (yönetimler ne kadar yanlış yapıyormuş 3 büyüklerin falan filan gözüksün, çeki düzen versinler falan filan) Fakat her nedense bunu sadece Fener çok gerilerde kaldığında söyleyebilmiştir. Fener'in şampiyonluğu kaybettiği son maçtan sonra yüzüden düşen 1000 parçayla TV ekranlarında görülmüş, "Bursaspor'un şampiyonluğu ne kadar da iyi oldu" diyememiştir. Bu iki yüzlü yorumlarından sonra kendisine olan tüm sempatim de bitmiştir. Rıdvan dışında ben bir sorun görmedim NTV'de. UEFA şampiyonu olduğumuzda o zaman NTV Spor da yoktu. 18 Mayıs'ta NTV normal yayın akışını kesip 1 saat boyunca otobüsle UEFA kupasıyla tur atışımızı canlı yayında vermişti. Benzer bir olayda Fenerbahçe mesela aynı kupayı kazansa ve NTV 1 saat boyunca canlı verse bu kutlamaları, Galatasaraylı takımdaşlarım neler derdi bilemiyorum. Bu tip söylemlerin çıkmasına sebep olan şey fanatizm ve beraberinde getirdiği sidik yarışıdır. Galatasaray'lılar medyanın tamamen FB kontrolünde olduklarına inanırken, tam tersinin iddia edildiği antu'da bolca görülmüştür, görülmektedir. Mükemmel bir simetri vardır aralarında. Düşman kardeşlerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: jardella
Mehmet Demirkol'un GS liseli olmasına rağmen GS'li olmadığı defalarca hem kendi ağzından hem de Haşmet Babaoğlu ve Hıncal Uluç tarafından söylendiği tarafımdan duyulmuştur. Her Galatasaray Liseli, Galatasaray'lı olmuyor.
NTV spor'a gelince. Geçen sene Galatasaray 5 puan farkla liderlikte otururken, umarım Galatasaray veya Fenerbahçe yerine Bursaspor şampiyon olur demişti. (yönetimler ne kadar yanlış yapıyormuş 3 büyüklerin falan filan gözüksün, çeki düzen versinler falan filan) Fakat her nedense bunu sadece Fener çok gerilerde kaldığında söyleyebilmiştir. Fener'in şampiyonluğu kaybettiği son maçtan sonra yüzüden düşen 1000 parçayla TV ekranlarında görülmüş, "Bursaspor'un şampiyonluğu ne kadar da iyi oldu" diyememiştir. Bu iki yüzlü yorumlarından sonra kendisine olan tüm sempatim de bitmiştir. Rıdvan dışında ben bir sorun görmedim NTV'de. UEFA şampiyonu olduğumuzda o zaman NTV Spor da yoktu. 18 Mayıs'ta NTV normal yayın akışını kesip 1 saat boyunca otobüsle UEFA kupasıyla tur atışımızı canlı yayında vermişti. Benzer bir olayda Fenerbahçe mesela aynı kupayı kazansa ve NTV 1 saat boyunca canlı verse bu kutlamaları, Galatasaraylı takımdaşlarım neler derdi bilemiyorum. Bu tip söylemlerin çıkmasına sebep olan şey fanatizm ve beraberinde getirdiği sidik yarışıdır. Galatasaray'lılar medyanın tamamen FB kontrolünde olduklarına inanırken, tam tersinin iddia edildiği antu'da bolca görülmüştür, görülmektedir. Mükemmel bir simetri vardır aralarında. Düşman kardeşlerdir.
elma ile armudu karıştırıyorsun. biz yorumculardan bahsediyoruz sen yayın akışından.
fener uefa kupasını alsın da sanki 1 saat yayın yapsa laf yapacağız, o yayını yapmasından doğal ne var? yazının kılıfına uydurmak için sallamışsın.
biz ntvspor fenerbahçe'nin elinde demiyoruz. galatasaray ortalık malı ediliyor diyoruz. sergen-rıdvan-mehmet demirkol ve diğer yorumcular galatasaray'a acımasızca yorumlar yapıyor. 50 tane örnek verdik daha ne diyelim?
Ben Galatasaray'lı olduğuma göre objektif bir yorum yaptığıma emin olabilirsin. Hiçbir şey kanıtlamak zorunda da değilim bu benim kendi görüşüm. Eğer Fener UEFA kupasını alır, kutlamaları NTV kanalının kendisi 1 saat boyunca kesmeden verir, sen de buna çok içten çok dürüst bir şekilde eyvallah dersen, (veya ntv'yi bu nedenlerle eleştiren herkes) o zaman haksızmışım derim.
Ben NTV'den Mustafa Doğan, Sergen yerine daha iyi YORUMCULARI ekran başına koymalarını beklerdim. Bu kalitesizliği NTV'ye yakıştıramıyorum her şeyden önce. Ama konu Galatasaray'ı eleştirmekse, onlardan çok daha fazlasını hem burada hem arkadaş sohbetlerinde bizzat Galatasaray'lı olarak yaptım. Hala da yaparım. Young boys ilk maçının devre arasında, Fener önde olmasına rağmen Sergen neler demiş (acımasızca eleştiri senin için bir ölçüyse) görmeliydin. Herkese hemen hemen aynı eleştiriler getiriliyor fakat kendi takımı olunca tahammülsüzlük had safhada. Ben ntvspor'un yorumcularını beğenmiyorum Mehmet Demirkol dışında o ayrı konu. Ama özel olarak Galatasaray'a saldırmak, her şeyden önce kendi çıkarlarına ters düşer.
Ntvspor cidden artık sacmalamaya basladı.Mehmet Demirkol ve Rıdvan Dilmen dısında adam akıllı yorumcu yok.