Demirkol FB'li,Mert Aydın zaten futbol yorumcusu değil.
Hayır kesinlikle eminim Mehmet Demirkol GS'lidir.Galatasaray Lisesi'nden mezundur.Ama objektiftir
Mert Aydın futbolu da yorumluyor
Mehmet Demirkol, Galatasaray Lisesi mezunu bir Fenerbahçe'lidir
buradan sozluklerden vs vs'den ciliz tepkilerle olmaz bu is. Facebook'ta grup kuracaksin toplu mail istilasina tutacaksin..
Tamam tamam anladım yahu
Türk teknik direktörelere müsamma gösterin biraz.Bence' lig başlamadan adamın kuyusunu kazacak eleştirilere yer verilmemeli.Daum ilettine nasıl sabr ettiyseniz artık...
hıcal uluç var Galatasraylı o yetmezmi
Kendi kulaklarımla duydum Fenerbahçeli. seçim vardı sanırım Galatasarayda o zamanlar Liseden falan bahsediliyordu, Galatsaray lisesinin yarısından fazlası doğal olarak GSdan başka takımı tutuyor demişti FB liside BJKlisi de ,TSliside var dedi benim zamanımda benim FBye sempatim vardı demişti.
Öyle fanatik FBli olduğuna düşünmüyorum . Olsa da yorumculuk yaparken taraftar kimliğini bir kenara bırakıp yorum yapıyor.
Eleme maçları öncesinde Rıdvan dilmen: 'Fenerbahçe Y.Boys u %70, Galatasay ise Belgrad %55 yener' dedi. İçimden yuh tam tersi olmasın dedim.
ntvspor'da hakan gündoğar diye bir eleman beşiktaş maçlarında imza törenlerinde bu adam öyle bir gazla konuşuyor ki bjk tv felan izlediğimi zannediyorum. kendisi belli ki koyu bjk'li.
olmak zorunda mı mezun diye Galatasaray Lisesi'nden Galatasaraylı
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Fb transfer yapınca süper topçu çok süper oynuyor. Guti yaşlı,Q7 oynamamış. Nefret edilesi insanlar
Yahu biri yaşlı biri 3 senedir oynamamış yalan mı? Allah Allah ne acayip adamlarsınız. Ayrıca Stoch ve Dia şimdilik iyiler, o yüzden gayet güzel diyorlar. Nefret edilesiymiş.
Bence o kadar taraflı değil 3 takıma da eşit mesafeleri yayın yapmaya çalışıyorlar, ama dengeyi zaman zaman kaçırdıkları da oluyor.
Ben Demirkol'u GSli bilirim.Hıncal zaten gslidir.Güntekin beşiktaşlı.Sergen beşiktaşlı.
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé Bence o kadar taraflı değil 3 takıma da eşit mesafeleri yayın yapmaya çalışıyorlar, ama dengeyi zaman zaman kaçırdıkları da oluyor.
Eğer Gs'li olsan emin ol anlardın.
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Fb transfer yapınca süper topçu çok süper oynuyor. Guti yaşlı,Q7 oynamamış. Nefret edilesi insanlar
İyide yalan mı
Ayrıca Galatasaray lisesinde sadece Galatasaraylılar mı okuyor? Fenerbahçe klübü bile var, televizyona çıktılar sürekli forma, t-shirt veya Fb ürünüyle okula geliyorlar diye.
dengeli bir yayın yapıyorlar bazne bu denge bozuluyor ama hep nedense denge fenere doğru kayıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: John Coffey ntvspor'da hakan gündoğar diye bir eleman beşiktaş maçlarında imza törenlerinde bu adam öyle bir gazla konuşuyor ki bjk tv felan izlediğimi zannediyorum. kendisi belli ki koyu bjk'li.
kendisi besiktas muhabiri haliyle de besiktasli. ozgur buzbas var galatasaray muhabiri. o da hasta galatasarayli. fener muhabiri de loran vayloyan idi sonra degisti ismini cikaramiyorum simdi..
Mehmet Demirkol Kesinlikle Gsli değil ama bir Gsli olarak çok sevdiğim bir kişidir ver onun programlarını zevkle izlerim
quote:
Orijinalden alıntı: Rundown
Mehmet demirkol gs'li mi ?
Fenerbahçeli...Ancak Galatasaray lisesi mezunu.Hafta içi hergün izliyorum arada muhabet geçiyor.
Fenerbahçeli olmasına rağmen o da tarafsız kalmak istiyor ama rıdvan dilmen yüzünden Aykut Kocaman'ı eleştiremiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: qυαяαηтιη
hıcal uluç var Galatasraylı o yetmezmi
Hıncalımız var bizim hepsine yeterde artar 10bin kaplan gücünde koçum benim.
quote:
Orijinalden alıntı: Gremory
quote:
Orijinalden alıntı: darkprincé Bence o kadar taraflı değil 3 takıma da eşit mesafeleri yayın yapmaya çalışıyorlar, ama dengeyi zaman zaman kaçırdıkları da oluyor.